Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 0:01:09
|
|
|
|
sunny24
|
No, če bomo pršli, te zvrcnem...Se morm še s šoferjm zment...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 9:01:43
|
|
|
|
claud
|
jutro! waaaa prva... ne morm verjet.... no dons je sonček tko da se sam še zrihtamo, pojemo in gremo mal pohajat deja-mi smo že dobil osebno,slikca je dobr ratala, tko da vse štima in gremo ju3 že prvič čez mejo in gremo mal na baško pogledat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 10:06:18
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Pr nas še vsi spijo, jst pa strašim tle po bajti... Gaja se je danes zbudila ob 4:30, k je bla lačna...to se ni zgodilo že več kot 1 mesec, da bi ponoči papcala...Jo je kar moj dragi porihtu. Pol jo je dal pa spat kar v voziček in zapelju v sobo... JSt še vedno nimam ideje, kam naj gremo, ampak nekam bomo že pičili-upam! Vreme ni nič kej fajn, so rekli, da bo sonce ampak o soncu ni ne duha ne sluha... Upam, da bo jutri bujše! maksi, a da je Gaja full zrasla od zadnjič, ko smo se vidli? Joj, jst sploh nimam občutka, k jo vsak dan vidim...So ji pa ratale prov plave učke...Pa laski ji ratavajo vedno bolj svetli...Definitivno ni po mami... Nč, grem kafe skuhat in pol malo na balkon "meditirat"...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 10:44:14
|
|
|
|
Čebel@
|
dan! jaz glih kavico pijem.......Hana je glihkar zaspala.......pri nas je sonček ampak je full hladno........bomo po kosilu kam šibali lepe praznike vam želim
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 10:54:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud sm zasledila neki o kolažu tuki, pa nimam blage veze za kaj gre k tok delč pa nism brala.... a me bo katera razsvetlila? jst bom nardila tako sliko k zadnjič ko so vsi naši malčki na eni sliki kot je bila tale maksi hvala za lepe želje simonakr čim več pijte če težko kaka mi zdej pijemo nekje 2,5dcl čaja na dan in kaka vsak drug dan sam se ne matra zraven deja za vabila banjamina smo slikal kr doma in je izpadlo super urša mi bomo povabl sam prjatle in starše (stare starše od benjamina) nas bo okol 15.... sedežna super je nisme je še slikala ampak jo bom mal kasneje... smo jo pa komaj dobil in v taki nevihti smo jo domov peljal, da sem se kr križala (ampak je ostala suha) pupka jst sem kupla na bolhi rabljenega (igralni center) za 13€ zgleda pa takole: sunny malo jo boste ja namočli pa jo pol sproti stuširaj, ker dojenčkova kože je občutljiva... Mi2 z možekom sma včeraj dala otroke spat in sma šla k enim prjatlom smo si pico spekli pa karte igrali in sma prišla domov ob pol 4 prav pasalo mi je mal sprostitve.... zdej pa benjamin in ati še kr ajata Sem računala dons na kak izlet pa sem preveč crknjena, edino zdle grem brata poklicat če bo kak piknik? lep dan in uživajte... pa hvala za slikice, tiste ki ste jih poslala oz. tle prleple (lahko jih pošljete na moj mail, al pa kr tle prlimate slikco ali link do slikice, slike zbiram do torka)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 12:11:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Če bo katera v Mostecu popoldne, naj se javi.....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 12:19:56
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz imam popolnoma isti igralni center kot urša in kaja02 meni je full fajn -je bil pa drag(60 eurov)ampak je Hana še imela bone.........zdele sem pa penaste puzzle dala po tleh incenter gor tko da imamo igralni kotiček sva se odločila da bova šla samo na en sprehod po domžalah,potem pa kolegu na piknik pa pa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 19:07:09
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Juhu, nas pticek ravnokar papa, ga ati hrani. Ga je skopal, tako da zdaj se napappata, pol pa ajat, mami pa ati pa na balkon, na bambus in baklo kakanje -mi mamo tud probleme, sedaj smo na novalac it, dokler se ne izboljsa....groza, vsi trije skup smo se jokali, ko je tako klobaso poakal pa tako krical.... katjusa nas pa noce pit, komaj mu uturim po zlicki malo vode, vlect noce, enkrat potegne, pa ni pravik okus, pa noce, ne caja, ne vode... Jutri pa si gremo kosilo vlovit, pol pa k babici spect Mozek je ribic, pa gremo postrvi lovit, no on bo lovil, komaj pa caka, da bo Aljazu dal palco v roke ž katjusa vredik da si zdrzala do pol stirih bit budna, fajn da ste se imeli lepo, si mi zdaj luste s pico naredla....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 20:05:21
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. No mi smo pa danes mal pohajali, smo bili Katjuša v vaših koncih, sem vidla da si se sprehajala. Ampak moj je bil tk utrujen, da smo naravnost šibali domov. Je namreč včeraj prišel domov ob pol polnoči, zjutraj pa je vstal ob šestih. tk da smo danes zdržali le do pol šestih popoldan, no potem ko pa smo prišli domov pa sem šla še js nasaditi paradižnik na vrt, potem pa sva skočila še na en sprehod. Katjuša - lep kolaž si naredila, ampak našega Niak si pa ven spustla . vidim, da je danes bolj zatišje tle gor.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 20:05:27
|
|
|
|
claud
|
Mi smo se tud spravli ajat.... Dons sm dobila pa tako lepo darilo!!! Ju3 praznujem rojstni dan in mi je moja princeska en dan prej podarila 5 minut glasnih nasmehov! Drugače pa upam da ste ve tudi lepo dan preživele! Vesnozaver-upam da problemi s kakanjem hitro minejo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 20:08:42
|
|
|
|
claud
|
brkn-sj to je še star kolaž....mi je katjuša sam pokazala zakaj se gre k nism bla na tekočem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 20:20:03
|
|
|
|
claud
|
rebeka vidm da si gor....kako? a sta zrihtala s tvojim? ga je srečala pamet-----------------------------' no upam da je vse tko kot mora bit, ker te že kr neki časa ni blo brat, pa te kr mal pogrešamo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 21:15:28
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Mi smo pohajali...smo bli pr noni od mojga v Vipavi, pa smo bli malo na luftu. Zdej sm pa par stvari poštimala za jutri za izlet, moj dragi je lihkar šou delat, Gaja se pa igra v ležalniku...Smo babe home alone! Žurka! claud, super za tako lepo darilo od tvoje princeske! Ej, a vam uni vrtiljak dela normalno al kej šteka?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUARČIC 2009 II.del 1.5.2009 21:18:17
|
|
|
|
boma2
|
Pozdravljene mamice... :) Kako ste kaj? Vidim, da ste že natipkale 200 strani ..... Ime Moj Žiga ima danes 2 meseca.. :) SEZNAM NO mi smo imeli 30.4.2009 pregled in ne pridobivamo na teži dovolj, ker full driska in bruha... :( Tako, da imamo v ponedeljek ponovni pregled in sporočim.... Drgač pa moj Žigec ima 5020g, 58cm velik... :) 1 dan manj kot dva meseca v glavnem grem ga zbudit ker morava jest in previt... nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil boma2 -- 1.5.2009 21:23:11 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 21:18:59
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Čer! Mi smo pohajali...smo bli pr noni od mojga v Vipavi, pa smo bli malo na luftu. Zdej sm pa par stvari poštimala za jutri za izlet, moj dragi je lihkar šou delat, Gaja se pa igra v ležalniku...Smo babe home alone! Žurka! claud, super za tako lepo darilo od tvoje princeske! Ej, a vam uni vrtiljak dela normalno al kej šteka? ker vrtiljak, da ga ne bi jaz kupila istega... :(
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 21:19:03
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Čer! Mi smo pohajali...smo bli pr noni od mojga v Vipavi, pa smo bli malo na luftu. Zdej sm pa par stvari poštimala za jutri za izlet, moj dragi je lihkar šou delat, Gaja se pa igra v ležalniku...Smo babe home alone! Žurka! claud, super za tako lepo darilo od tvoje princeske! Ej, a vam uni vrtiljak dela normalno al kej šteka? Prej je skos deli zdj pa pesmice štekajo pa lučke.---sam pomoje je treba sam baterije zamenjat....tok daleč pa še nismo pršli
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 21:20:34
|
|
|
|
boma2
|
Če mi katera lahko pomaga, kje bi lahko dobila Chicco 65407 Igralo 2 v 1... http://www.lovecnacene.si/chicco-65407-igralo-2-v-1/m/12218/ tukaj lahko pogledate kako zgleda... Imeli so ga v sončku, zdaj ga pa nimajo več..:(
< Sporočilo je popravil boma2 -- 1.5.2009 21:22:26 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 21:21:58
|
|
|
|
Maksi1
|
Večer, pupke. Mi smo spet bli na obisku pri tašči. Naša je še vedno malo sitkana. Že en teden jo neki martra, pa bi se samo nosila. Verjetno nas je že pogruntala. Sunny - glede term je takole. Dej se malo pozanimat, ker kot sem jaz razumela, je v SLO samo enih 8 term, ki so glede vode problematične za (imajo baje take sestavine, da ne pašejo). Ampak ne vem, katera so ta. Na žalost. In mogoče v Čatežu lahko čisto normalno greste v bazene. Zakaj ne vprašaš Gajine pediatrinje?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 21:25:55
|
|
|
|
claud
|
boma2-jst sm v najdi.si vtipkala tisto pa mi vrže da v soncek.si majo, na njihovi strani pa ne najde....
< Sporočilo je popravil claud -- 1.5.2009 21:29:43 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 21:40:47
|
|
|
|
rebeka84
|
cao! evo me, ja je prišel k pameti! boljše za njega... drugače pa je Uroš zelo živ, igra se. za darilo je dobil ene igračke, ki se obesijo na posteljo in se full igra z njimi, prijema jih v roke, pa hoče dat v usta...pravi cukrček je.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 21:43:14
|
|
|
|
tanci29
|
čer mi smo tudi danes bili na enem mini izletu....smo se vozil okol k nismo vedli kam bi šli, smo iz avtoceste vidl neki zanimivga pa smo prišli do tja in so bila igrala še v izdelavin tako da ni pasalo...pol smo se še mal vozil in so otroci ratali lačni, smo mel piknik na enem postajališču na avtocesti , sicer je blo kar lepo ker so ble klopce pa trava pa sploh nisi mel filinga da smo na ac, no nakonc smo pristal na Zbiljah ...tam smo fuuuuul uživali na igralih cca. slabo urco nakar nas je pregnal veter in črni oblaki...smo letel do avta se pospravmo notr in začne deževat...no je blo kar luštno jutri pa pičimo na 60. letnico uživajte vse in lep vikend
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 21:44:13
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao! evo me, ja je prišel k pameti! boljše za njega... drugače pa je Uroš zelo živ, igra se. za darilo je dobil ene igračke, ki se obesijo na posteljo in se full igra z njimi, prijema jih v roke, pa hoče dat v usta...pravi cukrček je. super, sem zelo vesela da sem tole prebrala in da je vse ok
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 21:46:28
|
|
|
|
claud
|
rebeka -me veseli da je stopu na realna tla...upam da tko tud ostane
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:04:33
|
|
|
|
|
No pa še jaz na hitro prlimam eno slikco svoje male miss...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUARČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:11:02
|
|
|
|
Balonchy
|
Boma - imaš ZS!!!
|
|
|
prilagojeno mlekopetra123Katero prilagojeno mleko uporabljate?aptamil (
41%)
milumil (
4%)
hipp (
10%)
novalec (
18%)
drugo (
28%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!