|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
30.4.2009 14:39:59   
tanci29
majchy-krasen uvod si naredila

ajvy-user posted image user posted image user posted image za vrtec sem ti kar malo fouš

brkn-lep hodnik

urša-kaj se ti gode danes...sam ne reč da greš na vosek ker sam da pomislim me že boli

joj tolk ste čvekale da sploh ne vem več kaj ste načvekaleuser posted image

slikice od ptičkov in čebelic so ful luštkane

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.4.2009 14:49:48   
sunny24
smo na novi temi...bravo! user posted image user posted image user posted image

Sam ste pa res čveke...JSt bol zabušavam zadnje cajte...user posted image user posted image user posted image

Dejte mi povedat, mi gremo konc junja v Čatež, Gaja bo lih takrat mela 4 mesce...A mislite, da bi lahko šla v vodo al rajši ne?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.4.2009 14:58:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

smo na novi temi...bravo! user posted image user posted image user posted image

Sam ste pa res čveke...JSt bol zabušavam zadnje cajte...user posted image user posted image user posted image

Dejte mi povedat, mi gremo konc junja v Čatež, Gaja bo lih takrat mela 4 mesce...A mislite, da bi lahko šla v vodo al rajši ne?

pomoje ja ker tud plavalni tečeji so od 4 meseca dalje....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.4.2009 15:25:14   
BarbaraGS
Jaz se tudi sprasujem o plavanju malckov, ne samo v bazenu ampak tudi v morju. Ne vem kdaj lahko zacnes in me zanima kako ste ve prezivljale morsko poletje z majhnim dojencki. Ali pa kako mislite. (v mislih imam kopanje)

Drugace pa vem, da vadba za dojencke od 4 meseca dalje ne more biti vsepovsod ampak samo v bazenih, ki imajo dovolj toplo vodo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.4.2009 15:29:32   
claud
ola.

se opravičujem za pisne napake ker se ravno dojiva...

user posted image

evo slikco larisse....
sm zasledila neki o kolažu tuki, pa nimam blage veze za kaj  gre k tok delč pa nism brala....
a me bo katera razsvetlila?user posted image

Moja je tud dons tečkasta po vremenu,tko da mormm spet it.....

lep pozdravček

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.4.2009 15:50:29   
Maksi1
Čestitke za novo temo. Fotke od vaših ptičkov in čebelic so tako cortkane.

Tuki je slikca za kolaž:
ZARJA
user posted image

Katjuša - user posted image  user posted image  user posted image  za nov avto in sedežno. Pa čimprej naj ti rata še ena nosečnost.

Ajvy - tudi jaz ti želim, da se čimprej izboljša vaša finančna situacija. Je res kriza s temi oderuškimi najemninami za stanovanja. Jaz sem lahko samo tiho, ker živimo v hiši od mojih staršev in mi ni treba nič plačevat. Bi pa kakšenkrat pašalo bit posebej. user posted image

Claud - kolaž je skupek slikic naših ptičkov in čebelic pred seznamom, ki se bo vsak mesec obnavljal - če boš pošiljala slikice.

Majchy - jaz bi tudi šla na Bled, ampak jutri ne bo šlo. Mogoče v nedeljo.

Bazen - za otročke je problem samo tam, kjer imajo termalno vodo - ta baje do 6. meseca ni zanje. Pa pazit je treba, da niso predolgo notri, ker je manj topla, kot tista, ko jih doma kopate.

Simonakr - pri nas je tudi problem s kakanjem. Pediatrinja nam je svetovala sirup Lactecon. Nam pomaga. Če pa si na AM, pa zamenjaj mleko - NOVALAC-IT je za težave s kakanjem.

No ziher sem še kaj pozabila napisat, ma bom pa kasneje nadoknadla.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.4.2009 16:29:18   
Deja
Ojla punce!!!

Čestitam za drugi del!!!

Tako rada bi sodelovala z vami v debatah, ampak žal nimam časa. Sedaj se namreč pospečeno pripravljamo na krst - sama izdelujem vabila - in mi posledično zmanjkuje časa za druge stvari. Da se malo pohvalim z vabilom. No besedilo sem najdla na netu, izvedba pa je moja.

Evo slikica: user posted image

Katjuša - tu je še slikica mojega škrata za kolaž. upam da je vredu - če ni ti pošljem drugo.
ŽIGA user posted image

Lep pozdrav

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.4.2009 17:18:09   
brkn83
joj kolk se je zdele pri nas uscalo. Namreč midva sva bila pa na sprehodu. še dobro, da sem se dobičla z mojimi starši in smo šli skupi na kosilo, tk da naju je potem ati peljal domov. Ker drugače ne vem kak bi prišla do doma.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.4.2009 17:28:08   
brkn83
punce ne morem verjeti tega, ampak pri nas je zdele toča padala med dežjem.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.4.2009 17:37:05   
brkn83
deja- vidim da boste krst imeli takrat kot mi. user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugače pa si ful lepa vabila naredila. Js sem jih tudi sama naredila in že poslala naokoli.
Žiga je pa ful srčkan na tej slikici.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.4.2009 19:43:21   
Na hitro se javim...

Nisem brala za nazaj ker sploh ne najdem časa več...upam da mi danes uspe...drugače poleg tega da smo na drugem delu je še kaj novega???

Mene pa nekaj zanima al sam men tak čuden kaže tale rr al vsem ostalim????

papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.4.2009 21:13:27   
Urša08
Ojla!

tanci , sem mela kr z voskom depilacijo. Mi to najbolj odgovarja k mam potem kar nekaj časa miruser posted image

No jaz vsa dišim po čokoladiuser posted image . Sem imela čokoladno masažo in je bla res špica user posted image . Tok mi je pasalo, pa moji koži tudi k mam čist suho. V glavnem sprostitev, uživancijauser posted image .

Deja ful nora vabilauser posted image . Punce koliko ljudi pa vi vabite na krst? Mi bomo v ožjem krogu naredil, kar pomeni nas bo 15. Vabila so pa kar ustna. Danes sem se odločila, da bom torto kar sama naredila, po okrasek bom šla pa v Črnuče v tisto pekovsko trgovino. Vaš Žiga je tud en tak lušten pobauser posted image .

Katjuša kako je na sedežni? Le glej, da nas ne boš sedaj zapustilauser posted image

Maksi kaka fletna pupa je Zarja user posted image Se mi zdi ful velika že.

Claud iiii kok je luštnauser posted image

tanci kako je fletna tvoja Hana user posted image

ma kaj nej rečem naši ptički in čebelicew so res eni taki cukrčkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.4.2009 21:15:22   
Urša08
Katjuša evo slikica za kolaž

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.4.2009 21:38:54   
Maksi1
Veste kaj, pupe, mene so slike vseh teh naših ptičkov in čebelic tako raznežle. Taki crtki so, da mi gre kar na jok.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.4.2009 21:42:15   
Pupka
Ojla!
Majchy tale uvod je pa res krasen. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In naši ptički in čebelice so res sami cukrčki in sladkorčice  user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj ptiček je pa zjutraj jedel ob 7.00, potem je bil kakšno uro pokonci ter zaspal in spal do 12.00. To sta bla dva obroka ko sem mu dala 160ml, ker sicer dam še vedno 130ml (na 2,5 do 3 ure)). Zdaj spi že debelo uro.

Jaz pa še grem mal pospravit. Tko sfiniširat sam, ko so vsi že po posteljah. user posted image user posted image

Pol pride pa moj user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je že nekje pr Lj.

IGRALNI CENTER- kje ste kupovale in kolko zapravile.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.4.2009 21:44:21   
Balonchy
Če gre kera mal uživat - http://www.priporocamo.info/

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.4.2009 21:51:50   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

IGRALNI CENTER- kje ste kupovale in kolko zapravile.

Mi smo ga dobili za darilo...

Drgač si pa mal tuki poglej cene:

http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=igralni%20center&submit1=Najdi

http://nakup.pikapolonica.com/iskanje/?isci=igralna+blazina&x=15&y=18

http://soncek.si/si/

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.4.2009 22:21:54   
Pupka
Balonchy, hvala.

Sem prišla še mal nazaj, ker čakam mojega da se greva skupaj umit,. Je hitel, pa se ni tuširal doma.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 43
30.4.2009 22:24:17   
kaja02
pozdravljene punce!!

čestitam za novo stran, je fenomenalna, vaši otročki pa so taki cukri!!!! sem kar lušte dobila, da bi v kratkem še kakšno čebelico ali čmrlja ( da ne bo ati sam) začel delatuser posted image

cita- kako ste? že kaj spite? sem bila danes v vaših koncih in ti povem, da je mala ( no ja vse triuser posted image ) zelo uživala, pa čeprav ni hotela bit v obroču

igralni center- ga prodam če ga katera hoče, mamo pa takšnega kot ga ima Urša ( po slikah sodeč) ima pa glasben dodatek!
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170187

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 30.4.2009 22:26:17 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
30.4.2009 22:38:25   
Balonchy
Katjuša - tale nej bo za kolaž...

Matic

user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 45
30.4.2009 22:49:18   
Deja
Brkn - ja ta datum je full aktualn - jaz samo upam da bo lepo vreme....hvala za pohvale - ja Žiga je full fotogeničen - sploh ne najdem slike na kateri ne bi dobro zgledal....

Urša - hvala za pohvale, nas bo cca. 20, vabila pa sem naredila predvsem zato, ker ostanejo za spomin - sama delam takšne unikatne vizitke za vse rojstne dneve, praznike, poroke in ostale zadeve, pa sem se predvsem zaradi tega odločila da jih naredim, pa še v Žigovem albumu bo lepo zgledalo.

Punce nekaj me zanima - a ste že dale slikat svoje sončke za dokumente? In kako so izpadle slike? Jaz nameravam iti drugi teden, pa me malo zanima...

Nič... zdaj pa šibam spat...

Nočka!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 46
30.4.2009 23:12:11   
sunny24
Čer! Evo, Gaja je okopana, sita in panča, jst mam pa malo cajta za rr, predn grem spat.

Popoldne sem preživela v šopingu in seveda uspešno zapravljala. Neki zame, neki za Gajo, pa za mojga user posted image , mlekce v lekarni, malo špeže in je šlo neki dinčkov...Gaja je bla pa celo popoldne v varstvu pr "tašči". Jst pa možgane na off...Je prov pasalo! user posted image

Jst sploh ne vem zdej, al naj dam Gajo v Čatežu v bazen al rajš ne...V morju po mojem ni panike, sam ta termalna voda me muči...Po mojem ji bom nabavla kar en napihliv bazen in ga bom postavla na atrij od hiške in bo tam čofotala...user posted image  Ma sej ne vem, neki bomo že!user posted image

Slikice...ma vsi po vrsti so luškani ti naši ptički in čebelce! Ni kej, pač znamo delat lepe otročke! user posted image user posted image user posted image

pupka, jst sem igralni center nabavla v mullerju v KP in sm dala 12 evrov, v BC in podobnih so pa nekje od 40 gor-vsaj kar sm jst gledala!

Jutri gremo pohajat, pa pojma nimam, kam čmo it...Bi mogli pa bit do 17h doma, k moj zvečer dela...Ideje?

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.4.2009 23:17:22   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Jutri gremo pohajat, pa pojma nimam, kam čmo it...Bi mogli pa bit do 17h doma, k moj zvečer dela...Ideje?

Pršibi do PO... user posted image   user posted image  

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 48
30.4.2009 23:21:04   
sunny24
Ja sej ni švoh ideja...Mogoče pa res pridemo...user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
30.4.2009 23:22:22   
Balonchy
Pridi  user posted image user posted image user posted image  - pa zvrcni prej k greš od doma!!!
Sam mi jutri ne gremo vn k ma neki učk čudn... Boš pršla do mene!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?