lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela lananai - sab simpleks kapljjice so simetikon. Jaz sem jih kupila pri prvem in niso imeli haska. Mogoče pri tebi bodo. zdaj imam avstrijske - isto simetikon pa so boljše. Ne vem najbrž je doziranje večje. ne vem pa zakaj bi bile premočne (mislim da si ti to napisala), saj se izločijo iz telesa. Prvič slišim kaj takega. Bomo vidli, kako se bodo obnesle. V naši lekarni so imeli samo tole in je bila nuja... Nisem jst pisala za avstrijske - do zdej nisem sploh nič rabila in tud zdej ni pretiranega joka zaradi krčev. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lananai Zdej so se pa tud pri Tisi pojavili krčki... Sicer v blagi obliki - kako urco na dan jo malo matrajo, jokca in jo moramo po rokah nosit. Sej ni take panike, samo tko ti je hudo, ker ne moreš pomagat. Sva šla v lekarno po ene kapljice in so mi dali Sab Simplex. Ima katera izkušnje? Nisem zasledila, da bi že katera pisala o njih. tudi jaz sem pri prvem imela sab simpex pa mu tudi niso pomagale,so sicer sladke in to ga najbrž pomiri,dolgoročno pa niso učinkovale... Upam da vaši Tisi pomagajo... Ja, so sladke. Lahko se že fajn jokca, če je lačna, ma tele kapljice bo pa z veseljem pomlaskala. Mogoče so samo placebo efekt za mamo in tata. drugač pa naša tud ni hotla spat dans... Je sicer spala od 21h do 3h, potem pa budna in gledala kot sova do 5:30. Seveda je vmes jokcala, če ji je duda ven padla pa če jo je kak krček zagrabil. Jst pa dojila, cartala, probala jo uspavat zraven sebe, jo dala v postlco, popravljala dudo, spet iz postlce ven, spet na joško, spet cartala... Na koncu jo je pa moj ven iz postlce vzel, ker ga je zbudila in sta skupi zaspala. Mi dobimo pa v sredo obiske - moji 2 prijateljici! Upam, da ne bo preveč sitna. Se mi zdi, da je še bolj jokasta, če jo neki iz njenega ritma vrže. Zdej mam pa pred sabo 185 slik - sem jih lih šla v DM iskat, ker sem jih dala razvit. Od lani poleti. Samo zdej sem šele voljo dobila za jih na kup zbrat, ker sem hotla imet končno slikice od Tise. Uf, to bo dela, da vse to pregledam, po vrsti pospravim in v albume zložim. Je Tisa dobila 2 lepa albuma, tko da tega ne bo treba posebej kupit.
|