OliveOyl
|
Da vam napišem kaj se je dogajalo ... Bolelo me je že dolgo,prav tako tudi tisti dan.Zvečer so bolečine postale močnejše,dobila sem drisko čudno tiščanje v trebuhu...Začela sem bruhati. Ob 3h sva se vseeno odpravila v Po.Imela sem alo popadkov odprta sem bila 3 cm.Sledil je klistir in odhod v porodno sobo,brez srečnih nogavic in brez fotoaparata-Murphy je bil na delu.. Dobila sem umetne poadke,babca mi je predrla tudi mehur-plodovnica je bila mlečna.No in to se je vleklo in vleklo,popadke mi je ene 4x povečala,sam me ni bolelo.Dobila novo babco. V štirih urah sem se odprla samo 1cm.Potem se je začelo.. Kakor je bil ppadek je Tini padel pulz,pa spet in spet..Pulz je stalno nihal...Kmalu cela panika,vsa ekipa okrog mene,men pa strah.Ko me je dr.pregledal sem mislila da me bo pobralo.Pri 4 cm mi je zatlačil roko noter in gledal,če ima ovito pokovino-to pa je bolelo..Imela je ovito pokovino,ko je prišel poadek jo je stisnilo za vrat.Groza.Kar neprej so me hodili gledat,odstranili so mi UP,dobila sem Dolantin.Bolelo me ni,bilo je psihično ubijajoče,ker ne veš kaj se dogaja.Pulz je je uredil,nekeko sem dobila svoje popadke,ki so me odprli.Na koncu še malo umetnih,ki so boleli kot sam .Kmalu smo zagledali Tino,vso zmatrano z ovito popkovino.Sledilo je še ročno luščenje posteljice,bila je vsa raztrgana zraven pa ogromen hematom-velik kot svinska jetra.Dobro da se je vse končalo kakor se je.Hvala angelčkom,da so naju čuvali. Dala jo je k meni.Sledilo je umivanje in prvi podoj.Nato pa šok.Tista napravica je začela piskati,Tina ne diha. Odpeljali so jo,jaz pa še vsa zadeta od narkoze,da kam grajo.Pa so mi rekli,da jo bodo odpeljali,da si mal odpočijem, kao.V porodnišnici je bila skozi na dihalni blazinici,piskala HB ni več.
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 21.5.2009 10:39:30 >
|