|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
20.5.2009 8:42:31   
lake
Dobro jutro!

Kako kej z-majčki? Dons se bomo pa mi prvič kopal, upam da jo bo uspaval, ker je zadnje dva dni precej budna čez dan. Sm prebrala da naj bi dva do tri tedenski spal od 16-19 ur, moja se tega glih ne držiuser posted image . Pa vsak dan zahteva več hrane, tko da Dudica ne sekirej se, najbrž nimaš dost mleka za njene potrebe. Midve sva tud na Aptamilu, pa mleko si črpam, ker je gospodična ugotovila, da iz dojke velik bolj počas teče, kot iz flaše in noče vlečt.

Kaj boste kej čez dan?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 376
20.5.2009 8:48:11   
Dudica1
lake ma sej se ne sekiram zarad mleka prvi je zrastu ob aptamilu pa bo tud drugi a ne...user posted image
Sej čez dan še nekak gre samo ko vidim da bi še jedu mu naštimam flaško...

Čez dan pa ne vem kaj bomo...zdaj upam k je zaspal da bo ene 3 ure mir...pol pa kosilo pa seveda ven,ker večji ne zdrži notr niti za kosilo user posted image ...ker je zunaj tako lušt...

Kaj pa pri vas novega?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 377
20.5.2009 8:59:10   
lake
Trenutno obadva z očkatom spita, jst pa meditiram na kavču, pa ugotavljam da bi mogla kej jest, ampak po še vedno nimam apetita, ne vem kaj je to user posted image .  Sm že skor na predporodni teži, samo še kilca mi manjka.

Pa po kopanju ne smeš ven cel dan, al kako je s tem?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 378
20.5.2009 9:02:28   
Dudica1
A je očka še na porodniški?
Jaz pa zdej malcam piškote...user posted image ...za kosilo pa bo makaronov narastek
Men pa do predporodne teže manjkata še 2 kilce...user posted image

Patronažna je Maja kopala okrog 11h pa je rekla da komot popoldne ven in sva šla pol po tretji uri...sej je itak vroče...pa kapico ji pusti še gor pol ure po kopanju in potem za ven ji jo daj gor...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 379
20.5.2009 9:05:57   
lake
Ja dons je še zadnji dan doma, pol se bom mogla pa mal organizirat user posted image . Mi bo kr manjku, ker mi je kar v precejšnjo pomoč. Dobr da mam ležalnik, da jo lahko vsaj odliožim kam, čeprov se mi zdi da je še mejčkn premejhna zanjga. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 380
20.5.2009 9:10:36   
Dudica1
Maj je tud v ležalniku,sicer ne ne vem kolk ampak za tkole malo pa je čist fajn user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 381
20.5.2009 10:09:30   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
blue kakšno noč sta imeli glede na to da si sama dežurala...user posted image

noč kr uredu.. sem se naspala vmes men jokanjem... najhujš je to k pol k jo podojim noče zaspat ampak gleda k sova naokol... pol jo pa eno uro po rokah nosm da zaspi.. čim jo položim nekam začne jokat... tko da jo morm zibat... ponavad vžgem radio in plešem user posted image

čez dan  bom šla na kakšen sprehod.. če mi bo dopustila (in bo spala) bom še kej na vrtu naredila

do poporodne teže mi manjka še 8kg.. no, sam jz saem štartala z 22kg al kok že... sem že kr pozabila user posted image

ležalnik jz jo mam tud kr velik časa notr - takrat k spi k top pa jo lahko not odložim user posted image , drgač noče bit

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 382
20.5.2009 10:37:56   
zoja10
dobro jutro...user posted image
naš popek je končno odpadu...drug tedn kopamo..user posted image

imamo pa iste težave ponoči, ko se podoji noče spat... je naša že zasedla svoj položaj v najini postelji...že en par noči to prakticiramo...jaz umaknem joško in spimo user posted image sam nevem kolk je to kej dobro...pol bo skoz u naši postli hotla spat...user posted image sam jaz sm po enournem dojenju že tok zaspana da vem če jo dvignem ne bom spala še dolgo...pol jo pa kar v postli pustim..user posted image

zadnje dni bi tud kar bedela...in gledla....
aja nam mylicon kapljice pomagajo...user posted image smo danes stestirali in krčki so se kar umirili...
a vi dodajaste kakšen čajček?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 383
20.5.2009 11:29:03   
Dudica1
zoja glih prav...pomagaj mi...ne znam italjansko...user posted image
mami mi je prinesla te kapljice mylicon gocce...pa sej mi je napisala neki kako se daje ampak vseen mi prosim še ti povej...ti bom zelo hvaležna,ker nisem še začela dajat ker ne vem kakouser posted image

Aja pa če mi lahko napišeš še sestavine ki so notri...user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 384
20.5.2009 11:59:39   
zoja10
piše tko :
daš 20 kapljic in malo vode(user posted image ) po obroku 2-4 x na dan.
kolik je malo vode presodi sama user posted image

jaz sm začela z 10 kapljicami danes...  sm dala v flaško in je tamala vsa srečna spila, zato sm tudi začela razmišljat da bi ji dala malo čaja...

sestavine pa...hm.... to je bolj kompleksno... povem pole ko pride moj k bolj obvlada italijansko...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
20.5.2009 12:02:11   
Leela
Zoja ne se bat, da se bo navadla. Jaz sem imela tavečjega doskrat v postelji, tudi kasneje če je bil bolan. od 2 leta pa sploh noče spati pri nama, ker nima prostora, on pa se obrača pa vrti in pri nama se skoz zbuja. Tam do 4. meseca sploh ni panika.

krči- mojega zvija zaradi mleka. zaenkrat bom zamenjala mleko (comformil, ker je lažje prebavljiv in če ga bo hotel piti). Moja kariera dojilje se je zaključila user posted image . Če bodo pa hudi krči imam pa nekaj podobnega kot mylicon iz avstrije (Antiflat).

ponoči pa tudi pri meni traja uro in pol preden zaspi. Ponoči sem ga previla, ker se je pokakal potem pa ne nazaj zaspat.

lake-če dopoldne kopaš greš lahko popoldne komot ven.

zdaj si grem en kafe skuhat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
20.5.2009 12:03:18   
Leela
čajček moram pa še kupit.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 387
20.5.2009 12:03:50   
Dudica1
aha torej mu dam danes 10 kaplic...kolikokrat na dan pa boš dajala ti user posted image

ja tudi jaz mu bom dajala v čajček pa bo spil in je...user posted image

pa menda lahko daješ največ do 7 dni potem pa moraš za nekaj časa prekinituser posted image

o ful ti hvala...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 388
20.5.2009 12:05:13   
Dudica1
aja čajček imam pa hippov komarček

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 389
20.5.2009 12:28:48   
cebelica82
lp še od mene, se vam počasi pridružujem,....mi trenutno lepo spimo, se dojimo in uživamo, dokler lahko...

mami je vredu, razen šivov pa upam, da bo tudi to hitro mimo. neža pa je itak vredu, ji nič ne manjka....

zdaj pa grem jest, ati nama kuha kosilo in štrudelj peče.....mmmmmmmm

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 390
20.5.2009 12:32:17   
zoja10
mah jaz ji bom dajala  sam zjutri 1x, ker sm pogruntala da jo največkrat krči zjutraj. če bo hujše bom pa večkrat dala...
prej jo je krčlo je spila 'mešanco' in kr nobenga krča več... če je to res od teh kaplic pole sm odrešenauser posted image

a res je treba prekint... ja sej najbrž res ni za pretiravat...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 391
20.5.2009 12:37:51   
Kasija
Gal še naprej spi in je. Zdaj dodaja tej rutini tudi še kak čas budnosti. ponavadi pozno popoldan ne zaspi po dojenju, ampak zvedavo gleda okrog. Že kar drži glavico in steguje vrat, pa fokusira oči na bližnji predmet in z rokami skuša kaj ujet, kar mu včasih po sreči tudi uspe. Je pa super, ker je očka še doma. Mnogo težje bo, ko bo ta luksuz odpravljen. Sploh kadar sta doma oba z bratcem je težko uskladiti vse želje.

Danes smo končno uspeli iti ven dlje kot v atrij. sva peljala starejšega do igrišča oddaljenega celih 500m user posted image . No, meni se je zdelo, da smo šli prav daleč, ko sem v pol meseca bila zunaj trikrat. ampak zdaj bomo kar začeli hodit ven, ko bo le prilika. 

Moj apetit je pa prav dober. Še posebaj, če gali veliko je, grem jaz kar čez hladilnik in hlastam. tako da tele odvečne kile bodo kar še nekaj časa z mano. mah, zdaj skrbimo za mleko, potem bomo za postavo, a ne?

Uživajte v lepem dnevu!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 392
20.5.2009 12:40:55   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

mah jaz ji bom dajala  sam zjutri 1x, ker sm pogruntala da jo največkrat krči zjutraj. če bo hujše bom pa večkrat dala...
prej jo je krčlo je spila 'mešanco' in kr nobenga krča več... če je to res od teh kaplic pole sm odrešenauser posted image

a res je treba prekint... ja sej najbrž res ni za pretiravat...

ja men je mami rekla da lahko daješ do 7 dni potem pa moraš prekinit pa za ne vem kolk časa...bom vprašala samo dvomim da bo vedla...ker to je spraševala v italiji v lekarni.

No jaz sem mu zdaj dala 10 kapljic v čajček in je spil...pa sm ga dala pančkat...
Če bo pa hudo mu bom pa dajala zjutraj pa zvečer več pa tud ne...user posted image

No če se bo dalo tvojemu še sestavine prevest mi pa napiši ko boš imela kaj časa...hvala!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 393
20.5.2009 13:02:46   
Leela
user posted image

slikca s kopanja.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 394
20.5.2009 13:06:58   
zoja10
leela... lepa slikca...še lepši dojenček user posted image  je videt da uživa...

dudica ja ni panike ...sam da domou pride pa ti napišem...

Naša Taja končno zaspala... grem danes na CSD pa še na sladoled s kolegico...že komaj čakam....user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 395
20.5.2009 13:09:04   
Dudica1
LEELA lepa slikica...naš je tudi užival včeraj ko sem ga kopala,jokal je potem ko sem ga dala iz vode...

ZOJA ok user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 396
20.5.2009 13:10:30   
zoja10
dudica kolk čaja mu pa daš? in kdaj? pred dojenjem, po dojenju?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 397
20.5.2009 13:13:18   
Leela
hvala user posted image

zoja uživej

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 398
20.5.2009 13:13:28   
Dudica1
ja jaz sem mu zdaj dala po dojenju zarad kapljic a ne ki jih naj bi po obroku user posted image ...nekaj časa po tem ko je pri meni pojedel...
Dala sem mu pa 20 ml v flaški da je vse popil zarad kapljic

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 399
20.5.2009 13:28:16   
lake
 Mi smo se skopal, je prov uživala v banji, tko da očitno ne bomo mel problemov z vodo. Zdej pa že tri ure spi, pa sm še jst mal izkoristla za spanje. Stanovanje pa v razsulu, jao. Najboljš da koga najamem user posted image

Očitno mamo vsi iste probleme s spanjem ponoč, ne razumem zakaj čez dan lahko takoj nazaj zaspi po hranjenju, čez noč je treba pa eno uro galamo delat. Čeprov sem pogruntala, da če ji dava ob ene enajstih tazadnič fajn za jest, pol je ponoč kr vredu, ker jo morm praktično zbudit za hranjenje, ker je očitno še tok sita.

Zdej pa počakam da se zbudi, in greva v trgovino.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

carski rez
v3sn4

Za kateri carski rez bi se ve odlocile, oz. ali ste se ze odlocile!?

spinalni blok (36%)

splosna anestezija (64%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!