TaRe* -> Dobrota-sirota (13.5.2005 10:21:37)
|
Pa saj ne moram verjet,da je to res. Kolikokrat se bom še mogla opečt,da mi bo enkrat jasno,da niso vsi ljudje taki,kot si sami želimo. Skratka...nej vam opišem situacijo. Pred več kot mesecem dni,me je ena na tem forumu prosila,če ji grem na Bled kupit čeveljčke,za njenega sinka,ker je njej Bled predaleč(je namreč iz okolice LJ).Imeli so akcijo otroških čevljev. OK.rada pomagam,zato sem se zapeljala na Bled(mimogrede to niti ni tako blizu...17 km),jo poklicala,katere naj vzamem...in ji čeveljčke poslala. Od nje ni bilo ne duha ne sluha....po 14 dneh dobim paket nazaj. Ji pošljem sporočilo v nabiralnik....kaj se je zgodilo Dobim odgovor... Joj res oprosti, sem čakala da se mi javiš, ker sem zaližila listek s pošte in nato pozabila na to, potem pa nisem imela tvoje številke. Na žalost zdaj mobitela nekaj dni ne bom imela,tako da ne boš mislila da se ti nisem hotela javiti, če si me klicala. Pošlji mi jih prosim še enkrat skupaj z dodatnimi stroški, da te ne bom kaj opeharila. Pa jih bom takoj prevzela. Hvala (za tem sva si pisale še ene parkrat da sem ji povedala kdaj sem poslala itd...) Seveda,jaz naivnica spet letim na pošto,pošljem čeveljčke,med drugim ji spregledam 1000 sit dodatne poštnine in zopet pošljem. Danes pa spet dobim paket nazaj.:hudicek::hudicek::hudicek:.Ne moram verjet,da je lahko nekdo tak. mimogrede,sem za vse skupaj plačala že dobrih...6 tisoč.Ni to ne vem,kak denar,ampak traspasto se mi pa zdi. tole sem povedala na forum zato,ker bi vas rada posvarila,da ne boste nasedale,tako kot sem jaz. Punca,ki je sodelovala v tej drami,je dosti aktivna na tem forumu in se mi je vedno zdela poštena in prijazna.Pa sem se očitno motila.
|
|
|
|