Dobrota-sirota (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Annny -> Dobrota-sirota (13.5.2005 21:36:28)

Mislm, zakaj ti pa ni rekla, če nima denarja..pa bi čeveljčke lahko nesla nazaj v trgovino.

NAJ TE NE BAŠE, da ne more iz Lj priti na Bled, ja lepo te prosim..pol urce z avtom, pa je:ups:
Papa

niki5 -> Dobrota-sirota (13.5.2005 21:51:59)

A ni to ta ki je enkrat na družina in odnosi izpostavila svojo težavo glede otrokovega očeta :zmeden: a sem jaz kaj pomešala :zmeden2:

Anonimen -> Dobrota-sirota (13.5.2005 21:58:54)

Ja, to je ta, niki5.

TaRe* -> Dobrota-sirota (13.5.2005 22:02:36)

Ej Annny,sem prav razmišljala,da ,če bi mi prvič ,ko jih ni dvignila rekla,da ni imela denarja,da bi ji čeveljčke poklonila.Kot pravim,se mi je punca vtisnila v podzavest,da je revca,pa niti ne vem,zakaj,pa bi to naredila.Klinc gleda tiste 4,5 jurjev,ne pa,da zdaj mečem stran denar zato,ker pošiljam zadevo sem in tja.

Ah,itak brez veze.:pujs:

niki5 -> Dobrota-sirota (13.5.2005 22:19:04)

očitno je res tako, da tisti ki se delajo največje reveže, so daleč od tega :(

jaz sem dobila tudi čisto drugačno sliko o njej..

tare, upam da ti bo uspelo kako prodati čevljčke, verjamem da grenak priokus bo pa ostal.

TaRe* -> Dobrota-sirota (14.5.2005 20:15:53)

no,samo da vam javim..
Špela se mi je oglasila,se opravičila,ker ni mogla dvigniti paketain obljubila,da se mi oddolži z povrnitvijo stroškov...to bo pa druga zgodba...:rozica::miska:

Anonimen -> Dobrota-sirota (14.5.2005 20:50:27)

Lepo, da se je opravičila. Upam, da bo držala besedo.

Anonimen -> Dobrota-sirota (15.5.2005 11:08:08)

Puncica, to je tista Špela, ki jo je fant poslal na splav, pa se je v bolnici premislila in obdržala tega fantička, ki ga ima na slikici. Letos pa je zanosila in koliko sem jaz razumela, šla sama na splav.

Žal sem tudi jaz imela drugačno mnenje o njej.

TaRe, poročaj nam, ali se je zadeva rešila pozitivno.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]