anika87
|
Lahko povem tudi jaz svojo izkušnjo z IMN. Dolgo je že tega, zato ne vem čisto natančno trajanja, ampak enkrat ko bi morala dobit M, sem dobila napad bolečin. Tako da sploh še niti posumila nisem na nosečnost, ker takrat je še nisem ful planirala, je blo slučajno. Se pravi, da bi pol ta nosečnost bila nekje 4-5 tednov, a ne. Prišla sem v bolnico, vprašali so, da če je nosečnost ok, če bi jo obdržala in sem rekla seveda in, ker niso nikjer nič videli, sem ležala v bolnici skoraj 14 dni, od tega 10 dni skoraj čisto tešč, ker so sumili, ni se pa še nič videlo v prvih dneh, na IMN. In res so jo potem našli v jajcevodu, verjetno je bila tako majhna na začetku, tako da so me operirali čez 10 dni. Balončica držim pesti in upam, da se bo le še pokazala in seveda na pravem mestu. Mimogrede pa - kot reče čebelca, zakaj pa moraš čakat do četrtka? Saj ni važno če to pa ono... kdaj dela tvoja G in podobno... Jaz bi sigurno sama klicala ali pa šla v laboratorij preverit izvid, če mi ga ne bi imel nihče drug za povedat. 2 dni pa že ne bi čakala doma in skrbela... Drži se do četrtka in seveda sporoči (upam da) dobro novico!
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|