balončica -> Zmedena (28.4.2009 18:51:45)
|
Saj ne vem, kam naj dam tole temo. Zanima me samo, če je imela katero podobno izkušnjo in kako se je izšlo. Punce, jaz sem čisto zmedena in žalostna. [sm=smiley13.gif] A se je kateri zgodilo kaj podobnega? Naj opišem. 18. 3. je bil pozitiven test in M ni bilo. Vse kul do danes, ko na hlačkah opazim svež krvav izcedek, ampak samo na hlačkah, ko se obrišem, ni nič. Vseeno panično letim na urgenco, tolaži me dejstvo, da ne krvavim na ful, kot sem v prejšnji nosečnosti in se je končalo s ss. In ko me G pogleda, pravi, da sploh nisem noseča. [sm=zmeden.gif] Da ni v maternici niti enega samega znaka nosečnosti. [sm=zmeden.gif] Niti ne zgleda, da bi bila nosečnost kje drugje. Mene je skoraj kap, me je večkrat vprašal, če sem sigurna, da je bil pozitiven test. Halo, trije so bili pozitivi. Res ne vem, kaj naj si mislim. Vzeli so mi kri, v četrtek grem nazaj k svoji G in bom videla, kako je s hormonom. Sploh ne vem, kaj naj. Vsa sem zmedena. [sm=smiley19.gif] Lahko še kaj pričakujem ali se moram sprijazniti, da pač nič ne bo? Samo, zakaj so bili testi pozitivni?
|
|
|
|