Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 23:07:55
|
|
|
|
pigama
|
punce, grem spat. Jutri ima ati neke težke plane z nami. Nič noče povedat. Kam nas bo kaj peljal? nočko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:08:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:09:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 23:09:54
|
|
|
|
lex
|
uživajte, nam celo grozi, da jutri zidarja ne bo in bo prišel v petek , bo vsaj s stenami konec , ker spodnja etaža je že konec in se ful obro vidi, mal sva spremenila po načrtu in je ful boljše izpadlo
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 23:10:07
|
|
|
|
glugluglu
|
lex, mi gremo letos sicer še v hotel, ampak čez kakšne 2 leti pa najbrž spet kampirati, ker mi je to tudi fajn, pohvalili so mi kamp Šimuni na Pagu in imam to v načrtu, da poskusimo, baje je fajn plaža, ampak spet gužva v ta hudi sezoni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:10:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:11:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:11:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 23:14:15
|
|
|
|
glugluglu
|
rebeca, dobro si razložila to o tvojemu dragemu kaj dela, ker sem te ravno hotela že malo zasliševati. ..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:14:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:14:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:15:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 23:16:19
|
|
|
|
lex
|
levinja grdo zna gledat in to zeloooooo kot tvoja Teja rebeca bravo sedi 5 za razlago iz PP
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:16:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:18:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 29.4.2009 23:19:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: pigama majuska pa ne reče se noge v lavor, voda in sol, ampak reče se, da greš v Lavudrijo. to pa prvič slišim za tiste, ki še delajo hiške ali kaj podobnega na bajti, smo vedno rekli, da gredo na dopust na Malto pa v Švico
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 23:20:46
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex kar se glede mivke tiče je pri tamalih mal nadležna če sedijo z ritkami na mivki, ker potem slana voda in mivka odrgneta ritko. Aleks je imel pol kar kopalke gor ko smo prišli iz vode na Rabu. joooj, ne me spominjat... sva šla z mojim pred nekaj leti na Rab, pa sva imela mivko skoz po nogah, v kopalkah, v šotoru, na brisačah ... po 3 dneh se mi je utrgalo in sem kratko malo zahtevala, da greva drugam. Pristala sva v Stella Marisu
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:21:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 23:21:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: lex rebeca dobiš levinja moja Alina je že 100x padla iz postelje in nikoli še nisem bla pri dohtarju zaradi tega, kaj pa tej vem - ajde rebeca hitro svojega izprašaj kolk je potrebno panike delat ponoči - on ziher ve Hvala. Predvsem brez panike, dojenčki/otroci skoraj vedno ful "mehko" padejo. Je pa treba opazovat, seveda, da ne začne bruhat, da ne postane omotičen, da nima razširjenih al pa zožanih zenic,...pa saj veste. Da ni drugačen, kot sicer, ker potem ga je pa potrebno nujno peljat k zdravniku, lahko da je utrpel notranje krvavitve, pretres možganov,..... To vse je že 500x povedal, pa sem ga danes v paniki (!) vseeno klicala, itak. Pa spet isto. Saj sam je bil tud prestrašen, je prišel kr predčasno domov, pa šel pol nazaj, ker so imeli nekaj nujnega. Zdaj pa drnjoha...lex, tak da sem kr jaz odgovorila. Nekaj me je pa le naučil...očitno. Zdaj bo pa spet katera napisala, kaj a ni pravnik....ja, v osnovi je med. tehnik in je bil svoje čase reševalec v reševalnem vozilu za nujne med. prevoze, skoz leta je postal pravnik, zdaj pa dela na reševalni službi kot dir. Tak, zdaj sem vse obelodanila...i hope. no še dobro, da si pojasnila ... sem že hotela vprašat, če je dragi dohtar
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:22:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:24:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:26:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 23:27:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 23:28:06
|
|
|
|
frutka_
|
Rebeca lubica zlata samo napisala sem kaj se je zgodilo pri nas. Kot opozorilo. Nič slabega nisem mislila. Nisem hotela nobenega strašit. Tak da upam, da ni panike. Padli bodo še stokrat! Vem. Tudi meni je mala že zletela. Počakajmo da shodijo, pol bodo šele buške. Auč! Do takrat in potem naprej jih je pa treba gledat, ker so nepredvidljivi ko šus. Moj prvi je pravi ravsar, ki ima živo srebro v gatah. Ni kaj se še nam ni zgodilo no. Upam, da nisi jezna. Levinja tale pogled poznam. Še zdaj se ustrašim, ko ga vidim! Kake lepe slikice. Glede morja in dopusta pa se šopirim tudi jaz, ampak bogve kaj bo do julija. tako da...eno so želje in drugo realnost! Lex hellou!
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 23:29:23
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: lex kar se glede mivke tiče je pri tamalih mal nadležna če sedijo z ritkami na mivki, ker potem slana voda in mivka odrgneta ritko. Aleks je imel pol kar kopalke gor ko smo prišli iz vode na Rabu. joooj, ne me spominjat... sva šla z mojim pred nekaj leti na Rab, pa sva imela mivko skoz po nogah, v kopalkah, v šotoru, na brisačah ... po 3 dneh se mi je utrgalo in sem kratko malo zahtevala, da greva drugam. Pristala sva v Stella Marisu vidiš, majuska..jaz mivke tud zato ne maram. en dan sva šla na tako plažo, pa me je ful nerviralo, ker je bila povsod..ni da ni. Mivka je meni tudi fuj Raje imam drobne kamenčke.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?