|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 8.5.2009 21:17:58
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa lukcu je trenutno misija osvojit: -odpret omarico v kopalnico (tisto s čistili)... zaenkrat neosvojeno, ker je kopalnica zaprta, razen če sem poleg. -zlomit ploščico za dvdje od dvd predvajalnika - prižgat štedilnik - potegnit grafično tablico in to tako da pocukaš kabel - splezat na posteljo in se potem usest, čeprav se usedeš v prazno, ker rita še ni dovolj na postelji - z najtežjimi igračami s polnim šusom treskat po parketu ali vratih - odpret vsaka vrata, ko je v naročju - prižgat, ugasnit, prižgat, ugasnit, prižgat... luč v naročju in to tako da z rokico počiš stikalo - pobrat vse smetke na tleh in jih dat v usta, če pa te mamica opazi, hitro ponudi smetko njej, češ sem ti jo samo pobral, - raztrgat in potegnit dol vse knjige, ki so na spodnjih policah - na silo odpret ograjico na stopnišču, pa če to pomeni, da jo sesuješ, naj tako bo - ugašat računalnik - prevržt vse kar se prevržt da (rezalnik papirja, koš...), bolj kot useka, večji žur je - odpirat omare in vlečt ven zložene cotke - loputat z vrati, dokler si ne priškrneš prstkov - drage stvari zalučat čimdlje, najboljše da vmes zadenejo steno - s predalnika po tleh vržt, kar dosežeš - itd... rad ima tudi igrice: -če nisi pripasan v stolčku, se postavi na noge in se poženi preko po vsakem grižljaju -vsake tretjič, ko dobiš polno žlico, jo mamici zbij iz rok -v avtu razbijaj z igračko po steklu - s postelje se poženi na glavo z največjo hitrostjo kar je premoreš. cilj: mamica te ne sme ustaviti - če je mamica toliko prijazna, da ti da možnost, da sam ješ, z dlanjo tolči po hrani, da pošpricaš celo kuhinjo - pri previjanju se obrni takoj, ko je plenička slečena, če si pokakan, se obrni še hitreje - itd... lol, lol, od smeha sem glihkar shujšala pol kg!!!!
|