metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower metuljček zelo lepa nosečnica si bila! Hvala, hvala. Škoda, k sem vso nosečnost preživela med štirimi stenami, a ne? IZVIRNO SPOROČILO: flower Mi smo s posvetovalnice. Lepo je sodeloval, bil pohvaljen. IZVIRNO SPOROČILO: branka92 Samo pesti držite, da sem noseča. We'll keep our fingers crossed, for sure! Srečno & sporoči rezultat. Upam, da te razveselita 2 črtici! populis, uživajte na potepanju! rovarka, kolk srčkana slikca! glugica je pa čist notr padla pri detektivski igrici "Odkrijmo nosečko" Kako naši bolančki - Natka, Staš, Lan? Todi, dons si pa aktivna čvekačica. Ma, da nisi ti Branka undercover, pa si mal prikrojila št. otrok Hm ... I wonder ... pigama, danes bodo na meniju sojini špageti, zelenjavica in tuna. Mnjam. Anja je imela pa špinačko z vrta, krompir & piščančka - ma, tud zlo dobr, a ne? 3jemi, dobra organizacija prehranjevanja! Pošta je šla naprej? Na sestanek k Mr. Jankoviću si potem šla? Se je treba pri gospodi torej najaviti predhodno ... 24julij, ob letu osorej, torej Umpa, Tinky & malečka za prijetno druženje. Almera - zaenkrat torej še ni noric? zimska & Majuška, joj, tele poročne slikce meni vedno privabijo solze v oči -- romantika, ljubezen, sreča, ... s u p e r c a!!!! IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Branka alias 3jemi? Ne boš verjela...meni tud skoz asociira na 3jeMi Daaaaa! Točno! Ona skoz piše babe žabe! Hehehe 3jeMi pa smo te dobili! Nosečka? , kolk smešno, zimska, k si šla počasi za nami in skušala razkriti Brankino identiteto, me smo pa medtem že parkrat ovrgle glavne osumljenke ... sem se nasmejala