glugluglu
|
ma nič, ni mi uspelo vsega prebrat, grem spat,...drugače pa: flower, čestitam!!!!!! zimska, jaz sem te čisto resno vzela glede srečanja , super ideja! No, malo je zoprno za tiste, ki so na drugem koncu SLO. nanka, ma kriza, a potem ne moreš na dopust vsaj tisti teden ko imate rezervirano? To je pa res zoprno no, kdaj pa potem že prideš v službo? neboglasnica, - pošlji vse nekam in pejte na morje! če unadva pripravljata že eno leto poroko, bi pa ti morala za ta datum vedeti še predno si rezervirala dopust, zato, če tako pozno povesta datum, ma brezveze, pejte na morje, pa kaj, če bo fajn poroka. Jaz vem za mojo sosedo že skoraj od zime, da se poroči 11. julija in smo vse potem tako zorganizirali, da se vklapa, ne pa , da ti povejo 2 tedna prej (oz. ne vem kdaj si izvedela, ampak očitno zelo pozno), pripravljajo pa že 1 leto zadeve, že to je malo čudno. Očitno so dolgo časa oklevali koga bi povabili in koga ne bi. Enako velja za svakovo ta okroglo, je pač prepozno povedal. metuljcek, takoj sem videla kravico , aja žirafa je to? Ma sem slepa, kje je pa vrat? pa kje ti stakneš te igrače , Zdaj pa je žirafa bolj prava - ta gumijasta sem ti pozabila povedat, da je Nina šla že včeraj v šolo, je bila ok, Tian je bil pa danes iz uro v uro boljši, sedaj je že ok, samo je pa slabo jedel in zaspal ni do 15.00 . Danes je očitno s tem spanjem res bilo nekaj v zraku. Je pa Mitjadanes podlegel , podobno kot Tian, malo vročine, slabo počutje. Očitno res nekaj razsaja. No Tian se je kar hitro izvlekel, sem mu ponoči dajala vsakič ko je malo zastokal za piti domači čaj - bezeg in lipa in očitno je pomagalo.
|