|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 14:49:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 14:49:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4127
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
18.5.2009 14:53:26   
3jeMi
oj, punce!

bemti... zdaj je pa prevroče... user posted image

... sem malo na hitro prebrala... user posted image

user posted image user posted image user posted image  za prve samostojne korake...

... mi2 sva šla danes bolj zgodaj v mesto, pa še vedno prepozno, ker je bilo že ob 9.30 full vroče... mami je v službo nesla prošnjo za skrajšan delovni čas - 6 ur in zrihtat, da gre nazaj v službo malček kasneje kot bi mogla user posted image
... naš malček je pa vmes malce zadremal in ga je pazila mamina šefinja... user posted image

drugače pa... v soboto smo šli v šoping za Lovra in mu kupili nič, začuda, zato sta se pa oči in mami nenačrtovano oblekla za poroko... jp, v moji omari se skriva poročna oblekca, očitova pa je še pri krojaču, ker je treba hlače in rokave skrajšat... ati je zapravil ulalala... mami pa ne... je rekel oči: Kolk bom imel fajn ženo, skromno, prav nič zapravljivo. Sem ji pa rekel, da naj si kupi obleko za maksimalno 79,99 €, ne ona si jo kupi za 80 €. No, ajd, naj ji bo. user posted image

... be back...

kosilce... Lovro v posteljo... mami pa na kavč in čarunalnik... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4128
18.5.2009 14:54:44   
metuljcek321
Hej!

Midve sva pa takooooo uživali danes, da je joj - Logatec je zakon! Najprej sva šli obiskat prijateljičino novorojenko Najo, nato smo jo skupaj z vozički mahnili do glugluglu, počvekali, tamaučki so se naigrali, sledil je še en mini sprehodek --- prima! Ampak vroče je pa ratalo - iz 16°C ob 9-ih na 28°C ob 13-ih, ko sva odhajali domov - it feels like summeruser posted image

zimska, imate (z)op(e)rnega pevca doma? Naj se čim prej uglasi ...
user posted image  Umpi za šoping zase - kaj lepega si kupila?
user posted image  za beautiful pics naših julijčkov - zakon so - dobro izgledajo ne glede na to, ali so doma ali na potepanjuuser posted image  Pa mislim, da ni vse od fotografa odvisno pri njih - preprosto so d best, a ni tko?user posted image

netki, si dobro namazala malega? Res je ohohoj vroče danes.

nika9, srečno, dobro opravi!! Držimo pesti! Jaz imam pa tudi danes ginekologa later on ... pa da vidimo, kaj dogaja down under.

mojček, Montenegro sounds perfectly fine, pa še morje omenjaš - odlično! Iiii, kolk uživa vaša Živa - frajerka mala.

lavita, hitro se pozdravite. In ja - tudi jaz se sprašujem, kako je ime tvoji deklici.

AAA, kje ste to preživljali čas? It looks like lots of funuser posted image

tims, priden možek, da je pripravil čufte. Zasluži si poljub, pa morda še kakšen posladek a la jagodeuser posted image

populis, kateri pomol je tisto, k bredeš po vodi? In mala je cukrček - tisti njeni rjavi očki bodo sigurno razorožili marsikaterega mladeniča čez nekaj let, ti povem.
flower, user posted image  za Lanovo super spanje v svoji sobici - fantič ima tam lepo mir, zasebnost, tišino - prej sta ga zihr vidva motila s svojim smrčanjemuser posted image  Odlično, naj tako spi še naprej. In Luka prav tako - očitno je ujel lep ritem, naj se ga kar drži. Naša frajla je pa danes od pol sedmih zjutraj do dveh spala ene pol ure v vozičku pri glugluglu, to je bilo pa tudi vse (sicer bi eno uro od 8.00 do 9.00 in cca. uro od 12.00 do 13.00) ... hm, se tudi vam dozdeva, da zmanjšuje dozo spanja naša dečva?

populis, Majuška - fruštki - yes, please! I want it all, I want it all and I want it now ... KLIKNI

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4129
18.5.2009 14:57:24   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

babe žabe, danes je treba natankat avto, ker bo ob polnoči bencin (dizel) dražji in to kar precej.

Bom sporočila m(r)ožeku ... thanks.

user posted image  user posted image  user posted image  za novo karo & za subvencijo - to pa ni kar tako - 2 fantastični novici v enem dnevuuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
18.5.2009 14:58:02   
metuljcek321

2 današnja utrinka:
Anja & Tian sta se najprej igrala sama ...
user posted image

... ko sta en majčkeno zlasala drug drugega, je prišla Nina, da ju popazi - bilo je enkratno, punca obvlada:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4131
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 15:01:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4132
18.5.2009 15:01:56   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi
... mi2 sva šla danes bolj zgodaj v mesto, pa še vedno prepozno, ker je bilo že ob 9.30 full vroče... mami je v službo nesla prošnjo za skrajšan delovni čas - 6 ur in zrihtat, da gre nazaj v službo malček kasneje kot bi mogla user posted image

Misliš septembra al kako?

user posted image  user posted image  user posted image  za uspešen šoping - kje pa sta kupila poročne cunjice? Glede na to, kolk je vroče, pa kaj še bo, bi bila morda lahko tudi v kopalkah, a la Pamela Anderson.

Umpa, ti ga pihaš ... non-stop!

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
18.5.2009 15:02:49   
metuljcek321
Umpa, govorim o fotkah, k si jih dala gor ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4134
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 15:05:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4135
18.5.2009 15:05:44   
metuljcek321
Vau, "Moja ringaraja" je pa čist drugače organizirana ... prvič vidim ... se moram še navadit.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4136
18.5.2009 15:11:52   
metuljcek321
Temo smo že obdelale, but still ... bolje 2x kot premalokrat ... kakšni naj bi bili prvi čeveljčki:

KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4137
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 15:12:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4138
18.5.2009 15:55:44   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

Misliš septembra al kako?

user posted image  user posted image  user posted image  za uspešen šoping - kje pa sta kupila poročne cunjice? Glede na to, kolk je vroče, pa kaj še bo, bi bila morda lahko tudi v kopalkah, a la Pamela Anderson.

ah... 6.7. namesto 23.6. ... najlepša meseca bom previsela v službi, res pa, da bom imela mir, ker bodo pa vsi ostali na dopustu... user posted image

hhhmmm... očka se je oblekel v Muri, jaz pa v Americanu user posted image ... tenx mirjam80 za linkec user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4139
18.5.2009 15:57:49   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
... ko sta en majčkeno zlasala drug drugega, je prišla Nina, da ju popazi - bilo je enkratno, punca obvlada:
user posted image

kolk luškan... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4140
18.5.2009 16:04:41   
3jeMi
aja, glede spanja... Lovro ima čez dan max. 1,5 ure spanja... zvečer pa ob 19.30 gre v posteljo, kjer popije mleko, že dolgo ga ne morem več hranit v naročju, ker začne tečkat, potem se obrne na bok in ali takoj zaspi, ali pa gleda okoli, odvisno koliko je utrujen... jaz ga polupčkam, pobožam in grem ven... tudi, če je buden nič ne piska, vriska, enostavno leži in potem zaspi... jutra so pa čisto drugačna... se zbudi in začne debatirat z najbolj pametnim človekom kar jih pozna, sam s sabo in to lahko počne tudi celo uro user posted image , včasih celo zaspi nazaj... potem se pa še malo pri nama pockrlja user posted image  

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
18.5.2009 16:13:41   
3jeMi
aja, in včeraj smo šli malo pošnofat, kje bo Mala Maša imela trgovino... v Stari Ljubljani nasproti NLB... taka mala trgovinica in ni bilo videti, da bo kaj kmalu odprta user posted image ...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 16:17:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 16:21:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4144
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 16:25:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4145
18.5.2009 16:36:03   
Majuska
No da vam povem, da Aleksander poskuša vse možne načine plazenja: vrti se na trebuščku in se tudi na trebuhu premika naprej, rit je kar naprej v luftu in malo prej je preizkušal, kako je biti na vseh štirih  ... kdaj si torej zaslužimo znakec za seznam? user posted image

In ravnokar je zaprl vrata od kuhinje ... že dva dneva si jih ogleduje in premika, no prejle jih je potisnil do konca, se obrnil in jih z nogo zaprl user posted image

3jeMi, si imela pa uspešen dan user posted image

Metuljčica in Glugluglu, super za take obiske, a ne user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4146
18.5.2009 16:39:11   
lili3
Kako ste kaj, je vroče a ne? user posted image

Midva sva bila zjutraj malo zunaj, zdaj pa čakava da se malo še shladi in gremo spet malo ven.

Umpa, kuhinja je zrihtana, no neke finese še manjkajo, sicer pa nisva zamenjala celotne kuhinje, ampak samo pečico, kuhalno ploščo, pult in umivalnik. Je pa veliko bolje, ker smo imeli že res star štedilnik in ga je bilo potrebno menjati.

Mi se gremo jutri verjetno kopat, pa me zanima, kaj ste jim dale gor za v vodo: plavalne pleničke ali kakšne kopalke oz. neoprenske hlače?

Jaz sem se tudi danes pogovarjala s šefom, pravi da nas je kriza kr fejst udarla, ampak da me delo še čaka. Delat grem 29.06. če ne dobim slučajno podaljšane porodniške (kar upam da jo). Mi je pa rekel, da nas bodo spet malo premeščali, tak da še ne ve točno, kaj bom delala.

Mojcek, Populis in AAA: lepe slike.

Metuljček: vidim da sta z Anjo uživali pri glugluglu in Tianu.

Neposredna povezava do sporočila: 4147
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 17:07:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4148
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 17:39:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4149
18.5.2009 18:38:17   
Majuska
Flower, tudi Aleksander je dopoldne spal 2,5 ure in sem samo gledala ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?