|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 14:54:44
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Midve sva pa takooooo uživali danes, da je joj - Logatec je zakon! Najprej sva šli obiskat prijateljičino novorojenko Najo, nato smo jo skupaj z vozički mahnili do glugluglu, počvekali, tamaučki so se naigrali, sledil je še en mini sprehodek --- prima! Ampak vroče je pa ratalo - iz 16°C ob 9-ih na 28°C ob 13-ih, ko sva odhajali domov - it feels like summer zimska, imate (z)op(e)rnega pevca doma? Naj se čim prej uglasi ... Umpi za šoping zase - kaj lepega si kupila? za beautiful pics naših julijčkov - zakon so - dobro izgledajo ne glede na to, ali so doma ali na potepanju Pa mislim, da ni vse od fotografa odvisno pri njih - preprosto so d best, a ni tko? netki, si dobro namazala malega? Res je ohohoj vroče danes. nika9, srečno, dobro opravi!! Držimo pesti! Jaz imam pa tudi danes ginekologa later on ... pa da vidimo, kaj dogaja down under. mojček, Montenegro sounds perfectly fine, pa še morje omenjaš - odlično! Iiii, kolk uživa vaša Živa - frajerka mala. lavita, hitro se pozdravite. In ja - tudi jaz se sprašujem, kako je ime tvoji deklici. AAA, kje ste to preživljali čas? It looks like lots of fun tims, priden možek, da je pripravil čufte. Zasluži si poljub, pa morda še kakšen posladek a la jagode populis, kateri pomol je tisto, k bredeš po vodi? In mala je cukrček - tisti njeni rjavi očki bodo sigurno razorožili marsikaterega mladeniča čez nekaj let, ti povem. flower, za Lanovo super spanje v svoji sobici - fantič ima tam lepo mir, zasebnost, tišino - prej sta ga zihr vidva motila s svojim smrčanjem Odlično, naj tako spi še naprej. In Luka prav tako - očitno je ujel lep ritem, naj se ga kar drži. Naša frajla je pa danes od pol sedmih zjutraj do dveh spala ene pol ure v vozičku pri glugluglu, to je bilo pa tudi vse (sicer bi eno uro od 8.00 do 9.00 in cca. uro od 12.00 do 13.00) ... hm, se tudi vam dozdeva, da zmanjšuje dozo spanja naša dečva? populis, Majuška - fruštki - yes, please! I want it all, I want it all and I want it now ... KLIKNI
|