Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 21:48:12
|
|
|
|
lili3
|
Jaz sem pa pravkar zmazala 2 mini Magnuma, pa študiram če bi še enga.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 21:50:34
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: populis Ni panike almera, imam itak oba avta na hladnem v garaži, ker dragi se vozi z skuterjem, vaju lahko pirdem iskat. Se bom z mami zmenla, da me bo pripeljala, potem me boš pa ti do mami zapeljala, ker moram itak potem po fasungo - kdaj se pa zmeniva? Hm, najboljš ko vstaneta in se zrihtata, čeprav bo Lara ob del dopoldanskega spanja, pa bo že preživela, če je v soboto lahko 6 ur žurala, bo pa tudi za pohod na ŠG potrpela jaz bi šla tud z vama, pa sem danes tako migreno fasala, da je joj. Sem takoj začutila že ko sem dala Aneja v kengurujčka pa na rame. Je očitno že pretežek za spredaj nosit. Glavo mi bo razneslo. Pa še toliko dela imam jutri. Upam, da ne zaman, ker pričakujemo norice. V vrtcu jih imajo že tretjo rundo pa se naš do sedaj še ni nalezel. Sedaj je bil pa s sosedovim en dan predno je dobil pikice. Moj pa že cel večer piska, ker jih baje on še ni imel. Jao meni, migrena pa še otroc tečen, s ta velikim vred. Dobro, da že vsi spijo , sedaj pa še jaz. Če bosta imeli kaj časa - populis in Almera - se lahko še pri meni ustavita.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 21:51:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 21:57:33
|
|
|
|
lex
|
zimska sam da slice dol dobim in jih dam na shrani.si pol pa komentarje poleg napišem. Aja pohvalimo se lahko z dvema diplomama oz. priznanji - smo imeli najmlajšo udeleženko in bili smo najštevičnejša družina - bilo nas je 9 smo dobili tolk nagrad, da smo morali skor po avto it. pa se nismo ali, smo šli kar peš nazaj. Alina je na eno stran vso pot prehodila (tam nimamo fotk, ker smo šle ženske z Alinino skupino, moški pa z Aleksovo), nazaj pa je Alina pol poti prehodila. Najprej jo je moral ati nest, potem pa se je spočila in šla naprej sama. Naju je kar presenetila, ker ponavadi nazaj zaspi. evo grem fotke dol vlečt potem vam pa pokažem kaj več
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 21:57:53
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Rabim pomoč! Mi zna katera povedat, kdaj se za uradne zadeve upoštevajo koledarski dnevi in kdaj delovni dnevi? Konkretno se gre za pritožbo. običajno gre za koledarske, razen če ni kje posebej navedeno, da upoštevajo delovne! Si ziher, men se zdi da se upoštevajo delovni dnevi.Kaj pa ko pošta ne dela in ne moreš poslati, čeprav po ta novem lahko na Petrolu oddaš.Hm zej pa res ne vem. načeloma se upoštevajo koledarski, če pa pride zadnji dan roka na vikend ali praznik, se le-ta prestavi na prvi naslednji delovni dan.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 21:59:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:00:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:00:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:00:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:02:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:03:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:05:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:08:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 22:08:26
|
|
|
|
lex
|
ne ne za cajtng morem napisat kot foto anketo: tema -ljubezen, mi je glih danes poslala vprašanja. sam o tem pššššt ker ne bom nobenemu povedala. me malo odziv mojih najbljižjih zanima. zajte namreč misilm ljubezen do družine in do bližnjega. malo mi je pustila odprte roke
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:10:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:11:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:11:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:12:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:15:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 22:16:56
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Almera Zimska - jaz sem imela kot otrok eno vijolično tekočino s katero sem se mazala, samo nimam pojma kaj je bilo. Drugače pa pomaga tudi Propolis, ali pa probaj z žajblom - je za razkuževat HEXORAL in ni ga več v prodaji. Tisto je pomagalo, ja tole sranje zdej pa nč. Bolj da šnopc rukam! (sej ga ne... sm bolj bo blo) Namesto Hexorala zdaj dostikrat predpišejo Dokman Parodent ...
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:18:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 22:18:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 22:18:47
|
|
|
|
rovar_ka
|
majuska - vse najlepše in najboljše rebeca - super za RA in tvoja skorajda malčka lex - za malo miško mojcek - za "mama"! Jaz še kr vneto čakam, ona pa me ne šlivi 5 posto Zimska - jaz vem samo za Propolis - namažeš na bebi palčko in hop gor po afti. Sem pa jo imela pred časom, me je bolela ko , samo si nisem z ničemer mazala. Se pa spomnim tega, ko sem bila še mlajša.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 22:19:29
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex likalnik se ogreva in me vabi presneto, istega loverja imava
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 11.5.2009 22:19:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Vse naj naj današnjim praznovačkom! MAJUSKI za 36? rojstni dan! ti si pa res ena prava lumpa, moraš vse izdat? tut moja leta HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE, KRASNE STE! Stara moja - za žensko v zrelih letih se odlično držiš! Ne bi ti dala tolko, res! vzela pa tudi ne, a? šalim se. hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?