Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:29:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Vaš kaj gold fišica..... sem gruntala,da bi tako torto naredila moji Lari za 1. rojstni dan.... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:41:54
|
|
|
|
ključek
|
nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:42:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz mam nemške ja...... aja saj res...nemške riti so večje kot poljske.... joj,si me nasmejala,moj pa me čukasto gleda... si predstavljaš ameriške
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:42:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* joj, druga ura mi je zoprna, ker ob treh bubija v vrtcu poberemo. Poleg tega bubika spi od enih do treh in mi je najljubše, da je to doma v posteljici. Tak da.... med 11-13 ali pa potem okoli 15.30 Kdaj nameravaš potem v Lj priti? Že ob 8ih zjutraj? ah, to je drugo.... takrat planiram spanje v avtu za tako kofetkanje po mestu pa budno obdobje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:42:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem..me lubi čaka že v postli..............nočka opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fišika že ima slončke v glavi moj lubi pa je v službi. Že dolgo nisem sama otrok v nedeljo zvečer rihtala. Pa je kar šlo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:42:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud grem... nočka .. ..mi ni jasno kak bom jutri pikeca v šolo peljala.... smo ta teden bolj dolgo spali Lahko noč! veš kdaj si že to napisala, pa si še kar zelena
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:42:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud grem... nočka .. ..mi ni jasno kak bom jutri pikeca v šolo peljala.... smo ta teden bolj dolgo spali nočko tudi tebi. ma sem še kar gor....samo malo po drugih forumih še skačem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:42:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Vaš kaj gold fišica..... sem gruntala,da bi tako torto naredila moji Lari za 1. rojstni dan.... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:43:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Vaš kaj gold fišica..... sem gruntala,da bi tako torto naredila moji Lari za 1. rojstni dan.... haha saj vem....blue eyes ...... ...maš moj blagoslov ....samo slikico pa dobim kako
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:45:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem..me lubi čaka že v postli..............nočka opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fišika že ima slončke v glavi moj lubi pa je v službi. Že dolgo nisem sama otrok v nedeljo zvečer rihtala. Pa je kar šlo.... meni pa je ta veliki pikec prej rekel, če si lahko jutri zjutraj torbo pripravi, da je preveč utrujen... ....in kaj je bilo pol.... ...mati mu je šla torbo pripravit.... ..ker jutri.... ... ..po moje bo štala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:45:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud grem... nočka .. ..mi ni jasno kak bom jutri pikeca v šolo peljala.... smo ta teden bolj dolgo spali Lahko noč! veš kdaj si že to napisala, pa si še kar zelena .....ma, grem še pol na drugi forum malo, pol me pa potegne .....bom šla zdaj med ilegalce
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:46:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Že dolgo nisem sama otrok v nedeljo zvečer rihtala. Pa je kar šlo.... A v nedeljo zvečer je drugače, kot v ponedeljek zvečer?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:47:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meni pa je ta veliki pikec prej rekel, če si lahko jutri zjutraj torbo pripravi, da je preveč utrujen... ....in kaj je bilo pol.... ...mati mu je šla torbo pripravit.... ..ker jutri.... ... ..po moje bo štala joj, si me spomnila, da moram bubiju nahrbtnik pripravit čeprav bi imel zjutraj čas. On vstaja ob šestih
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:47:58
|
|
|
|
gold fish
|
mamo neke nove bralce/ke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:48:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meni pa je ta veliki pikec prej rekel, če si lahko jutri zjutraj torbo pripravi, da je preveč utrujen... ....in kaj je bilo pol.... ...mati mu je šla torbo pripravit.... ..ker jutri.... ... ..po moje bo štala joj, si me spomnila, da moram bubiju nahrbtnik pripravit čeprav bi imel zjutraj čas. On vstaja ob šestih počakaj, ko bo 9 let star...ga boš preganjala zjutraj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:48:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Že dolgo nisem sama otrok v nedeljo zvečer rihtala. Pa je kar šlo.... A v nedeljo zvečer je drugače, kot v ponedeljek zvečer? ja. V nedeljo bubiju lase perem in nohte strižem Pa se malo zavleče.... tačas možek na bubiko pogleda, ko je ne smem več na previjalni pustit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:50:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mamo neke nove bralce/ke Tanja_jes, pozdravljena. Kaj boš povedala? Ali koga iščeš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:51:24
|
|
|
|
gold fish
|
...zdaj bom pa res šla.... sem se spomnila, da mu moram vse tiste tetrapake pripravit....ker drugače bodo šli v koš...... ...zdaj zbiramo že tetrapake, pa stari papir, pa .....ker šole med sabo tekmujejo......eno rundo smo kar med prazniki zdaj v šolski keson odpeljali...drugače bi se mi že zmešalo od vseh punklov....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:52:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ali koga iščeš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:52:41
|
|
|
|
gold fish
|
bubi, lara nočka..... moj šiht je mimo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:52:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni pa se taka tekmovanja zdijo fajn stvar, da otroke naučijo odpadke ločevat. V naših časih je bil samo papir.... pa smo skoz doma gnjavili, da je treba shranjevat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:53:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi, lara nočka..... moj šiht je mimo Lahko noč! Saj jaz tudi grem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Izbira bolnišniceJanjikaaaaV kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?Maribor (
13%)
Ljubljana (
28%)
Slovenj Gradec (
10%)
Drugod po Sloveniji (
44%)
Avstrija (
3%)
Druge države (
3%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!