Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 10:40:54
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a vse te krvi res ne rabim za svoj obstoj....menam nočne s krilci kot za stavo....in to podnev. Krvi je itak zelo, zelo malo...... veliko je sluzi..... ma saj veš, kaj neredi ena kapljica krvi v deci vode? Kaj nardi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 10:42:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda kava popita, spletni cajtngi preleteni, ela še spi prvo rundo in kuhna se začuda ni sama pospravla. tud pr men se ni sama pospravla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 10:43:21
|
|
|
|
Jazzy1
|
A gre mogoče katera jutri za en dan na morje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 10:43:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
FIŠI - kje si
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 10:43:58
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A gre mogoče katera jutri za en dan na morje? a s tabo al kako?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 10:45:44
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A gre mogoče katera jutri za en dan na morje? a s tabo al kako? Ja z mano pa z Lijo ja . Jutri sva namreč sami pa študirava kaj bi...Al pa če bo katera že dol na morju pa bo za eno ledeno kavo?
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 22.5.2009 10:46:15 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 10:51:02
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A gre mogoče katera jutri za en dan na morje? a s tabo al kako? Ja z mano pa z Lijo ja . Jutri sva namreč sami pa študirava kaj bi...Al pa če bo katera že dol na morju pa bo za eno ledeno kavo? ne jst ne morem it
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 10:52:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A gre mogoče katera jutri za en dan na morje? Kam? Jst bi prišla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 10:53:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
ne jst ne morem it Kaj ti pa preprečuje?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 10:58:11
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A gre mogoče katera jutri za en dan na morje? Kam? Jst bi prišla.... Če bova s tamo šle, potem bova najbrž v Ankaranu, ampak sva mobilni. Sej a nisi ti prej nekaj o Rilkijevi poti govorila? Edini problem ki ga imam je, da imam tamalo v lupinci odzadaj in da na daljše proge če ni nobenega zraven prav histeričen napad dobi. Pa ne vem kako bi se to obneslo, če mi sred avtoceste njen famozni 'halo' zažene
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 11:06:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Če bova s tamo šle, potem bova najbrž v Ankaranu, Ma jaz lahko pridem tudi v Ankaran... ali pa se dobiva v Bertokih in greva na sprehod po škocjanskem zatoku.... Sporoči, če boš sploh prišla.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 11:33:48
|
|
|
|
Olivija*
|
da se še jaz poštemplam... se mi zdi,da pridem vsak dan kasneje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 11:35:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Al pa če bo katera že dol na morju pa bo za eno ledeno kavo? jaz nisem ravno neki jaki kofetkar...ampak s to ledeno kavo bi se celo na kavo lahko navadila. včeraj, ko sem prišla domov, si je moj zaželel eno kavico, pa sem mu naredila tako, kot je v čolnarni,z veliko sladoleda. seveda tudi zame eno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 11:38:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Edini problem ki ga imam je, da imam tamalo v lupinci odzadaj in da na daljše proge če ni nobenega zraven prav histeričen napad dobi. Pa ne vem kako bi se to obneslo, če mi sred avtoceste njen famozni 'halo' zažene Jazzy, se vam spredaj ne da izključit airbag? če se da, jo lahko z lupinico vred prestaviš na sprednji sedež in privežeš s pasom. Sicer je bolje isofix zadaj, ampak če je "famozni halo", jo lahko imaš tudi spredaj pri sebi. Konec koncev jo jaz vedno vozim spredaj v mojem avtu, ker imamo isofix samo v ta drugem avtu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 11:40:53
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem imela danes že en "vzpon" do tašče, zdajle pa čakam, da A zadrema svojo prvo rundo. zjutraj je potegnila do devetih, pa se nama je cel urnik zamaknil... pri teh vzponih bi lahko šla celo kakšna dekca dol,če ne bi bilo sladoleda
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 22.5.2009 11:48:35 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 11:50:50
|
|
|
|
Olivija*
|
danes popoldne bom pa verjetno en čebriček z vodo naštimala na vrtu za A, ker je bila prej pri tašči tako navdušena nad bratrančevo čofotalnico. pa na morje me tudi fuuuul vleče...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 11:54:55
|
|
|
|
Olivija*
|
imate kakšne ideje za pripravo baby showerja in sicer za kolegico, ki bo drugič postala mamica. mi smo vse ideje porabile že za njen prvi baby shower
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 11:57:39
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* imate kakšne ideje za pripravo baby showerja in sicer za kolegico, ki bo drugič postala mamica. mi smo vse ideje porabile že za njen prvi baby shower Dejte mi prosim razložit, kaj se na baby shower dela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:07:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a vse te krvi res ne rabim za svoj obstoj....menam nočne s krilci kot za stavo....in to podnev. Krvi je itak zelo, zelo malo...... veliko je sluzi..... ma saj veš, kaj neredi ena kapljica krvi v deci vode? Kaj nardi? spila ziher ne bi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:08:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A gre mogoče katera jutri za en dan na morje? če je to povabilo in če naju pobereš v MB, greva Pardon, še bubija bi bilo treba zraven vzet. Ojoj, ne morem.... sem s Petro zmenjena za kavico. Končno se bova spoznali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:17:00
|
|
|
|
Alenka_
|
Helouuu punce dober dan še od naju! dans sm mal pozna, ker sva spali do 7.30 (jp že drugi dan nam uspeva ta večerni zamik spanja) in sva ob devetih že šetkale po mestu za debeli dve uri... pa je tolk vroče ratal, da sva zdej že na hladnem... Sara je učerej začela z "dej dej aaaaaa" in to stalno ponavlja... odpira omare, se boža v ogledalu in zraven tkole čebla... ma je prov faca!!! pa me neki zanima... upam da tega že niste predebatirale: kako s sončnimi očali za ? verjetno bi blo fajn jih met sam ne vem če so tisti v pikapolonici za 5 eur sam še slabši za učke al so v redu? oz. jih bo obdržala na obrazu? mate kake izkušnje? leeeeeep dan!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:17:44
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ne jst ne morem it Kaj ti pa preprečuje? preprečuje avta nimam, mam pa tri otroke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:18:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Dejte mi prosim razložit, kaj se na baby shower dela. mi imamo prirejeno varijanto baby showerja. pridemo kolegice (samo punce!), prej že zberemo malo denarja in kupimo kaj za dojenčka, potem pa skozi kakšne zabavne igre/kviz to damo bodoči mamici. to je kot nekakšna zabava presenečenja za bodočo mamico no, pri drugem otroku ne vem, če je to še presenečenje jaz sem rekla, da ne bom imela baby showerja, ker (še) nisem tako amerikanizirana, pa so me prijateljice presenetile, povabile kao na pijačko in me odložile v eni garsonjeri, kjer je že bilo zbranih kakih 10 punc...in hrana in pijača...čisto za vse so poskrele
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:19:50
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Dejte mi prosim razložit, kaj se na baby shower dela. pomoje je to neke vrste "dekliščina" samo da je tema oz. rdeča nit dojenčkasta... a mam prav? tko predvidevam iz filmov ven
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 22.5.2009 12:20:10 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:21:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ pa me neki zanima... upam da tega že niste predebatirale: kako s sončnimi očali za ? verjetno bi blo fajn jih met sam ne vem če so tisti v pikapolonici za 5 eur sam še slabši za učke al so v redu? oz. jih bo obdržala na obrazu? mate kake izkušnje? leeeeeep dan! Ja, imam izkušnje - ne ostanejo na nosku Če so te ta poceni ok ali ne, pa težko rečem. Jaz sem jih v DMu kupila za 2€. So gumijaste, torej mehki ročaji in okvir.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?