Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:53:27
|
|
|
|
Olivija*
|
ma ja...sem jaz tega mojga mal prepozno dobla v roke, pa je že (precej) zavožen bi si mogla enga mlajšega zbrat in ga "priučit"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:54:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, tiste za balkonska vrata pa ne bodo, ker so pri nas od tal do stropa. Kako pa ven prideš na balkon, če maš mrežo gor? aha, sem prehitro vprašala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:55:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kako pa ven prideš na balkon, če maš mrežo gor? saj jo ima na vratih............. Ne, Saraya, potem ne bi bilo poante Mreža mora bit na okvirju, da lahko imaš okna/vrata odprta in ne gre mrčes not. Za balkonska vrata je taka varianta z dodatnim okvirjem:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:56:13
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you septembrke 2008 zavladale rr-ju.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:56:28
|
|
|
|
arabela*
|
...........aja točno.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:56:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
dejte vi meni neki povedat...kako zgleda pri vas npr. ko imate kosilo? Če že jemo skupaj in če on poje prej, jo vzame v naročje, da pojem v miru.... ma itak ponavadi, ne tečnari, ko glih poje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:56:48
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ma ja...sem jaz tega mojga mal prepozno dobla v roke, pa je že (precej) zavožen bi si mogla enga mlajšega zbrat in ga "priučit" Mah, sej ti pravim, da pol začnejo pa s svojo glavo razmišljat, je pa konc luštnega...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:00:17
|
|
|
|
meta21
|
A ste vidle naslov aprilčic? Aprilski krof(e)ki in jagode ... jao jao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:01:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A ste vidle naslov aprilčic? Aprilski krof(e)ki in jagode ... jao jao ni mi to všeč...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:02:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me to you .....boš? tale bo za laro, se mi zdi, da je čikn Ma bi ga guštirala... hahaha... ma bom rajš samo pri šejku ostala... drugič, za kosilo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:03:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
septembrke 2008 zavladale rr-ju.........user posted image user posted image user posted image Sem vidlaaaaaaaaaaaa.. ma mi ni ratalo skopirat, pa sem pustila stat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:04:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft septembrke 2008 zavladale rr-ju.........user posted image user posted image user posted image Sem vidlaaaaaaaaaaaa.. ma mi ni ratalo skopirat, pa sem pustila stat.... kaj je to??????
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:06:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A ste vidle naslov aprilčic? Aprilski krof(e)ki in jagode ... jao jao Đizus... Pa zvonči in trobentice.... kr neki..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:06:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft septembrke 2008 zavladale rr-ju.........user posted image user posted image user posted image Sem vidlaaaaaaaaaaaa.. ma mi ni ratalo skopirat, pa sem pustila stat.... jaz pa tega nikoli ne gledam... že tisti naš seznam se mi zdi tako doooolg, moram toliko časa skrolat dol, da me že prst boli sej je fajn, da je toliko podatkov gol, ampak vedno, ko ga vidim, pomislim, če bi se jih dalo bolj horizontalno razporedit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:10:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo.... mi je ratalo polomit voziček.... kolo je odpadlo... sem ga verjetno malo pregrobo dala v avto in kar naenkrat zagledam kolo tam nekje po kofani.... in zdej se ne zatakne več... tku da jutri gremo v trgovino in upam, da ga poštimajo v doglednem cajtu... je sicer še v garanciji, ma ne verjamem, da bojo priznali... Dobro, da imam eno frendico, ki mi bo za par dni posodla enega od svojih dveh....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:11:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft septembrke 2008 zavladale rr-ju.........user posted image user posted image user posted image Sem vidlaaaaaaaaaaaa.. ma mi ni ratalo skopirat, pa sem pustila stat.... kaj je to?????? MTY je na prejšnji strani skopirala zadnje objave in smo ble samo me gor...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:13:07
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo.... mi je ratalo polomit voziček.... kolo je odpadlo... sem ga verjetno malo pregrobo dala v avto in kar naenkrat zagledam kolo tam nekje po kofani.... in zdej se ne zatakne več... tku da jutri gremo v trgovino in upam, da ga poštimajo v doglednem cajtu... je sicer še v garanciji, ma ne verjamem, da bojo priznali... Dobro, da imam eno frendico, ki mi bo za par dni posodla enega od svojih dveh.... Ojoj! Bogi žané!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:16:03
|
|
|
|
arabela*
|
grem jest..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:19:15
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo.... mi je ratalo polomit voziček.... kolo je odpadlo... sem ga verjetno malo pregrobo dala v avto in kar naenkrat zagledam kolo tam nekje po kofani.... in zdej se ne zatakne več... tku da jutri gremo v trgovino in upam, da ga poštimajo v doglednem cajtu... je sicer še v garanciji, ma ne verjamem, da bojo priznali... Dobro, da imam eno frendico, ki mi bo za par dni posodla enega od svojih dveh.... ampak saj to morjo hitro zrihtat! k sreči imam jaz hartana in vem, da je njihov servis pohvale vreden...tudi po izkušnjah kolegic...pa sama sem tudi že klicala v mozirje, da sem odlomila en klinček, s katerim je vrvica od bremze pritrjena na ogrodje. ker sem tisto odlomila, je ta vrvica tako stran štrlela in sem jo povsod zataknila. pokličem v mozirje, povem kaj je narobe...čez par dni dobim domov po pošti dva klinčka. tut do najbljiže štacune mi ni blo treba it.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:25:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
ampak saj to morjo hitro zrihtat! Bomo vidli, kako bo... Še dober je, ki ga rukam po takih grapah... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:26:37
|
|
|
|
Olivija*
|
ena moja kolegice je tudi polomila voziček...pa mislim, da so ji dali nadomestnega za par dni, dokler so njenega popravljali...ampak je bil tisti še slabši od njenega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:28:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Baby center daje nadomestne vozičke.... če je kak fraj Seveda pod pogojem, da je bil v BC kupljen.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 27.4.2009 21:29:20 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:35:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Baby center daje nadomestne vozičke.... če je kak fraj Seveda pod pogojem, da je bil v BC kupljen. kako lepo od njih.... BUBI... cd dela?
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 27.4.2009 21:36:30 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:40:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Nisem se še imela časa z njim zezat. Toliko stvari imam v planu naredit, pa nikamor ne pridem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 21:44:55
|
|
|
|
arabela*
|
danes pa ni nič po tv-ju.grrrrrrrrrr
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......