Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:42:38
|
|
|
|
meta21
|
Eno vprašanje...kdaj lahko malčkom pustiš, da se opirajo na noge. Lovro se krohota od veselja, če ga malo na nogice postavim ampak še ne upam cele teže spustit oz. kakšno škodo lahko narediš, če otroka prehitro na noge postavljaš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:42:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Brez jajc po mjoe ne bi bil dober me res zanima,kak bi to zgledalo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:44:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dejte vi meni neki povedat...kako zgleda pri vas npr. ko imate kosilo? jaz običajno sedim poleg stolčka od A in preden še njej kaj naserviram, se najljubši že naje. ampak potem bi on vstal od mize in npr. šel brat časopis. mene pa to ful nervira - če ne more animirat otroka, naj vsaj tam pri mizi sedi, dokler jaz pojem.ž al sem mal čudna red naredi.... ko se naje,pa naj on animira otroka,da lahko ti v miru poješ..cajtnge bodo že počakale..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:44:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, saj itak moram do Lidla skočit. Imajo v akciji mreže proti komarjem za okna in balkonska vrata. Mi imamo extra velika okna, ampak so mreže dovolj velike. No, tiste za balkonska vrata pa ne bodo, ker so pri nas od tal do stropa.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:45:13
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Brez jajc po mjoe ne bi bil dober me res zanima,kak bi to zgledalo... ma tak grozno tudi ne more bit...baje so dobre tut take brez jajc in mleka: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11206
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:45:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, saj itak moram do Lidla skočit. Imajo v akciji mreže proti komarjem za okna in balkonska vrata. Mi imamo extra velika okna, ampak so mreže dovolj velike. No, tiste za balkonska vrata pa ne bodo, ker so pri nas od tal do stropa. jaz sem pa v dm kupila. imajo pa samo eno velikost.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:46:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Eno vprašanje...kdaj lahko malčkom pustiš, da se opirajo na noge. Lovro se krohota od veselja, če ga malo na nogice postavim ampak še ne upam cele teže spustit oz. kakšno škodo lahko narediš, če otroka prehitro na noge postavljaš? našo smo začeli že... nisem verjela,da je že tako močna,dokler je nisem v hojico dala....že samostojno s hojico hodi in laufa po stanovanju.... odvisno pa je tudi od otroka,kolikor kaže zanimanja,jaz ne bi silila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:46:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Eno vprašanje...kdaj lahko malčkom pustiš, da se opirajo na noge. Lovro se krohota od veselja, če ga malo na nogice postavim ampak še ne upam cele teže spustit oz. kakšno škodo lahko narediš, če otroka prehitro na noge postavljaš? teorija: otroka ne postavljamo na noge, ampak pustimo, da se sam postavi. praksa: tudi bubika se ful reži, če jo na noge postavim Se trudim, da čim manj, ampak....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:47:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Brez jajc po mjoe ne bi bil dober me res zanima,kak bi to zgledalo... ma tak grozno tudi ne more bit...baje so dobre tut take brez jajc in mleka: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11206 joj, nehajte od hrane..........lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:47:17
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dejte vi meni neki povedat...kako zgleda pri vas npr. ko imate kosilo? jaz običajno sedim poleg stolčka od A in preden še njej kaj naserviram, se najljubši že naje. ampak potem bi on vstal od mize in npr. šel brat časopis. mene pa to ful nervira - če ne more animirat otroka, naj vsaj tam pri mizi sedi, dokler jaz pojem.ž al sem mal čudna red naredi.... ko se naje,pa naj on animira otroka,da lahko ti v miru poješ..cajtnge bodo že počakale.. bo treba! glede na hitrost jedenja (al kako se reče) bo on ravno tako hitro nafutral sebe in A, kot bom jaz sebe, hihi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:47:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Brez jajc po mjoe ne bi bil dober me res zanima,kak bi to zgledalo... ma tak grozno tudi ne more bit...baje so dobre tut take brez jajc in mleka: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11206 bi itak morala sojino mleko in pirino moko kupit. Bom raje kar kurja jajca
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:49:02
|
|
|
|
arabela*
|
me to you .....boš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:49:51
|
|
|
|
Olivija*
|
tudi naši punci je ful všeč, ko jo imam v naročju, da se upre na noge. nasploh se odriva z nogami od vseh možnih površin. ampak načrtno je pa ne postavljamo na noge. se bo že sama...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:50:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me to you .....boš? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................lumpa..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:50:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, saj itak moram do Lidla skočit. Imajo v akciji mreže proti komarjem za okna in balkonska vrata. Mi imamo extra velika okna, ampak so mreže dovolj velike. No, tiste za balkonska vrata pa ne bodo, ker so pri nas od tal do stropa. jaz sem pa v dm kupila. imajo pa samo eno velikost. Ja, mi smo lani kupili mrežo - ko ježek trak okoli nalepiš in se mreža gor prime. Saj je bilo učinkovito, ampak kar nekaj težav pri montaži in obstojnosti. Če bi bila v hiši in bi lahko od zunaj zraven prišla, ne bi bilo problema. Tak pa Te pa imajo prav okvir, za balkonska vrata se potem tudi odpirajo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:50:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, tvoj se je pa s tem odkupil za nazaj in naprejuser posted image Eh..... ta plat ni bila nikoli problem... Moj je tudi mlajši, 2,5 let... Čestitke vsem praznovalkam....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:50:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bi itak morala sojino mleko in pirino moko kupit. Bom raje kar kurja jajca ja itak da kurja............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:50:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dejte vi meni neki povedat...kako zgleda pri vas npr. ko imate kosilo? jaz običajno sedim poleg stolčka od A in preden še njej kaj naserviram, se najljubši že naje. ampak potem bi on vstal od mize in npr. šel brat časopis. mene pa to ful nervira - če ne more animirat otroka, naj vsaj tam pri mizi sedi, dokler jaz pojem.ž al sem mal čudna NE! Jaz vedno trdim, da otrok ima 2!!! starša in ne samo mamo. Jaz se sicer trudim uskladit Lovrovo hranjenje in spanje z našim kosilom, tako da vsi v miru jemo ampak, če se zgodi, da sitnari med kosilom se pa eden od naju naje in potem animira ali hrani Lovra, da se lahko še drugi naje. Sem mogla sicer ene 2x rečt ampak zdaj ni problema. Enkrat se eden odpove mirnemu kosilu, drugič drugi. Drugače pa ponavadi že spi ali pa je vsaj sit, ko mi jemo, ker drugače zadnej čase samo vpije, da mu moram nonstop nekaj v usta nosit . Najbrž bi šel res rajši brat časopis ampak roko na srce...kolk časa pa jemo, mogoče 10 minut. Tolk bo pa že potrpel, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:50:29
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dejte vi meni neki povedat...kako zgleda pri vas npr. ko imate kosilo? jaz običajno sedim poleg stolčka od A in preden še njej kaj naserviram, se najljubši že naje. ampak potem bi on vstal od mize in npr. šel brat časopis. mene pa to ful nervira - če ne more animirat otroka, naj vsaj tam pri mizi sedi, dokler jaz pojem.ž al sem mal čudna Ja pomoje nisi nič čudna, ker bi bilo lepo če on prevzame animacijo tako da tudi ti v miru poješ. Al naj pa on prevzame hranjenje sebe in A skupaj
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 27.4.2009 20:53:41 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:50:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me to you .....boš? tale bo za laro, se mi zdi, da je čikn
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:51:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, tiste za balkonska vrata pa ne bodo, ker so pri nas od tal do stropa. Kako pa ven prideš na balkon, če maš mrežo gor?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:52:11
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Eno vprašanje...kdaj lahko malčkom pustiš, da se opirajo na noge. Lovro se krohota od veselja, če ga malo na nogice postavim ampak še ne upam cele teže spustit oz. kakšno škodo lahko narediš, če otroka prehitro na noge postavljaš? teorija: otroka ne postavljamo na noge, ampak pustimo, da se sam postavi. praksa: tudi bubika se ful reži, če jo na noge postavim Se trudim, da čim manj, ampak.... Ma baje, da je problem prehitrega postavljanja na noge v tem, da potem ko shodijo lahko preveč po prstih hodijo, ker so se tako navadili, ko se jih je postavljalo na noge preden so na to pripravljeni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:52:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kako pa ven prideš na balkon, če maš mrežo gor? saj jo ima na vratih.............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 20:53:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you septembrke 2008 zavladale rr-ju......... Zdaj bo pa zatišje, ko se Trenutek resnice začenja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......