|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
18.5.2009 22:38:38   
meta21
Tukaj na koncu je ena debata z jakoLUlano, da boste vedle s kom sem si zaslužila kartotekouser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_2084986/mpage_1/key_/tm.htm#2084986

http://www.ringaraja.net/forum/m_2483043/mpage_6/key_/tm.htm#2496495

Najine debate pa ne najdem.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
18.5.2009 22:47:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

pa vzmetnici sva odvila. zdaj morata še 2 dni vzhajat, ker sta bili stisnjeni in zviti. jima je koža prevelika user posted image user posted image user posted image

katere sta zdaj vzela?  tiste, ko sta najprej mislila ?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
18.5.2009 22:47:53   
Lara Croft
če si zadovoljen s tem, da ne poje,ko je polnauser posted image

Pa da otrok nič ne dobi, ko na kahli sedi.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
18.5.2009 22:54:23   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

ja, vzela sva sultanove v ikeii. so fajn zvite in zapakirane, da sva lahko obe pripeljala v avtu skupaj z A, njenim vozičkom in nekaj vrečkami otroške krame. tehta pa vsaka 13 kg. sicer pa je bil prodajalc v ikei ful prijazen in nama je vse razložil kakšne vzmetnice so primerne za kakšne ljudi. res sva bila zadovoljna... upam, da bova tudi, ko bova spala na njih user posted image

Zdaj jih lahko 90 dni testirava....potem imajo pa še 25 let garancije. V Sloveniji pa 1 leto:)

mislim pa, da tista teorija, da naj bi jih delal meblo, ne drži... na vzmetnici namreč piše, da je narejena na češkem.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
18.5.2009 22:57:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Si me pa na nekaj spomnila. Ker se čez dober mesec odpravljamo na morje, in sicer v kamp, me zanima, kako naj izvedem kopanje tamalega. A se lahko kopa v morju in koliko časa? Če nabavim bazenčič za napihnit, naj ga vsak dan vlačim na plažo, polnim in čakam, da se segreje ali naj ga imam raje pri prikolici? Vse veteranke in drugače poučene prosim predloge...

meta - jaz sem namesto bazenčka kupila tisti mini čoln......smo ga imeli kar napihnjenega in zjutraj vodo not dali.. se je voda pol ful segrela..., pol pa vodo ven in se lahko v čolnu igra, pa še bolj debelo dno je..... Pa še v vodo lahko greš z njim, pa malega imaš not....pa lahk po vodi čofa.....  no tako smo mi delali kar nekaj let, kasneje se s kanglico, pa ..... igra v čolno, istočasno pa ga še za v vodo pokoristiš....saj veš.....čim manj krame vlačit zraven, ker je je itak vedno preveč....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
18.5.2009 23:02:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ja, vzela sva sultanove v ikeii. so fajn zvite in zapakirane, da sva lahko obe pripeljala v avtu skupaj z A, njenim vozičkom in nekaj vrečkami otroške krame. tehta pa vsaka 13 kg. sicer pa je bil prodajalc v ikei ful prijazen in nama je vse razložil kakšne vzmetnice so primerne za kakšne ljudi. res sva bila zadovoljna... upam, da bova tudi, ko bova spala na njih user posted image

Zdaj jih lahko 90 dni testirava....potem imajo pa še 25 let garancije. V Sloveniji pa 1 leto:)

mislim pa, da tista teorija, da naj bi jih delal meblo, ne drži... na vzmetnici namreč piše, da je narejena na češkem.

....daj napiši mi prosim katere imata, pa koliko si dala za njih...lahko na zs al na mail...hvala...user posted image

aja, pa poročaj kako se leži gor....user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
18.5.2009 23:02:56   
Čarli08
Fiši, a je kamenčke dajal v usta (oz. poskušal dajati)?

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 18.5.2009 23:04:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 3782
18.5.2009 23:07:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Fiši, a je kamenčke dajal v usta (oz. poskušal dajati)?

..ko smo bli prvič je bil star 7-8 mesecev......malo mislim, da je probaval...se pa ne spomnem večuser posted image , ker je že več kot 8 let od tegauser posted image ..

...po slikah sodeč ne, ampak moram še enkrat pogledat..

.. ta mali bo jih pa ziher dajal v usta, ker  vse daje ..

.danes je travo jedeluser posted image , pa mu ni bla dobra...je pol ven pljuniluser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 18.5.2009 23:09:39 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
18.5.2009 23:09:39   
Čarli08
To bo še juhu.

Zdej pa grem. Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3784
18.5.2009 23:10:25   
gold fish
čarli nočka

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
18.5.2009 23:11:12   
gold fish
kje ste pa ostaleuser posted image

lara, meta.....ilegalkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3786
18.5.2009 23:19:04   
Lara Croft

kje ste pa ostaleuser posted image

lara, meta.....ilegalkeuser posted image

Ma jst iščem kak apartma v Premanturi.... za en starejši par... da je mir pa čisto.... pozna katera kej?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 3787
19.5.2009 5:47:20   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

jap

user posted image

user posted image

Cel doktorat je bil tole zdaj. Še celo album sem izbrskala kako se tu naredi. user posted image

user posted image  za otvoritev!!! je res užival a? supeeer!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
19.5.2009 5:48:25   
Alenka_

Tukaj na koncu je ena debata z jakoLUlano, da boste vedle s kom sem si zaslužila kartotekouser posted image

o joooooj... tale je pa res user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
19.5.2009 5:49:32   
Alenka_
in seveda DOBRO JUTRO!!! sm spet prva user posted image  

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
19.5.2009 7:13:04   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

jap

user posted image

user posted image

Cel doktorat je bil tole zdaj. Še celo album sem izbrskala kako se tu naredi. user posted image

Kak lep fantek. Prvič ga bolj tak od blizu vidim. Ful je srčkan.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
19.5.2009 7:16:42   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: leda

Meni je pa Lovro pravi CAR, ko tako zadeve obvlada, pa naj strokovnjaki pišejo kar hočejo.

ma se opravičujem. sem morda kej diagonalno prebrala. lovro torej že obvlada kahlo. no, boste lahko strošek za plenice investiral v vilo na santoriniju. helikopter pa itak ne bo več potreben user posted image

Ma neeeeeeee. Zjutraj in zvečer, ko je bil že do zdaj malo dlje razvit, da se je "rita luftala" zdaj pač sedi na kahli in ponavadi jo napolni. To je to...  O vili na Santoriniju pa bomo nekaj časa lahko samo sanjal in mogoče bral (med sedenjem na WC-juuser posted image ).

Vidim, da vas tale moja debata zabava... A je kera šla pogledat njene debate? So na enem od rr podforumov pogruntali, da JakoLulana pomeni ZeloPoscanauser posted image . Mislim...

user posted image user posted image user posted image

Meni se tudi ne zdi nič slabega, če ga daš na kahlo, saj ga pa ne siliš in mu zvijaš roke, ko ga daš gor. Ne razumem zakaj je to siljenje, prej bi rekla, da če bi jo dala pri starosti leto in pol ali več na kahlo, da jo silim, ker sedaj je tako dojemljiva, da ji je cela zadeva celo všeč in kar ploska bravo, bravo. Pa ni nikoli dalj kot pet minut gor in stalno opravi neko potrebo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
19.5.2009 7:21:47   
pf

Joj, joj. Napadalna in vseveda rr-jevka. user posted image Take imam najraje. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
19.5.2009 7:24:37   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

Alenka kdaj pa vidve vstaneta? Midve ponavadi ob šestih, ampak sedaj pa že dva dni ga nekaj sračka tam ob 5.15 in pol ne bi kar zaspala nazaj. Vragec mali.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
19.5.2009 7:29:40   
pf
Drugače pa dobro jutro. Jaz pijem kavo, babika pa spi. Sem vam pozabila povedati, da se ne dojiva več. Sicer se za crkljanje še malo priklopi, ampak za cca 1 min ponoči, ampak drugače pa več ne. Punce kdaj date prvi jutranji obrok otročkom in kaj? Recimo, če je okrog sedme zvečer je po vsej verjetnosti malo lačna okrog pete zjutraj, da se zbudi že dva dni tako. Pa ravno ta dva dni se ne dojiva več, ampak ker še nisem tako vešča te flaše pripravljati, to traja pol tako dolgo, da se čisto prebudi. Moram si danes v termosko pripraviti vodo zvečer, da bo jutri zjutraj brzina vrlina in bo zaspala nazaj. No tak dolgo ni, pet minut mogoče, ampak očitno preveč, ker se že čisto premrda.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
19.5.2009 7:33:30   
pf
No ko sem napisala, da se doji cca 1 minuto ponoči, to je takrat ob petih (5.15), ko se že zdaj dva dni zbudi in noče piti več mojega mlekca, čeprav je. Saj se ne sekiram, da se ne dojiva več, ker se je dojila slabih devet mesecev, kar je itak zakon. Ima pa rada AM tudi. Sem pa imela prejšnji teden menstro in takrat sem opazila, da se je začela počasi odstavljati. Sem nekje slišala, da je materino mleko drugačnega okusa in da se otročki ne dojijo več tak radi v obdobju menstre. A ste kaj slišale o tem? Mi je pa bolje, da se je sama tako odločila, kot pa da bi jaz jo mogla odstavljati.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
19.5.2009 7:46:07   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

Alenka kdaj pa vidve vstaneta? Midve ponavadi ob šestih, ampak sedaj pa že dva dni ga nekaj sračka tam ob 5.15 in pol ne bi kar zaspala nazaj. Vragec mali.

jah midve tudi ponavadi ob šestih, ampak mi je danes lumpa že ob 4h klepetala in raziskovala posteljo... pa mi ni in ni uspelo je spravt nazaj spat... pa je pred pol ure zaspala V SEDE V STAJCI! ma me Sara z vsakim dnem bolj nasmeji user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
19.5.2009 7:55:00   
Alenka_

Drugače pa dobro jutro. Jaz pijem kavo, babika pa spi. Sem vam pozabila povedati, da se ne dojiva več. Sicer se za crkljanje še malo priklopi, ampak za cca 1 min ponoči, ampak drugače pa več ne. Punce kdaj date prvi jutranji obrok otročkom in kaj? Recimo, če je okrog sedme zvečer je po vsej verjetnosti malo lačna okrog pete zjutraj, da se zbudi že dva dni tako. Pa ravno ta dva dni se ne dojiva več, ampak ker še nisem tako vešča te flaše pripravljati, to traja pol tako dolgo, da se čisto prebudi. Moram si danes v termosko pripraviti vodo zvečer, da bo jutri zjutraj brzina vrlina in bo zaspala nazaj. No tak dolgo ni, pet minut mogoče, ampak očitno preveč, ker se že čisto premrda.

jaz ji še vedno zjutraj, ene 15min potem ko vstaneva, dam samo AM. po kakih treh urah pa začneva z gosto hrano... ne dajem nič kašic v mleko, ker ji samo mleko popolnoma zadošča in lepo napreduje na teži...

ja ti popolnoma verjamem, da se moraš privaditi, saj je bilo do sedaj že vse pogreto in "pripravljeno"! čestitke za tako dolgo dojenje! meni to na žalost ni uspelo...
jaz se pripravim tako: zvečer prekuham vodo in jo dam v hladilnik. ko se zjutraj zbudi takoj zavrem novo vodo in se greva med tem previt in preoblečt. nato vzamem mrzlo prekuhano vodo iz hladilnika in zmešam s to vrelo in vmešam AM... tako ni treba čakat, da se voda ohladi in je flaška nared takoj. 
sej se boš navadla! vaja dela mojstra user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
19.5.2009 7:55:49   
AinB

Kak lep fantek. Prvič ga bolj tak od blizu vidim. Ful je srčkan.

Hvala! Sva se potrudila user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
19.5.2009 8:02:02   
AinB
dobro jutro user posted image

spet mamo sonček, jeeeeee user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?