|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
2.6.2009 19:36:17   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

zvesta pikica.... user posted image , ne bodi žalostna. S sončkom, ki ga že imaš... boš lažje dočakala +. A veš, da sm potihoma upala, da pa si ti. user posted image

Saj ne vem, če sme žalostna? Ali razočarana? V bistvu v tem momentu niti ne vem kaj bi rada. + ali ne +? Zmedena sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
2.6.2009 20:43:03   
Kepica83
hehe babe kaj jaz to slišim? user posted image user posted image  žal še nisem jaz user posted image . Še komaj na O čakamo. Je pa lepo da ste se name tudi spomnile, vem cenit. Zlate ste!user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
2.6.2009 20:51:16   
tassika
Madonca kdo pa je potem user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.6.2009 21:24:41   
Anonimen
zvesta
Jst vem...., jst hočem zate + user posted image

Nekdo hoče, da ga firbcamo in slabo spimo....
Grem pančat.... Kepica83, grem nastavit user posted image
NOČKO

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 2.6.2009 21:25:51 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.6.2009 21:54:19   
mariee
upam, da je twixy.

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.6.2009 23:28:31   
pilotina
zvesta...sem zelo vesela, da si se oglasila...ko sem popravila včeraj seznam, ker sem dobila tečko, sem videla tvoj datum xx.07.09 in se zraven veselila...da je končno le prišel čas za našo zvesto user posted image ...kako si rožica moja user posted image

Kepica83...pa ti, kako si opravila pri zdravniku user posted image

Kejti...hvala user posted image
a veš, da mislim nate in držim pestke za tvojo pikico prau vsaki dan user posted image user posted image

nočko punčke moje

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.6.2009 6:02:47   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

zvesta...sem zelo vesela, da si se oglasila...ko sem popravila včeraj seznam, ker sem dobila tečko, sem videla tvoj datum xx.07.09 in se zraven veselila...da je končno le prišel čas za našo zvesto user posted image ...kako si rožica moja user posted image

Pilotina, hvala za vprašanje. V večni gužvi sem. Občasno vas malo preletim, kaj več mi pa ne znese. Ta stres me bo pokopal.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.6.2009 10:00:33   
mariee
kje ste punce? kaj delate?

pri nas je končno malo bolj toplo, zdj me je 2 dni tkooo zeblo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
3.6.2009 10:10:08   
pilotina
zvesta...user posted image , upam dati čimprej posije sonček in se stvari malo umirijo

mariee..tu sem user posted image ...malo letam po forumu

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.6.2009 10:13:41   
Anonimen
Ja kje ste pa danes..... user posted image
Jst sm se z mojim šefom že počla..., tko da... hm.., komaj čakam da grem. Nč jezika ne šparam. Na morem ga, ne morem ga, ne morem ga... vidt!! user posted image

zvesta, če rabiš klepet.. pokliči. Sej sede kr z nekom se pomenit..

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
3.6.2009 10:14:28   
mariee
Jaz sem pa spet sama doma, moj dragi je šel na službeno pot. No sej sem že tolk navajena, da mi je že čist navadn.

Pilotina kaj je novega na tvojem vrtu?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
3.6.2009 10:17:36   
mariee
Rižkoo ti si že v 22. tednu user posted image user posted image user posted image  jaz pa komej čakam, da začutim dojenčka.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
3.6.2009 10:19:32   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Ja kje ste pa danes..... user posted image
Jst sm se z mojim šefom že počla..., tko da... hm.., komaj čakam da grem. Nč jezika ne šparam. Na morem ga, ne morem ga, ne morem ga... vidt!! user posted image

zvesta, če rabiš klepet.. pokliči. Sej sede kr z nekom se pomenit..

Rižko ne se kregat, kolikor vem ti je službica všeč in res da boš kmalu šla, ampak boš tudi nazaj prišla ni res. Jaz sem prav vesela, da se res z vsemi zastopim, pa verjemi z ženskami je včasih težje kot z moškimi, sem imela enkrat na pol šefa, ker sem delala za dve podjetji naenkrat in ko je imel slab dan sem se lepo umaknila, drugače je bil pa dušica od šefa.

ps. do kdaj pa še delaš?

Pilotina jaz se grem pamalo sončkat, zdele k še ni prevroč sonček, se pa moram pohvalit da sem kar malo barve dobila, vsakodnevno pitje kavice na balkončku in branje knjig kar pomaga. Sicer pa kaj mi je hudega, razen da sem čisto sama in da se že skor sama s seboj pogovarjam. Sedim na balkonu, pijem kavico in jem gosjo pašteto s parizauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
3.6.2009 10:21:11   
Anonimen
mariee
Ja..., velik je že moj jenček user posted image  Jst sm ga začutla prvič v 20t, tko konkretno. Mogoče že prej ampak nism si znala razložit je to to al ni to to. Zdej pa že vem.user posted image  O še malo pa boš za mano, se prv splača počakat...
Sicer se mi je neki čudno obrnil na dol.. in dol brca, no žgačka me vse skupaj... user posted image
Uf te službene poti.. user posted image
Ženske, mojga šefa bom lihkar user posted image

Tassika, ne spomnim se da bi kdajkoli napisla, da mi je službica moja in moj kolektiv všeč. Ne, to nisi pri meni prebrala. Nisi.
Delam pa, če bo vse ok... do 19. avgusta, pol pa koritim dopust in direkta na porodniško..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 3.6.2009 10:22:55 >

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
3.6.2009 10:21:15   
mariee
Ooo Tassika dobr se maš jauser posted image user posted image  sam sej se ne zgovarjaš sama s sabo, ampak z mini Tassikouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
3.6.2009 10:22:22   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Jaz sem pa spet sama doma, moj dragi je šel na službeno pot. No sej sem že tolk navajena, da mi je že čist navadn.

Pilotina kaj je novega na tvojem vrtu?

Mariee tudi jaz sem večino časa sama, ob 6 zjutraj gre, pride ob 6 zvečer, v petek ga ni ker ima moški večer, v soboto ga ni, ker ima neka sodelavka piknik, ne vem več točno zakaj a gre v penzijo ali ima roj.dan. v ned. bova pa celo malo skupaj, potem pa drugi teden spet bolj malo, ker bodo majstri tukaj in bom jaz pri sebi doma, ker brez wc pa ne morem, če sem tam vsaki 2 uri. Juilja gre pa itak v Rusijo za par dni in to je to zaenkrat, mogoče sem si kaj pozabila napisat na koledaruser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
3.6.2009 10:27:00   
Anonimen
Še neki..
Tinuška vas vse prav lepo pozdravlja, je zelo zaposlena zato je nič ni. Je pa ok in zelo zadovoljna s službico, + pa še ni. user posted image
Moram se zment z njo, da greva na kavico... Kdaj bomo pa me kej organizirale zmenek?!user posted image

Sonček85, joj tok upam, da se vidva dons. Skoz mam našponano in skoz so neki delavci pri nas. Pridejo nam danes vrata montirat in merit ograjo. Ti mene samo pokliči in bom probala vsaj mal priletet vaju pogledat. Kamor boš rekla oz. kjerkoli že boš. Ob 17 bom v CE in če bi takrat enkrat bi blo super.., bi kr direkt iz Lj. se dobile. Okrog 18-18:30 pridejo merit...., za vrata me pa ne rabijo user posted image  sam za ograjo pa, ker je moj striček in še malo punčko pripeljejo s seboj...

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 3.6.2009 10:37:35 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
3.6.2009 10:47:11   
mariee
Tassika kolk sva midve bogeuser posted image user posted image  sam moj bo zdj službo zamenjal, da bo več doma in ne bo več službenih potovanjuser posted image user posted image  je reku, da za pikico bo pa doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
3.6.2009 10:49:20   
Anonimen
Sonček85 je napisala:
ZDAJ GREMO PA PAPCAT IN NA POSVETOVALNICO,DAJ MI POZDRAVI NA RR VSE PUNCE PROSIM.

Punce grem jest... user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
3.6.2009 10:53:16   
tassika
Mariee pri meni je rekel enako, samo če sodelavec ne ozdravi ne bo iz tega nič, kaj nama pomaga ves denar če pa nimam nič od tega, no ja imela bom novo kopalnicouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
3.6.2009 10:55:29   
mariee
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Mariee pri meni je rekel enako, samo če sodelavec ne ozdravi ne bo iz tega nič, kaj nama pomaga ves denar če pa nimam nič od tega, no ja imela bom novo kopalnicouser posted image

user posted image user posted image user posted image  joj kakšne smo, nič nam ni prav user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
3.6.2009 11:41:35   
pilotina
Rižkoo...ma ne no, naj te lepo pri miru pusti...še dva meseca in žeeeee boš užiiivalaaa user posted image

mariee...do kdaj pa boš sama...u zdje berem, da bosta lahko več skupi...super user posted image user posted image user posted image
vtrek lepo raste...še malo, pa bo plac za drugo solatko user posted image

tassika...ti kar uživaj na sončku, prou ti privoščim...no ja, še kako družbica tu pa tam, da bi mela, bi bilo bolje...ampak saj bo, če ne prej, ko boš rodila in bosta s kolegico pohajali z vozički user posted image

sonček85...čau čau tudi tebi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
3.6.2009 12:31:41   
Anonimen
Pozdraveček od anonimne bibe!

Da se malo javim, čeprav vas redno berem in vas malo bolje spoznavam kdo, kam, kako, nosečka, čakajoča.... res ste zanimive in pride in mi popestrite dneve v službi.

Za začetek povem, da sem dočakal menstruacijo 8. tednov po splavu, me je čisto vrglo od bolečin, glavobola, prvi dan kar precej krvavitve, potem je še pa samo rahlo curljalo, tako da mal sumim, da to ni bilo tisto pravo. Pa vseeno nekako lažje živim. Sva se pa odločila, da bova še naprej delala na bebici, neobremenjeno kar se da, z užitkom in ne pod prisilo, da bo kaj. Za zdaj je takšna klima, bomo pa vedeli kdaj se bom spet predala sanjarjenju. Tako, da jaz nisem nosečka oz. ne vem, da bi bila, pa niti še nisem tako daleč, da bi lahko bila.

Rižkoo zelo lepa nosečka si, zavidanja vredno - takšno oblekico bom tudi jaz še enkrat iskala user posted image . Ne pusti se šefu, te pa čisto razumem, sem tudi jaz tak tip, da ne šparam jezika - pa ne se preveč jezit!

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
3.6.2009 12:38:47   
Anonimen
Anonimna Biba user posted image , hvala za tako lepe besede. Škoda, da nisi ti ta naša nova nosečka..., taprava se še skriva user posted image
Fajn sta se odločla..., neobremenjeno naprej. Ko sem se jaz za tak korak odločila, se je pojavil +, enako upam zate.
Pri moji prvi M po A sm misnla, da bom kr crknla..., druga M še huje... tako, da te zastopim. Počivaj veliko...
Oblekica je pa res enkratna..., kupljena v LaVie trgovinici, če te zanima. Komaj čakam, da jo boš mela na sebi... in se poslikala.
Pogumno naprej pa kar beri nas, če znamo popestrit... , sodeluj pa tud kaj več.
Jezila se ne bom, šparala ga pa tud ne... user posted image
Še enkrat hvala za kmplimentke, mam nasmeška. Veš, da se mi fajn zdi user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 3.6.2009 12:52:28 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
3.6.2009 12:44:59   
pilotina
anonimna biba...lepo, da si z nami...kar bodi, smo te vesele user posted image
super za user posted image ...veš po mojem je bila taka čudna, ker po ss rabi ciklus kr neki cajta, da se normalizira...ne pri vseh!, pri nekaterih pa...in mogoče je pri tebi tko

jst držim pestke, da čimprej ugledaš pluska user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 3.6.2009 12:45:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Napoved spola s pomočjo brcanja
Kljub temu da sta na pregledu izrazila željo, da ne bi želela vedeti za spol otroka, je radovednost vseeno velika. Morda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?