a.biba -> RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del (25.10.2009 8:35:53)
|
Jutro! Mojega prvega trimesečja še glede na počutje ni konec... celo noč glavobol, slabo, saj nisem vedela naj ležim bruham na silo... no, preživela sem, zjutri sta me zgageca veselo budila, jaz pa težila. Zdaj je že malo boljš, sam glavobol še kar čutim, bo treba še kakšno kavico, sam če mi še niti mal ne diši. Kepica glede tvojega strahu, da se mu kaj zgodi na poti... vem, da sem imela jaz tudi kdaj tak grozen občutek, ko je kam šel. Samo to enkrat na pol leta in me je pol panika grabila, če sem vedela, da je kje na cesti. Tako, da vem kako sem se takrat počutila, samo ne vem pa ti povedat, kaj narediti, da se znebiš tega občutka in mora biti grozno, da se skoz tako počutiš. Zdaj ti pa vsekakor hormončki še kaj dodatno ponagajajo in poskusi razumeti, da je to pač nad tabo in ne moreš nič narediti oz. spremeniti. Saj nihče ne ve kaj nas čaka, če ne na cesti, nam lahko pa slika doma na glavo pade in je to to. Res ti ne znam nič pametnega svetovati! Tassika do jutri še zdrži in prepričaj bebico, da se naj rajši sama obrne, pol boste šli pa na sprehod.
|
|
|
|