nadka30 -> RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del (24.10.2009 9:52:22)
|
hallo punce toliko ste napisale da sem komaj prebrala, hvala vsem za spodbudne besede, saj vem da bo z vsakim dnem boljš, samo zdaj me še ob taki besedi pikne pri srce, vem pa da bo počasi majn bolelo, moramo naprej pa če hočemo ali ne, nekje sem brala ne vem točno kje, ko je g rekel eni mamici da se mora pobrat, ker drugače bo tudi sama zbolela.. Tako da zdaj gremo naprej, kar je bilo je bilo, no najprj se moram znebit še modrostnega zoba potem pa bo, me je pa malo kar strah te odstranitve. Tassika še malo pa bo otročiček tukaj, ampak je res zanimivo vse imate fante, mislim da sta dve punci, nisem stoprocentna. a.biba super zdaj bo pa parček doma, super da je NS bila ok sonček85 tortica je res lepa, mislim da jo bo za čas posla zmanjkalo maška kako to da si šla v Šentjur na pregled, kaj si iz celjskega konca, no jaz sem iz konjic, jaz tudi ne mislim dolgoo čakat samo najprej moram na tečko srečko počkat, potem bomo pa videli, kako naprej, Tako sedaj vas pa zapuščam moram v službo delam popoldan pa en lep deževem pozdrav z štajerske
|
|
|
|