Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 14:48:22
|
|
|
|
buterffly
|
Hormoni, hormoni in še enkrat hormoni.... Se vidi, da se nas že kar nekaj približuje koncu, oziroma novemu začetku....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 14:48:49
|
|
|
|
KatMat
|
dudi.....ta oljček bi pa tud jest razmazala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 14:51:53
|
|
|
|
BarbyD
|
ja vanilla ne vem kaj čakaš moj ma sam še 2 cm mat.vratu tko da se je dans dohtar mal pohecu da ga je po glavci pobožu tko da kr pohit da nam prej zdej pa res grem če ne bo moj dohtarja zamudu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 14:52:00
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Rožce boma mi2 tud šla iskat ta teden pa posadima, ko boma oba doma. Komaj čakam. Ktere rožce boš pa imela v koritih Dudi? Jst sem mislila begonije-zmajeva krila pa kake koprive ali krompirjevke zelene zraven. Lani sem imela pa miljnon zvončkov+bršljanke. zdaj mam za ena korita betonsak ciprese pa zraven begonije...ali verbene...pa še neki tagetk...pol pa bomo videli kaj bomo dali zraven na balkonu pa bojo rdeče bršljanke pa zraven ne vem še kaj...najbrž kaj od trav k smo mi ful všeč...če te kej zanima ti kr vprašaj sem iz foha... Oooo a res? Ja pa bi te pol kr vprašala...Balkon imam na SZ strani, tako da je praktično sonce cel dan od 12h naprej. Bo pol ta kombinacija begonij + krompirjevk ali zelenih kopriv ustrezala? Da jih nebi preveč zažgalo na soncu. Lani so mi sicer bile bršljanke in zvončki super lepi in bogato bujni. Nebi se pa rada kaj zafrknila z zasaditvijo. Pa mislila sem vmes med zemljo dat tisti nek gel ...kako se imenuje?!...da zadržuje vodo, da mi nebi blo treba vsak dan polivat, še posebej takrat ko bomo šli na morje poleti.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 14:53:12
|
|
|
|
mani2
|
Bogi naši deci. danes pa sploh ne bojo mel mira . Moj si mi ne upa več pridet blizu. Se spat hodi najmanj eno uro za mano. Pravi da iz varnostnih razlogov.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 14:55:05
|
|
|
|
vanilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD ja vanilla ne vem kaj čakaš moj ma sam še 2 cm mat.vratu tko da se je dans dohtar mal pohecu da ga je po glavci pobožu tko da kr pohit da nam prej zdej pa res grem če ne bo moj dohtarja zamudu moj MV pa je 2,5 cm dolg.... A to pomeni, da je že krajši? Ker nikol nisem točno vedla, kaj pomeni tole.... Men ni nič rekel, če je to kratko al dolgo .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 14:56:57
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Bogi naši deci. danes pa sploh ne bojo mel mira . Moj si mi ne upa več pridet blizu. Se spat hodi najmanj eno uro za mano. Pravi da iz varnostnih razlogov.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 14:57:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD ja vanilla ne vem kaj čakaš moj ma sam še 2 cm mat.vratu tko da se je dans dohtar mal pohecu da ga je po glavci pobožu tko da kr pohit da nam prej zdej pa res grem če ne bo moj dohtarja zamudu moj MV pa je 2,5 cm dolg.... A to pomeni, da je že krajši? Ker nikol nisem točno vedla, kaj pomeni tole.... Men ni nič rekel, če je to kratko al dolgo . v 28 t je bil moj 2,6cm...v 31 t pa 3,8cm
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:01:20
|
|
|
|
Tanja_
|
Hej babe! Pa sej ste čist nore. Tok hitr pišete, da sem kar zašvicala, k sm komi za nazaj vse prebrala. No, pa tud od drugih stvari sm zašvicala. Komi čakam, da trebuha ne bo več, da se bom loh normalno po postli premikala, ne pa k en upokojenc Drgač je pa itak treba od 36. tedna naprej velik , k mehča mat. vrat una čudežna tekočinca od naših.... No, grem zdej mal počivat, sem prej okna umila in zavese oprala in sm kr mal utrujena. Pridne bit, pa še kšnga pomočnika za oči spočit gor nalimejte.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:10:09
|
|
|
|
KatMat
|
iscem ko nora enga za naso flasko...pa nic ne najdem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
mater sem utrujena tale sprehod do vrtca in nazaj me je pa kr utrudil se mi zdi prov čudno da ne morem normalno hodit in dihat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:21:03
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat iscem ko nora enga za naso flasko...pa nic ne najdem kaj rabiš pomoč mogoče?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:22:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Rožce boma mi2 tud šla iskat ta teden pa posadima, ko boma oba doma. Komaj čakam. Ktere rožce boš pa imela v koritih Dudi? Jst sem mislila begonije-zmajeva krila pa kake koprive ali krompirjevke zelene zraven. Lani sem imela pa miljnon zvončkov+bršljanke. zdaj mam za ena korita betonsak ciprese pa zraven begonije...ali verbene...pa še neki tagetk...pol pa bomo videli kaj bomo dali zraven na balkonu pa bojo rdeče bršljanke pa zraven ne vem še kaj...najbrž kaj od trav k smo mi ful všeč...če te kej zanima ti kr vprašaj sem iz foha... Oooo a res? Ja pa bi te pol kr vprašala...Balkon imam na SZ strani, tako da je praktično sonce cel dan od 12h naprej. Bo pol ta kombinacija begonij + krompirjevk ali zelenih kopriv ustrezala? Da jih nebi preveč zažgalo na soncu. Lani so mi sicer bile bršljanke in zvončki super lepi in bogato bujni. Nebi se pa rada kaj zafrknila z zasaditvijo. Pa mislila sem vmes med zemljo dat tisti nek gel ...kako se imenuje?!...da zadržuje vodo, da mi nebi blo treba vsak dan polivat, še posebej takrat ko bomo šli na morje poleti. ja jaz bi dala begonije in krompirjevec v kakšni lepi barvi... ...tudi tej miljon zvončki so prekrasni res ampak imej letos potem drugo kombinacijo... glede tistega gela pa ne vem jaz najbolj ker nekaj časa že ne delam več na tem področju tako da pejt do kakega vrtnarja in raje povprašaj... a nimaš pa možnosti da bi ti raje kdo drug zalival ta čas ko te ni doma...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:22:36
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mater sem utrujena tale sprehod do vrtca in nazaj me je pa kr utrudil se mi zdi prov čudno da ne morem normalno hodit in dihat Ja js že komaj čakam da se losam tega ogromnega bušija . Si ne predstavljam celo življenje bit tako okrogla in okorna . Ubogi debelušni ljudje ...le kako je njim?!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:25:22
|
|
|
|
KatMat
|
aha noce prlept...
< Sporočilo je popravil KatMat -- 24.4.2009 15:33:45 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:25:43
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Rožce boma mi2 tud šla iskat ta teden pa posadima, ko boma oba doma. Komaj čakam. Ktere rožce boš pa imela v koritih Dudi? Jst sem mislila begonije-zmajeva krila pa kake koprive ali krompirjevke zelene zraven. Lani sem imela pa miljnon zvončkov+bršljanke. zdaj mam za ena korita betonsak ciprese pa zraven begonije...ali verbene...pa še neki tagetk...pol pa bomo videli kaj bomo dali zraven na balkonu pa bojo rdeče bršljanke pa zraven ne vem še kaj...najbrž kaj od trav k smo mi ful všeč...če te kej zanima ti kr vprašaj sem iz foha... Oooo a res? Ja pa bi te pol kr vprašala...Balkon imam na SZ strani, tako da je praktično sonce cel dan od 12h naprej. Bo pol ta kombinacija begonij + krompirjevk ali zelenih kopriv ustrezala? Da jih nebi preveč zažgalo na soncu. Lani so mi sicer bile bršljanke in zvončki super lepi in bogato bujni. Nebi se pa rada kaj zafrknila z zasaditvijo. Pa mislila sem vmes med zemljo dat tisti nek gel ...kako se imenuje?!...da zadržuje vodo, da mi nebi blo treba vsak dan polivat, še posebej takrat ko bomo šli na morje poleti. ja jaz bi dala begonije in krompirjevec v kakšni lepi barvi... ...tudi tej miljon zvončki so prekrasni res ampak imej letos potem drugo kombinacijo... glede tistega gela pa ne vem jaz najbolj ker nekaj časa že ne delam več na tem področju tako da pejt do kakega vrtnarja in raje povprašaj... a nimaš pa možnosti da bi ti raje kdo drug zalival ta čas ko te ni doma... Bom zasadila begonije definitivno...za kombinacijo zraven bom pa vidla kaj bojo imeli v vrtnariji. Glede zalivanja je pa tako....lani smo se z sosedi zmenili, verjetno letos tudi ...upam! Sj če ne mi pa moji starši pridejo vsak 2-3 dan zalivat,...če bom dobla tale gel. Ufff kako me lumpek brca...me kr rebrca bolijo ! Mogoče bo pa rokoborec .
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mater sem utrujena tale sprehod do vrtca in nazaj me je pa kr utrudil se mi zdi prov čudno da ne morem normalno hodit in dihat Ja js že komaj čakam da se losam tega ogromnega bušija . Si ne predstavljam celo življenje bit tako okrogla in okorna . Ubogi debelušni ljudje ...le kako je njim?! no zdej če se postaviš v kožo eni ženski ki ima preveč kg, pa jih ne more izgubit, kojk se morajo utrudit ja jz bom mela juter polhnih 36 tednov tako da upam da bo samo še tm nekje 14dni al pa 3 tedne
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:26:46
|
|
|
|
pokica_
|
aaaaaaa KatMat vidim da rabiš pomoč . Češ popolne nagce, al delne nagce?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:28:09
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mater sem utrujena tale sprehod do vrtca in nazaj me je pa kr utrudil se mi zdi prov čudno da ne morem normalno hodit in dihat Ja js že komaj čakam da se losam tega ogromnega bušija . Si ne predstavljam celo življenje bit tako okrogla in okorna . Ubogi debelušni ljudje ...le kako je njim?! no zdej če se postaviš v kožo eni ženski ki ima preveč kg, pa jih ne more izgubit, kojk se morajo utrudit ja jz bom mela juter polhnih 36 tednov tako da upam da bo samo še tm nekje 14dni al pa 3 tedne Ja, sj js pa tudi...mi2 imama na isti dan PDP! 23.maj
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mater sem utrujena tale sprehod do vrtca in nazaj me je pa kr utrudil se mi zdi prov čudno da ne morem normalno hodit in dihat Ja js že komaj čakam da se losam tega ogromnega bušija . Si ne predstavljam celo življenje bit tako okrogla in okorna . Ubogi debelušni ljudje ...le kako je njim?! no zdej če se postaviš v kožo eni ženski ki ima preveč kg, pa jih ne more izgubit, kojk se morajo utrudit ja jz bom mela juter polhnih 36 tednov tako da upam da bo samo še tm nekje 14dni al pa 3 tedne Ja, sj js pa tudi...mi2 imama na isti dan PDP! 23.maj ja sej maš prav jutri začneve porodniško
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:32:24
|
|
|
|
Kasija
|
Pozdravljene, Koliko ste napisale, bom kmalu taka Samo sporočam, da nič novega pri meni. rože Jaz pa ne maram korit, jih pri meni ne bo, sem si obljubila. Zato pa zbiram grmovje - hortenzije in glicinje so trenutno v igri. Samo za hortenziji ne vem, kako jima bo šlo, ker sta na soncu. Pač upam na najboljše. ok, grem brat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:35:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ aaaaaaa KatMat vidim da rabiš pomoč . Češ popolne nagce, al delne nagce? mah kje najdete slikco da se prlepi!??!?!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:35:57
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mater sem utrujena tale sprehod do vrtca in nazaj me je pa kr utrudil se mi zdi prov čudno da ne morem normalno hodit in dihat Ja js že komaj čakam da se losam tega ogromnega bušija . Si ne predstavljam celo življenje bit tako okrogla in okorna . Ubogi debelušni ljudje ...le kako je njim?! no zdej če se postaviš v kožo eni ženski ki ima preveč kg, pa jih ne more izgubit, kojk se morajo utrudit ja jz bom mela juter polhnih 36 tednov tako da upam da bo samo še tm nekje 14dni al pa 3 tedne Ja, sj js pa tudi...mi2 imama na isti dan PDP! 23.maj ja sej maš prav jutri začneve porodniško smo ze tri!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jz nimam pojma kam pa ste vse zginle
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 24.4.2009 15:38:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mater sem utrujena tale sprehod do vrtca in nazaj me je pa kr utrudil se mi zdi prov čudno da ne morem normalno hodit in dihat Ja js že komaj čakam da se losam tega ogromnega bušija . Si ne predstavljam celo življenje bit tako okrogla in okorna . Ubogi debelušni ljudje ...le kako je njim?! no zdej če se postaviš v kožo eni ženski ki ima preveč kg, pa jih ne more izgubit, kojk se morajo utrudit ja jz bom mela juter polhnih 36 tednov tako da upam da bo samo še tm nekje 14dni al pa 3 tedne Ja, sj js pa tudi...mi2 imama na isti dan PDP! 23.maj ja sej maš prav jutri začneve porodniško smo ze tri!!! a ti tud jutri začneš porodniško, katmat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?