|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
24.4.2009 13:47:31   
Dudica1
pa še kar dežuje no...user posted image ...še premal pomočnikov da bi razbili ta vreme user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
24.4.2009 13:47:42   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

user posted image
user posted image user posted image user posted image HAHAHA

Punce, sam če bi pa tega fasale, bi se pa ziher prec na 10cm odprle user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vidte kako mislim na vse vas? user posted image  Da vam bo res z lahkoto stekel porod! user posted image

Ma res, prava srčica si user posted image .     user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 152
24.4.2009 13:50:19   
ttmmbb
Jao, jao... jst bi tudi. Kako je lepo zapakiran! Se mi sline cedijo.
Danes ga 100 % naskočim, če bo za ali ne. Živko se ne bo bunil.
Ga posilim pa naj me toži. Pol bo itak suša vsaj en mesec, pa zaščita in vsa ta jajca.
Vam povem, da smo hujše od dedcovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
24.4.2009 13:51:22   
FLASK_A
Joj, men se pa tako ne da po malega v varstvouser posted image Pol ga pa moji starši sproti poberejo, moj ga gre pa iz službe iskat... Kaj sem jaz za ena lena mama. Uf! Samo bom kar malo izkoristila, ker moji Jakata res obožujejo in ga imajo ful radi v varstvu. Jaz pa takrat mal pod kovter... Mi prav paše počivat... sej pol bo pa luda kuča, ko bosta dva pri hiši. Si moram energije za vnaprej nabrat.user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 154
24.4.2009 13:56:23   
pokica_

user posted image
user posted image user posted image user posted image HAHAHA

Punce, sam če bi pa tega fasale, bi se pa ziher prec na 10cm odprle user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vidte kako mislim na vse vas? user posted image  Da vam bo res z lahkoto stekel porod! user posted image

Ma res, prava srčica si user posted image .     user posted image user posted image user posted image

Iiiiii hvala! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 155
24.4.2009 14:00:24   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: elyy
mene pa zanima,k sm učer dobila odločbo za porodniško zakaj mam napisan od 1.5 - 13.8(da mam porodniško za 3 mesce)..nevem a je to normalen,da pol pišejo al pol podaljšujejo..al kako to greuser posted image ..tko,da mam namen it na csd in se pozanimat,da bom res sigurna zakaj gre?

Čisto prav je, toliko časa traja porodniški dopust, potem se pa imenuje dopust za varstvo in nego otroka. Dobiš pa še eno odločbo.

Flaska, meni je včeraj pol CTG-ja prekolcala. Sva se s sestro kar smejali. Pa še eno čokoladko mi je prej dala, potem je morala pa kar držati tiste krogce na trebuhu, ker je pupika čisto znorela.

Sesanje oz. tla na splošno so pri nas domena mojega. Se v to ne vtikam, razen kadar ocenim, da je že predolgo, kar je pospravil. Vem pa, da vsakič posesa pod kavči in pod posteljo.

je začela spet usihat so ji našli še en rak user posted image user posted image user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10
Ej punce, včeraj sem bla čisto na tleh, jokala sem kot dež - nonstop, vse se mi je zdelo hudo, in strah in me je še kolegica klicala, sem se njej jokala, ma ne vem če sem se smilila sama sebi al kaj. Pol je  še tašča prišla in sem ji šla z veseljem razkazat kaj sem nabavla za dojenčka, ko bo šel iz P. pa je ful neki skritizirala da kao "joooj a sam v tem bo šel oblečen, kako tanka dekica,...sem se počutla tako bedno, kot da bom najslabša mama na svetu. al je blo to samo zaradi včeraj al ne vem.
(pa drugače je moja taščica res zakon, ne bi hotla druge in nimam nič za čez njo povedat)
ker bo moj takoj po rojstvu zaradi službe še dalj časa odsoten, bom še čisto  sama z dojenčkom ostala. In ful me je strah tega. Sicer je rekla tašča da bo vsak dan pri meni, sam zdej se mi pa to ne zdi glih dobra ideja, ker imam občutek da če bo stalno pri meni in mi sugerirala sploh ne bom dobila zaupanja in samozavesti pri ravnanju z dojenčkom.

Mah to so hormoni, bo minilo, boš videla. Za oblečt dojenčka iz porodnišnice je pa tako ali tako težko zadeti, če pa temperature v zadnjih tednih nihajo od 15-24 stopinj. Ampak na koncu koncev je dojenček zunaj dejansko samo tistih nekaj metrov od porodnišnice do avta (v LJ je to takoj pred vrati) in od avta do hiše. To pa tudi ni tak blazen problem, ker leži v lupinici in ga lepo zadekaš.

Glede tašče pa - dogovori se z njo, kdaj jo potrebuješ - npr za skuhat kosilo, da ti ne bo cel dan visela za vratom. Samozavest za ravnanje z dojenčkom pa potrebuje svoj čas.

BarbyD, pa saj si praktično že na poti user posted image . Jaz sem še vedno natempirana na polovico maja. Upam, da prej ne bo, ker imam še cel kup stvari za pripravit.

Mani2, moja ima ful rada eno plastično tablico z luknjicami, kamor se "riše" z zapikovanjem pisanih žebljičkov. Ena italijanska firma jo dela, prodajajo jih pa (raznih vrst za razne starosti) v Leclercu. To lahko dela tudi po pol ure skupaj, kar je za 17-mesečnico kar precej.

Uh, komaj sem vas našla in prebrala še 5. del. Ravno, ko sem prišla do zanimivega, pikantnega dela, ste me pa že tako zmatrale, da moram malo peglat... kavč. So mi pa dali mislit tile pomočniki user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 156
24.4.2009 14:04:21   
Dudica1
           user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 157
24.4.2009 14:17:39   
pokica_
Pa je vse potihnilo naenkrat...kaj ste vse šle napadet "žrebce"? user posted image

Js sem zdaj naredla kar čevape v lepinji, se mi ni dalo palačink pečt v tej vročini.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 158
24.4.2009 14:23:44   
Dudica1

Pa je vse potihnilo naenkrat...kaj ste vse šle napadet "žrebce"? user posted image

Js sem zdaj naredla kar čevape v lepinji, se mi ni dalo palačink pečt v tej vročini.

ma kakšna vročina ej...user posted image ...pr nas kar dežuje pa še za cel vikend je tako napovedano...user posted image
Men so zdele rožce prpelal za v ena korita pa prav ne vem kdaj jih bom posadila...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 159
24.4.2009 14:24:07   
mani2
Sem si zdajle izmerla obseg trebuščka in ima neverjetnih 122cm.  Zdaj pa upam da bo nehal rasti.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 160
24.4.2009 14:31:07   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma kakšna vročina ej...user posted image ...pr nas kar dežuje pa še za cel vikend je tako napovedano...user posted image
Men so zdele rožce prpelal za v ena korita pa prav ne vem kdaj jih bom posadila...

Men je tut vroče za znoret... Sonce šiba tule sto na uro....

Jaz sm pa afrodiziak ravnokar naredla: vanilijev puding sm skuhala in ga prelila v šalce preko sveže narezanih koščkov jagod... Ko pride moj domov, bom pa še banano gor narezala.... Mmmmmmm....

Kuham si pa skutine štruklje.... z drobtinami, peteršiljem in sladkorjem posipano..... mmmmm.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 161
24.4.2009 14:32:05   
BarbyD
Jaooo punce user posted image user posted image user posted image

Za dve urci zaspim pa pridete vmes na 5.del, pa napišete 7 strani, pa še ČIIIIst nage desce dajete goruser posted image user posted image user posted image zdej se pa vid da smo že vse bolj proti koncu user posted image user posted image nas že čist razaganjauser posted image

Ja js pa vedno zaspim ko pridem od ginekologa, ne vem zakajuser posted image

Hvala vsem za lepe željeuser posted image user posted image sem kar v user posted image ko mi res kaže da bom hmalu vidla našga user posted image user posted image
zdej bi bla fora da me mal heca pa ustraja do koncauser posted image user posted image
no upejmo da neuser posted image

zdej pa šibam pelem mojga na pregled zarad roke pa še napotnco za rešilca morm vzet
user posted image

se tipkamo kej...
pa pa

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 162
24.4.2009 14:32:26   
vanilla
Aja, pomočniki: Sej veste, kuk so jih aprilčice gor šibale, pa zdej kr ena za drugo hodijo rojevat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 163
24.4.2009 14:34:39   
Dudica1

user posted image

1.     AKP                                                                            127 cm
2.     mani2                                                                         122 cm
3.     krempelček                                                                118 cm
4.     KatMat, Leela                                                            115 cm
5.     Blueeyes                                                                    114 cm
6.     Cveka30, gala                                                           113 cm

7.     peneja                                                                       112 cm
8.     petra a, zmajama                                                      111 cm
9.     Lalica1,  pokica_, nati45, k.tja                                110 cm

10.   Biba Maja, petrazg, maja1488, ttmmbb                  108 cm
11.   meduzica                                                                   107 cm
12.   mayflower, Oliveoyl                                                 106 cm
13.   elyy,                                                                          105 cm
14.   Chiara82, andrejka                                                  104 cm

15.   mama11                                                                    103 cm
16.   christiana21, copka, vanilla                                     102 cm
17.   HM84                                                                         101 cm
18.   dito, dudica1                                                             100 cm
19.   ledenka, U_SURDI                                                    99 cm
20.   lunica77, lake, lananai, zoja09                                98 cm
21.   mary12                                                                      97 cm
22.   palacinka, BarbyD, Hanaja                                       96 cm

23.   Tanja_                                                                       89 cm
24.   Masi                                                                           88 cm

user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 24.4.2009 14:35:32 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 164
24.4.2009 14:35:02   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Ja js pa vedno zaspim ko pridem od ginekologa, ne vem zakajuser posted image

Ja, hm, to pa tut jst ne vem, kaj ti un tam dela, da pol kr zaspiš... Tole preverjanje odprtosti ti verjetno škodi user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Hvala vsem za lepe željeuser posted image user posted image sem kar v user posted image ko mi res kaže da bom hmalu vidla našga user posted image user posted image
zdej bi bla fora da me mal heca pa ustraja do koncauser posted image user posted image
no upejmo da neuser posted image

Čaki, čaki mal... kam bi ti zdej rada prehitevala??? Sm prej še jaz na vrsti user posted image .

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 165
24.4.2009 14:40:19   
lake
Jao punce, človeka dopoldan ni pa morm 10 strani prebrat. Bla sm skor štiri ure na kavi, pa še vedni mi ni uspel v banko pa v trgovino pridt. Sam zdej se mi pa ne lub jit nazaj ven.

Dudica: Jst mam tud te medvedke Pu-je nalepljene po sobi.

Pomočniki: Dobri, ni kej. Še več takihuser posted image .

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 166
24.4.2009 14:41:56   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image Madonca, nooooo!!!!!!!!!!!

Nosečke, dejte se mal umirit, da si gremo zdaj pritisk merit, ono napravo razženeuser posted image

Katmat, kaj nej zrihtamuser posted image Avidiš ti to lepoto tu gor... Ajme... Pa še govorijo ne- sej to je tisto ta najboljšeuser posted image

caki bom jest kaksnga pomocnika zate najdla

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 167
24.4.2009 14:42:53   
KatMat

Tale bi pa lahko bil kr moj kuhar! user posted image
user posted image

a kera vidi kam zliva to olje??user posted image user posted image v solatko ze ne

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 168
24.4.2009 14:44:33   
KatMat

a zdej ste mogle z nagci k je moj šel v službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma so pa drugač super slikice kar sline se mi cedijouser posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha...sj si boga resuser posted image . Boš mogla noge skup tišat do večerauser posted image !

Moj pa šele prihaja domov....ihaaaaaaahaaaa! user posted image

evo pokici jahanje nebi delalo problemov olivica...user posted image user posted image user posted image  go poki,go poki!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 169
24.4.2009 14:44:38   
pokica_

Pr nas pa fuuuuull sonček že cel dan! user posted image  Se boš morala v prekmurje prselit,....mi mamo najmanj dežjauser posted image .

Rožce boma mi2 tud šla iskat ta teden pa posadima, ko boma oba doma. Komaj čakam. Ktere rožce boš pa imela v koritih Dudi? Jst sem mislila begonije-zmajeva krila pa kake koprive ali krompirjevke zelene zraven. Lani sem imela pa miljnon zvončkov+bršljanke.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 170
24.4.2009 14:44:40   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

a kera vidi kam zliva to olje??user posted image user posted image v solatko ze ne

ej to pa sploh nismo vidl...k smo čist drugam gledal...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 171
24.4.2009 14:45:48   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

user posted image user posted image user posted image user posted image ena naj se spomne pa to prinese v porodno, ko bom težko dihala.

ne vem ce ti bo tole odprlo dihalne poti....se mi zdi da ravno nasprotnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
24.4.2009 14:46:17   
pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

ej to pa sploh nismo vidl...k smo čist drugam gledal...user posted image

Jst se tudi nisem tolko an uzela....so me tisti nagci prej očitno zaslepiliuser posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 173
24.4.2009 14:47:19   
Dudica1

Rožce boma mi2 tud šla iskat ta teden pa posadima, ko boma oba doma. Komaj čakam. Ktere rožce boš pa imela v koritih Dudi? Jst sem mislila begonije-zmajeva krila pa kake koprive ali krompirjevke zelene zraven. Lani sem imela pa miljnon zvončkov+bršljanke.

zdaj mam za ena korita betonsak ciprese pa zraven begonije...ali verbene...pa še neki tagetk...pol pa bomo videli kaj bomo dali zraven user posted image

na balkonu pa bojo rdeče bršljanke pa zraven ne vem še kaj...najbrž kaj od trav k smo mi ful všeč...če te kej zanima ti kr vprašaj sem iz foha...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 174
24.4.2009 14:47:58   
pokica_
http://www.totsites.com/?SSAID=315032

Na tej strani bom js našemu naredla web stran....evo...bom tako dobra, da bom delila to radost z vami. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?