|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
29.4.2009 10:48:03   
Miška2006
Brigitka, zakaj si nam pobegnilauser posted image user posted image user posted image

Pogrešamo teuser posted image

Pa ja ne misliš v maju rodituser posted image

Vrni seuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
29.4.2009 10:49:53   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

dobro jutro vsem skupaj.. zdejle k začenjam brat je ura 6.50 - me prov zanima do kdaj bom končala z  branjem vaših postov... btw - 1 uro vas berem... zdej je ura 8h user posted image

spanje dons sem tok slabo spala... celo noč sem se premetavala, skoz mam omrtvičene roke in noge - samo kadar leži... a mate vi tud tko... prov muka mi je... k sem mogla na wc sm skor po tleh padla k nisem nog čutila user posted image

poročanje s pregleda vse ok, nič posebnega, MV se mi mehča, ampak to še ni to... tko da zgleda da bom še kr lepo dočakala svoj PDP in po vsej vrjetnosti še mal čez... tko da nisem naslednja na seznamu za P... pritisk mam vedno večji (zdej je bil 140/80) - a ga mate vi tud... v zadnjem mesecu mi samo navzgor raste... kilaža - sej sploh ne upam povedat... sem se spet zredila... zdej sem na +20,6kg ... naslednji pregled 4.5. ctg ne kaže nobenih popadkov... Gaja je bila zelo živahna - prvič je tko brcala kot nora na ctg-ju, je blo prov hecno poslušat

tubby ja jz srčno upam da bomo tudi po porodu ostale v kontaktih, pa da bomo skupi vozičkale, hodile na pijačke in tortice user posted image  user posted image  jz tud hodm v ZD Bežigrad.. pa copka tud.. drgač pa men user posted image  nč ne pomaga - vidiš da še kr vztrajam doma

brigita23 kako se držiš?? si še 2 v 1?? morm pol mal pošpegat k aprilčicam... vidim da je tvoj user posted image  že zdej pravi korenjak... kaj šele bo ko se bo odločil priti na svet user posted image

cveka kako kej tvoje zdravje.. se izboljšuje??

BarbyD ja ti se zelo približuješ P... zgleda da boš res naslednja user posted image  user posted image

mayflower držimo pestke da bo v četrtek vse ok.... bom v mislih s tabo pri CR... čeprov bom mogla bit jz v četrtek na enmu pogrebu - upam da bo vsaj lepo vreme

katmat kako kej zibka napreduje?? je že pobarvana??

dudica kako si kej?? kdaj prideš domov?? majčice te pogrešamo user posted image user posted image user posted image  joooooooj kok luštn z-majček user posted image  

copka vidim da si ti tud še 2 v 1... včer se spet nisva vidla... sm bla spet mal prej tm, pa k ni blo žive duše v ordinaciji me je takoj vzela notr.. sem bla ob 12h že konc.. nisi pa sporočila nobenih novih podatkov s pregleda user posted image

CTG vidim da je govor bil o njih... jz sem  mela prvega 3.4. v P, od takrat do zdej sem jih mela pa že 5

kosilo neki si bom mogla zase narest, k je moj dons dežurem in pride šele okol 21h user posted image

vanilla iskrene čestitke tudi tukaj user posted image  user posted image  user posted image  upam da je bilo vse super fino fajn..

alo...no ti tudi še 2V1user posted image user posted image user posted image user posted image ...jah tudi jst fulll slabo spim, sem imela nekaj časa nazaj isto obdobje ko so mi ponoči zaspale roke in nogeuser posted image ...full neprijeten občutek, pol je pa kr samo od sebe minilouser posted image .
Pregled važno da je z malo vse ok. da je živahna in da se ti dobro počutiš kolikor se pač lahko s temi našimi velikimi bušijiuser posted image , jst sem taka ko en kit...ko se ponoči obračam moram prvo na kolena šele nato se vstanemuser posted image user posted image ...pa vse mi neki pokauser posted image
No kar se kg tiče lahko da ti zdej full voda zastaja,meni sicer kg stojijo sem jih pa pridobila že 24, zdj sem na 21...tako da nisi edinauser posted image .
Naš user posted image  lepo pridobiva, tak da res upam da čimprej rodimuser posted image ...jst sem imela 4250g in 56 ko sem se rodilauser posted image user posted image , upam da ne bo po meniuser posted image user posted image .
Jutri mam pa spet CTG...aja pa recinosovo olje sem danes na tešče spilauser posted image user posted image user posted image user posted image ....zdej bomo pa videli če bo kaj haskauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
29.4.2009 10:50:16   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
Sem na aprilčicah popisala 1 stran jim prpravila zajtrk, rožice, pomočnike...pa ničuser posted image ...se mi nobena ne pridružiuser posted image user posted image user posted image .

sem vidla... pol pa k si napisala da greš k majčicam  je bla pa miška huda... tko da upam da nam ne bo kej zamerla...user posted image user posted image

zoja09 ooo luštna yamahca... kok cajta jo pa že mata... pa vidim da sta čist v stilu user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1353
29.4.2009 10:51:08   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Brigitka, zakaj si nam pobegnilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
29.4.2009 10:51:46   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

o modrookica!!! glede omrtvincenja sve na istem...za svojo kilazo pa raje ne povem ker me je kr groza ker imam se tri tedne do konca....

zibko sva napol prebarvala-prva roka je ze,zdej morva se enkrat it cez....je pa ful lepo ratal ta kombinacija viola-modra...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zibko...kar se tiče kg, midve s tehnico že nekaj časa nisva več friendiceuser posted image user posted image user posted image , je kr v spodnjem predalu, tam se pa jst težko sklonim da bi jo vn uzelauser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
29.4.2009 10:52:04   
Tanja_
brigita ti si pa res boga, da tkole čakaš.A PDP maš postavljen glede na zadnjo menstruacijo ali na UZ? 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
29.4.2009 10:52:28   
brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image miškini radarji so pomočnike zaznaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
29.4.2009 10:53:07   
Blueeyes
Naš user posted image  lepo pridobiva, tak da res upam da čimprej rodimuser posted image ...jst sem imela 4250g in 56 ko sem se rodilauser posted image user posted image , upam da ne bo po meniuser posted image user posted image .

he he, si bla pa konkretna dojenčica.. boga mamica... upam da je blo vse ok... jz sem mela dobrih 3500g pa velika saem bla 51 k sem se rodila... se zna zgodit da bo moja po men user posted image user posted image

velik sreče na ctg-ju

Neposredna povezava do sporočila: 1358
29.4.2009 10:53:55   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

brigita ti si pa res boga, da tkole čakaš.A PDP maš postavljen glede na zadnjo menstruacijo ali na UZ? 

zadnja menstruacija sem mela 27.4., UZ 28.4. nohalna 1.5.user posted image user posted image
bomo videli kdaj bouser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
29.4.2009 10:53:59   
Blueeyes

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image miškini radarji so pomočnike zaznaliuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1360
29.4.2009 10:54:53   
Blueeyes

zadnja menstruacija sem mela 27.4., UZ 28.4. nohalna 1.5.user posted image user posted image

ah enkrat do 10.5. boš že rodila... bova mogoče istočasno...sicer ti v CE jz pa v LJ

Neposredna povezava do sporočila: 1361
29.4.2009 10:54:59   
brigita23

he he, si bla pa konkretna dojenčica.. boga mamica... upam da je blo vse ok... jz sem mela dobrih 3500g pa velika saem bla 51 k sem se rodila... se zna zgodit da bo moja po men user posted image user posted image

velik sreče na ctg-ju

sem bila 3. punčka najtežja, največja, najlažji porod....bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
29.4.2009 10:55:32   
brigita23

ah enkrat do 10.5. boš že rodila... bova mogoče istočasno...sicer ti v CE jz pa v LJ

maš pravuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
29.4.2009 10:57:34   
brigita23
nič grem še jst mal k našim aprilčicam, da me ne bodo preveč pogrešaleuser posted image user posted image user posted image ...se še javim..uživajte punceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1364
29.4.2009 10:58:04   
Blueeyes

velik sreče na ctg-ju

sem bila 3. punčka najtežja, največja, najlažji porod....bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pol pa super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1365
29.4.2009 10:58:14   
zoja09
BLUE:to belo imava 2 leti,prej pa sma imela isto samo črno modro,pa je imel moj na Grobniku z njo ful hudo prometno nesrečo,sem misla,da ne bo preživel.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
29.4.2009 11:02:09   
Tanja_
Hm, samo par dni razlike imaš brigita- sej do 1.5. maš pa še nekaj fore, nam boš še malo družbo delala. user posted image No, jst ti želim, da ti ricinus pomaga, pa da boš pred 1. majem cartala. Moja sestrična je bla tud čez PDP, pa je bla eno sobot vsega naveličana, je pospravla stanovanje, vse po tleh pomila, pol pa spila ricinus in šla ponoči rodit.

Neposredna povezava do sporočila: 1367
29.4.2009 11:14:34   
mani2
Danes pa vam je zalaufalo tole klepetanje. Se vidi da je prisotna BLU. user posted image  Zdaj pa si že jaz želim da bi me začelo kje kaj zbadat da bi se sploh kaj pokazalo mda se naša user posted image  propravlja pridet nas pogledat.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
29.4.2009 11:20:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09

BLUE:to belo imava 2 leti,prej pa sma imela isto samo črno modro,pa je imel moj na Grobniku z njo ful hudo prometno nesrečo,sem misla,da ne bo preživel.

o groza... no sam da je vse ok.... jz pa nimam niti ene svoje slike k sem na motorju... sem rekla da zdej takoj k rodim se morm mal poslikat, ker pol gre v prodajo... tko da bom mela za spomin user posted image  user posted image

mava pa tazgale (tale je zdej z neta, k nimam nobene slike na pc-ju) ... tud v taki barvi

user posted image

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
29.4.2009 11:21:09   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Danes pa vam je zalaufalo tole klepetanje. Se vidi da je prisotna BLU. user posted image

zdej pa zgleda k da sem jz taka čveka user posted image  

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
29.4.2009 11:21:24   
Anonimen

velik sreče na ctg-ju

opa...tole je pa bilo konkretno in meni kar poznano.....v prvo sem rodila 56 cm in 4320g težkega fanta....zdaj v drugo upam, da bo malo lažje in hitreje....čeprav moj mož pravi, da naj dete še kar malo počaka da se fajn porediuser posted image ....

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
29.4.2009 11:22:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

velik sreče na ctg-ju

opa...tole je pa bilo konkretno in meni kar poznano.....v prvo sem rodila 56 cm in 4320g težkega fanta....zdaj v drugo upam, da bo malo lažje in hitreje....čeprav moj mož pravi, da naj dete še kar malo počaka da se fajn porediuser posted image ....

bravo vsem mamicam k so rodile take korenjake user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
29.4.2009 11:26:29   
Leela
živjo

Blueeyes si pa res dobra za fotke limat. Takoj si poštimala na seznamčku, pa modroočki so vsi ful lušni.

Mene ponavadi tiste tortice tolk zmamjo, da grem takoj v špajz. Včer sem zalogo naredila.user posted image . Po porodu pa samo korenčke limat a je prov user posted image . Ko včasih čez dece pojamrate, zdaj si pa predstavljate da je moj meni nosečnici vso nutelo pojedel, mislm.

copka, pri tebi je tašča, pri meni je pa moja mama drama queen. Tisto izjavo a avtu porivat je kot da bi njo poslušala. Hvala bogu da ne živi blizu mene ker bi znorela user posted image . Pol boš vidla ko bo otrok malo pokašljal, da bo že takoj pljučnico imel.
Za tisto ograjo v drevoredu pa no comment, spet je en zaslužu. Na ravni 2 km cesti naredijo ograjo user posted image . Cesta pa je očitno še zmeraj spomeniško zaščitena, rodiš preden prideš do konca.user posted image

zoja09 tvoj je pa res igralcu podoben. Tista fotka ko sta v kombinezonih je pa ful huda.

Zdaj moram pa it, vaš še potem preberem.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
29.4.2009 11:28:11   
majuška10
blue, zoja,
sam letos pa verjetno ne boste "zalaufale motorjev". bodo dedci mogli sami na potep,a neuser posted image user posted image user posted image user posted image
midva imava tudi motor, čeprav sem jst bolj motoristka po sili razmer in za okras. Mi je postalo prav všeč, čeprav sem mislila da nikoli ne bom gor lezla. midva sva sicer bolj panoramska voznika. imava pa triumpha tigra.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
29.4.2009 11:29:41   
majuška10
veste kaj bi danes jedla za kosilo!
njoke z gorgonzolo in smetano!!!!user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?