|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
29.4.2009 9:17:32   
KatMat
ja ena bo zacela mal migat...user posted image user posted image user posted image

pa res pada zunaj!!!se je treba oblect...jaz grem na kavico z mojmu pol pa z rr-kami...tak da ne vem ce pridem se kej to dopoldne gor...se beremo pop!

pa da ne bom prebrala kaksnega posta da spet kaksna puca!!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
29.4.2009 9:17:49   
tubby
Pozdravljene!

Jaz sem danes pa bolj slabo spala, buši me je kar bolel pa okol ledvic tudi, sm rekla izgleda da mali hoče počasi vn user posted image
No zdaj sm malo bolje, ko sm pokonci, ampak ob 12h mam pregled in že prav komaj čakam. Moj pravi vse prprav če te pošlje u porodnišnco user posted image , si ne predstavljam da bi on mogu iskat moje stavri pa skup dajat.

Zdaj se grem orng najest, pol pop se vam pa javim če bom doma, drgač pa šele čez par dni user posted image

Blueeyes - maš ti ginekologa  za Bežigradom?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
29.4.2009 9:19:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Pozdravljene!

Jaz sem danes pa bolj slabo spala, buši me je kar bolel pa okol ledvic tudi, sm rekla izgleda da mali hoče počasi vn user posted image
No zdaj sm malo bolje, ko sm pokonci, ampak ob 12h mam pregled in že prav komaj čakam. Moj pravi vse prprav če te pošlje u porodnišnco user posted image , si ne predstavljam da bi on mogu iskat moje stavri pa skup dajat.

Zdaj se grem orng najest, pol pop se vam pa javim če bom doma, drgač pa šele čez par dni user posted image

Blueeyes - maš ti ginekologa  za Bežigradom?

jp, jz in copka ga mava.. obe mava Žigonovo

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
29.4.2009 9:42:45   
tubby
Potem pa smo že 3 user posted image
je pa res da je ta tedn odsotna in me bo gledala Dimnikova-a kera ve kakšna je ta ginekologinja?
čaka me vaginalni pregled

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
29.4.2009 9:48:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Potem pa smo že 3 user posted image
je pa res da je ta tedn odsotna in me bo gledala Dimnikova-a kera ve kakšna je ta ginekologinja?
čaka me vaginalni pregled

jz sm mela že prejšnji teden Dimnikovo, k je bla Žigonova na bolniški, pa tud včer sem jo mela k je pa na dopustu... full je prijazna... brez panike... sm mela pa tud jz vaginalnega včeri... v ponedeljek mam pa spet Žigonovo...  user posted image  user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
29.4.2009 9:50:49   
Kasija
Dobro jutro!

Vidim, da ste že pridno načvekale par strani. Dobro, da sem na poroniškem, drugače mi ne bi zneslo prebrat user posted image .

Jaz sem vedno bolj neučakana in zato nespečna. Saj čez 2 dni je pa res maj user posted image .

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
29.4.2009 9:51:23   
zoja09
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

oooo....najlepsi igralec na svetu...pobega iz zapora....njami...

dobro jutro olivica!!!

No Kat Mat jaz imam čist podobnega domauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se hecala,ko sem ga spoznala,če sta si kaj v soroduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
29.4.2009 9:54:49   
tubby
Blueyes - pa kaj so ti rekli na pregledu? se že kaj dogaja pri tebi?

jaz sm bla prejšnjo sredo na pregledu-je bla Žigonova pravi da sm 3 cm že odprta, moj ne vem če bo čakal maj user posted image

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
29.4.2009 9:55:16   
majuška10
dobro jutro majčke!
še ena je rodila!!! vanilla iskrene čestitke ob rojstvu male primceske!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sem pol imela hajko v porodnišnico zaradi otrdelega trebuha. Sem klicala v P. sam se nihče ni oglasil. in sem sanjala do poznih ur, me je moj nateral, sem bla na koncu čist panična.Pol pa sva z mojim kr letela. Babica je rekla da sem odprta za 1,5-2 cm in da nisem še zrela za porod, da pa bo verjetno enkrat najkasneje po praznikih. Pa ctg mi je nardila, končno sem vidla kako to zgleda. Z otročkom je vse ok in so me poslali domov.

Danes zjutraj pa sem imela malo rjavega izcedka, ne vem ali je to posledica včerjašnjega pregleda al se je to začel čep luščit.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
29.4.2009 10:01:33   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Dobro jutro!

Vidim, da ste že pridno načvekale par strani. Dobro, da sem na poroniškem, drugače mi ne bi zneslo prebrat user posted image .

Jaz sem vedno bolj neučakana in zato nespečna. Saj čez 2 dni je pa res maj user posted image .

ja res... pol se tud koledarsko začne naš čas... user posted image  user posted image

zoja09 blagor teb... čuvej ga... da neu mela kakšna predolgih prstov... pa ne objavljat njegove slikce, k se zna zgodit da bo kakšna majčica pol skoz pr teb na obiskih visela user posted image  user posted image

tubby sm zjutri že napisala, tko da bom zdej res na kratko... nič posebnega,.. MV se je stanjšal, popodkov CTG še ne kaže, tko da bomo še kr čakali... nič ne kaže da bo naša user posted image  aprilčica...

majuška10 super... jz sm mela tud prvi ctg v P...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
29.4.2009 10:03:15   
Tanja_
tubby in blue jaz mam tud Žigonovouser posted image Ona je pa res zlata vredna, a ni tko? Ful je fajn! In tud sestreuser posted image user posted image
Jaz mam pa pregled drug teden, ne vem točn v pondelk, al torek, mam materinsko v avtu, mater sem vestnauser posted image
mayflower blagor, jutri tak čas boš že cartala!!!user posted image user posted image

blue tale iz Beg iz zapora je pa čisti jackpot! Dobr si to lepla gor!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
29.4.2009 10:05:52   
Tanja_
Aja, sem se zdele spomnila- danes sem začela porodniško. Še 4 tedneuser posted image user posted image Al pa če bo sam še 2, ne bom nč hudauser posted image A se sam men zdi, al pokice danes še nič ni bilo?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
29.4.2009 10:08:58   
majuška10
Blueeyes, včeraj je bila babica v P. ful začudena, kako to da mi G. še ni naredila CTG-ja. Jst sem ji rekla, da sva pa vedno srček poslušale preko UZ.
Ne vem kako to, enim ful delajo CTG, enim pa nič. Kako naj jst to vem!!! se mi zdi, da imajo G. vsak svojo prakso v okrožjih katerih P delajo.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
29.4.2009 10:11:19   
zoja09
BLUE:ni panike,mu čist zaupam,je to že tolikokrat dokazal,da me ni nič strah.
Saj bi jo dala gor,pa nevem kak se prilepi.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
29.4.2009 10:16:11   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

tubby in blue jaz mam tud Žigonovouser posted image Ona je pa res zlata vredna, a ni tko? Ful je fajn! In tud sestreuser posted image user posted image
Jaz mam pa pregled drug teden, ne vem točn v pondelk, al torek, mam materinsko v avtu, mater sem vestnauser posted image
mayflower blagor, jutri tak čas boš že cartala!!!user posted image user posted image

blue tale iz Beg iz zapora je pa čisti jackpot! Dobr si to lepla gor!!!!

ja Žigonova je res zakon... jz sm kr pomirjena k grem k njej... k vem da bo vse ok... zdej sem se sam mal ustrašla k je glih na dopustu... sem se bala da ne bo spet kakšn lažni alarm pr men user posted image  nje pa ne bo... sestre so pa tud face... jz se skoz zafrkavam k grem tja.. mi prov hitro mine čas k morm čakat pred ordinacijo... k se skoz pogovarjamo, pa kakšne take govorijo da ne morš bit resn... zanč so se tok smejale, da sta dvem solze tekle... jz sem bla tud komi še resna

tanja_  čestitke za porodniško... zdej pa uživancija... ne, pokice_ ni nč na spregled.. se že kaj dogaja???

majuška ja jz sem mela prvi ctg v začetku aprila (3.4.)... k sem se šla pokazat zarad tega k ni brcala, pol druzga sem mela tud v P (13.4.) k sem šla pa na un pregled zarad premal plodovnice, 14.4. sem mela pa prvič pr svoji G... k takrat sem bla naročena še na 2 tedna... tko da mi je rekla da mam naslednji njej obisk ctg - sem bla že full vesela, ampak sem mela pač 2 neumesna ctg-ja v P... he he

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
29.4.2009 10:17:13   
zoja09
No BLUE v mojem albumu imaš mislim da 3 slikice.Saj ni čist enak,men se zdi da mu je kar podobenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
29.4.2009 10:20:48   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09

BLUE:ni panike,mu čist zaupam,je to že tolikokrat dokazal,da me ni nič strah.
Saj bi jo dala gor,pa nevem kak se prilepi.

he he, lepo to da je vreden zaupanja...

ja a jo daš v album pa greš dodaj album, izberi slike z diska in naloži... če greš pa na www.shrani.si klikneš na browse, izbereš kero sliko hočeš dat na pc, potem klikneš shrani in malo počakaš... nato izbereš tm k piše koda za forum (predogled)... skopiraš ta link in ga objaviš v post... to je vsa umetnost

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
29.4.2009 10:23:49   
Blueeyes

No BLUE v mojem albumu imaš mislim da 3 slikice.Saj ni čist enak,men se zdi da mu je kar podobenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

frizura dela svoje.... user posted image  user posted image  full sta luštna na uni slikci skupi... a on je tud motorist al kaj?? a ti tud??

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
29.4.2009 10:27:28   
zoja09
Ja on je zagrižen motorist,čeprav zdaj ko dobi hčerkico,daje motor kar na stran,se letos še ni peljal.Jaz se tud vozim z njim ja.Samo zdaj bo bol težko.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
29.4.2009 10:30:47   
Blueeyes

Ja on je zagrižen motorist,čeprav zdaj ko dobi hčerkico,daje motor kar na stran,se letos še ni peljal.Jaz se tud vozim z njim ja.Samo zdaj bo bol težko.

midva sva tud motorista... user posted image  user posted image  sicer letos se je moj kakšnih 5x vozil, ampak čist tko za relaksacijo, nikamor deleč.. je še kr mraz zjutri k bi mogu štartat na šiht... men je pa hudo vsakič k ga vidim k se usede na motor... al pa vsakič k grem v garažo in vidim motor... sej mi gre kr na jok... nazadnje sem se peljala k sem bla cca 2-3 mesece noseča... k sem še hlače in jakno lahko dala gor in zapela... zdej pa komi čakam da bauhi gre, da spet kakšen krog narediva... sicer bova letos tega k mava zdej prodala in druzga kupla... pa bomo pol vidl

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
29.4.2009 10:35:48   
brigita23
Dobro jutro punce

Kako ste spale?...Jst ne spim skoraj nič več, me boli sramna kost kouser posted image ...se komaj premikam ponoči iz boka na bokuser posted image , tako da upam da se naš bebi res vsak čas spomne da pride na svetuser posted image .
Vreme je katastrofa, jst sem danes že 41tuser posted image ...tako da sem že pošteno tečnauser posted image .
Sem na aprilčicah popisala 1 stran jim prpravila zajtrk, rožice, pomočnike...pa ničuser posted image ...se mi nobena ne pridružiuser posted image user posted image user posted image .
Kaj boste počele danes? Jst nič posebnega, pucat nimam kajuser posted image , saj je stanovanje že itak kot iz škatliceuser posted image ..no nekaj bom skuhala pa mal po netu brskala, pa mojga mal cartala in to bo touser posted image .
Zdej vas grem pa mal prebratuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
29.4.2009 10:39:30   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: copka

HELNuser posted image  LARA LIGHTuser posted image  DUDICA user posted image  VANILLAuser posted image  Bravo punce!!

Jutro!!

Jaz sem se v enem kosu in bom zgleda do maja. Mah, pocasi sem se sprijaznila, da ne bo nic prej. Saj ce imam kaj za delat, potem vsaj hitreje mineva. Moj pravi naj pocakam do naslednjega tedna- ce bi v cetrtek rodila bi bilo super, da konca delo v sluzbi, potem pa bo lahko od cetrtka do nedelje imel obiske, ker bova z malim itak sele v ponedeljek prisla domov. user posted image

Sem pa vceraj sla na pregled in seveda mi je niti dva kilometra od doma crknil avtouser posted image  Pa ni hotel vzgat- itakuser posted image . Sem sestro poslala po soseda mehanika in so ga odpeljali. Pa to ni nic, je moja tasca naredila tako paniko, da sem se pocutila kot najbolj neodgovoren clovek- mi je rekla, da ne bom slucajno sama porivala avtouser posted image  Mislim- halo?? Kot prvo ga se v nenosecem avtu ne bi mogla premaknit, kot drugo pa nisem tako nora, da bom na prometni cesti in NOSECA porivala avta. Kaj mi gre na K... ko me ima za neumno. Pa je sploh ne bi poklicala, ce ne bi obljubila, da bom sproti pobrala njeno mamo in jo peljala v LJ. Potem sem zvedela, da je se tascina sestra, ko je zvedela, da grem sama na pregled, vse napizdila (dobro da me ni bilo zraven), kaj sama hodim, da sedaj ne smem nikamor sama... To so taka DRAMA QUEEN druzina, da je za pop...ituser posted image  

No, potem sem sla se k sosolki pogledat njenega enomesecnega sinka. Jaz si sploh ne morem predstavljat kako majhen palcek/palcica bo prisel venuser posted image  Je bil pa tak cukrcek in tako priden!!

Joj, res tezko ze cakam na svojega!!

Grem delat, vas bom bralauser posted image

si imela pa res pester danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem se zdle kr mal nasmejala tvojmu postuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
29.4.2009 10:39:36   
zoja09
Tud midva sva se nazadnje peljala na izlet v piran 20.septembra,sam takrat še nisem vedela da sem noseča.
Lahko pogledaš še enkrat v album,sem dodala še par slikic.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
29.4.2009 10:40:41   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

neč zdej pa res grem, se grem počasi mal prštimat ker kmal odrinem na pregled uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn rihtaj na pregleduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
29.4.2009 10:41:51   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: gala

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image
no to je naš zmajčekuser posted image user posted image user posted image

IIIII, kakšen cukruser posted image user posted image  Čestitke obema, pa fajn se crkljajte. Pa seveda pozdravčke naši Dudi!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?