|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
13.5.2009 9:35:27   
OliveOyl
Kaj ste že vse dobile dohodnino?Vida pravi,da je šla ven 8.5 sam je še ni.
Pa še za mojega pogledam pa mi pravi,da je bila poslana že 31.3..in kje jo najdemo?

En štuk višje pri tastu,to je pa to če imata 2 enako ime.Saj si je dal ml.sam eni upoštevajo eni pa ne.Škoda ker smo pogruntali,bi tast plačal..user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
13.5.2009 9:36:31   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska petri je šel čep user posted image

Razumem- saj tebi je tudi šel čep, pa meni v prejšnji nosečnosti. Pa se nisva šle takoj pokazat v P. Njo so pa pri prvem nadrli- tega ne zastopimuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
13.5.2009 9:38:55   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska petri je šel čep user posted image

Razumem- saj tebi je tudi šel čep, pa meni v prejšnji nosečnosti. Pa se nisva šle takoj pokazat v P. Njo so pa pri prvem nadrli- tega ne zastopimuser posted image

aja sorčy to pa tud jaz ne vem zakaj bi jo okregali...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
13.5.2009 9:52:52   
andrejka
Ojla punce.

Se vam javljam po dooooolgem času.
Vidim, da vas je še nekaj v enem kosu.
Sem mela včeraj pregled in sem 2 cm odprta, me že kr neki časa šraufa, tko, da mislm, da bo prej.
Skrbi me ednin to, da je plodovnice še glih za glih (naj bi jo blo najman 8 moj mali jo ma pa 8,5), naročila me je pa šele čez en teden...
Drugač mi je pa ratal prpelat nosečnost do konca brez inzulina (v 26 tednu so mi odkril, da mam sladkorno), tko, da sem ful vesela.
Sicer pa komi čakam na svojga user posted image
Drugač je pa moj user posted image  že čist živčen. Me vsak dan vpraša, če greva rodituser posted image .

Lepo pozdravljene,
Andrejka

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
13.5.2009 9:54:06   
Tanja_
Dobro jutro!
Hvala vam k boste pesti držale, zlate steuser posted image  Sem tok nervozna. Zdej odgovore ponavljam pa v glavi skup sestavljam.
petra a in oliva dons sta očitno vidve na vrsti? Blagor vama.
Jst sm se za naslednji torek naročila k frizerju, k upam, da mi bo user posted image prekrižal načrte in ga bom pričakala z malo narastkauser posted image K v bistvu še ne bi blo nujno da grem, sam, če pa rodim čez rok, pa če računam, da pol prvi mesec zihr ne bom šla k frizerju, pol bi pa že fejst narastek mela. Pa kr postrigla bi se. Mogoče spet frfru, al kako se napiše. Ampak mam tok okrogel obraz zdej, da ne vem če ne bi bla k ena polna luna?

oliva ja ti možeki...Moj je včer vidu, da sm si prpravla torbo za v P in pravi, da je razmišlju, da bi si on tud dal kavbojke pa majčko v avto, k ne more it v obleki z mano v porodno, pa da bi se nekje med potjo preobleku. Pa jst pravim, sej boš mel čas se preobleč. Pa on- kdaj? Ja, k boš pršu domov po meneuser posted image  On bi šou kr brez mene v porodnišnicouser posted image

Kam naj greva popoldan jest v Lj. ali okolico? Tko da bo zunej vrtek, pa da majo kake testenine, solate?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
13.5.2009 9:54:44   
Dudica1
andrejka pozdravljena user posted image

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
13.5.2009 9:56:13   
Tanja_
andrejka maš PDP na isti dan, kot jaz. Pa sem bla tud v pondelk 2 cm odprta, sam ni G nič rekla, da bi blo zato kej prej. Je rekla, da se lepo vse mehča in da bo do PDP glih prov. Upam, da maš ti bolj pravuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
13.5.2009 9:59:42   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Kam naj greva popoldan jest v Lj. ali okolico? Tko da bo zunej vrtek, pa da majo kake testenine, solate?

Azur, Mrlačnik user posted image user posted image user posted image

LAČNAAAAAA!!!!user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
13.5.2009 10:01:42   
elyy
dobro jutro! 

evo se vam malo javim,da vidim,kako ste..kej novega?
tamau zvečer,ko se pripravljam spat,dobi take pospeške,da komi zaspim(skos brca,se obrača nevem čuden,da še ne ščipa,lih tko zgleda....)user posted image ..zadenj mesec je pa res teško že...
učer sm bla ceu dan uzuni,preden je moj lubi pršou domov sm šla noter kosiu nardila,pol sva šla zvečer na sladoled....je blo kr fajn!!

a je bla kera uzadnje v leclercu(a kera ve,če majo kše hude natikače)k bi šla dons popodne z prijatlco?? 
pa že tko morm kupt modeček za dojenje,bom šla v milerja,k je tm nasprot?

dudi a so se tebi strije v nosečnosti pojavile...in če so kako po porodu izgleda ta zadeva...a res pol spremenijo barvo....?ker men so se pojavile po trebuhu in mi sploh ni pomagalo nobena krema in nobeno olje proti strijam(sam škoda denarja)za te zadeve!

christiana:držim pesti,za tvojo klaro..sej bo vse uredu..bo že pridobila na teži,boš videla,da bo nakoncu vse vredu!user posted image

tanja:veliko sreče,upam,da dobro opraviš in dobiš novo službo!a to začneš pol po porodniški delat..a kako?jst bom tud prej par mescev pred zaključkom porodniške,začela pošiljat prošnje..in upam,da bo kej uspelo,sam sa zamenjam!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
13.5.2009 10:05:09   
Dudica1
elyy jaz nisem dobila nobene strije razen zdaj so se mi na joških naredile take dve vijolične pikice čist majčkene user posted image

drugač pa spremenijo barvo malo potemnijo in niso več toliko vidne kot prej

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
13.5.2009 10:09:36   
maja1488
Evo raport: CTG raven, pritisk normalen in odprta za 1 prst. V nedeljo sem bla še čist zaprta.

Oliva, kdaj imaš ti naslednji pregled? Jaz moram v petek nazaj.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
13.5.2009 10:10:43   
FLASK_A
Elyy, evo iz prve roke- strije so zdaj rdeče črte, kjer ti je koža razpokala. Po porodu (ne vem zdej kdaj) pa spremenijo barvo, in sicer postanejo fuuul svetle, bež. Pa na soncu se mal svetlikajo. Če jih nimaš veliko, se bo to komaj opazilo. Jaz sem pa čist popokala in bo to kar hudo za videt od zdaj naprej, ko bom v kopalkahuser posted image Pa vedno sem bila tako ponosna na svoj buši...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
13.5.2009 10:12:39   
Tanja_

Mrlačnik? A to je kokr Kašča Mrlačnik? Sm že ene parkrat slišala po radiu. To je nekam proti Vrhniki? Kaj so dogs friendly? K jo bova mela s sabo. Azur sm že bla, dons bi kej novega. Kaj pa Boccaccio?

Aja flaska, očitno mi naute nč postle šparale, se bomo kr skup odpeljaleuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
13.5.2009 10:13:28   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Evo raport: CTG raven, pritisk normalen in odprta za 1 prst. V nedeljo sem bla še čist zaprta.

Bravo, dobr se odpirašuser posted image  Zakaj moraš nazaj v petek? Kdaj imaš ti PDP?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
13.5.2009 10:15:04   
maja1488

Bravo, dobr se odpirašuser posted image  Zakaj moraš nazaj v petek? Kdaj imaš ti PDP?

PDP po nuhalni 14.5.2009. Torej jutri. Drugače po koledarčku 17.5.2009.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
13.5.2009 10:15:57   
FLASK_A

Mrlačnik? A to je kokr Kašča Mrlačnik? Sm že ene parkrat slišala po radiu. To je nekam proti Vrhniki? Kaj so dogs friendly? K jo bova mela s sabo. Azur sm že bla, dons bi kej novega. Kaj pa Boccaccio?

Aja flaska, očitno mi naute nč postle šparale, se bomo kr skup odpeljaleuser posted image

user posted image user posted image user posted image Čakam nate, itak. Sej veš, da mi bo drugače dolgčas.

Kašča Mrlačnik ima super testenine in piceuser posted image Je pa to proti Vrhniki, ja. Od Viča oddaljeno cca 10min vožnje drugače. Psa imaš pa lahko zunaj, imajo tudi zunaj mize. Če te zanima iti tja, ti napišem kej več na ZS.
Boccacio je bil pa meni user posted image Tja se ne vrnem več.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
13.5.2009 10:21:20   
lananai
christiana21, tale vaša Klara Gloria je pa tko majhna... Upam, da čim prej pridobi na teži in se bo lahko cartala z vami doma! user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
13.5.2009 10:21:44   
lananai
Tanja_, srečno na razgovoru! Držimo pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
13.5.2009 10:22:18   
lananai
copka, a že cartaš? Čakamo tvoj SMS... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
13.5.2009 10:22:28   
Tanja_

user posted image user posted image user posted image Čakam nate, itak. Sej veš, da mi bo drugače dolgčas.

Kašča Mrlačnik ima super testenine in piceuser posted image Je pa to proti Vrhniki, ja. Od Viča oddaljeno cca 10min vožnje drugače. Psa imaš pa lahko zunaj, imajo tudi zunaj mize. Če te zanima iti tja, ti napišem kej več na ZS.
Boccacio je bil pa meni user posted image Tja se ne vrnem več.

No, pa napiši!Pa tud o Boccacciu.

maja1488 oprosti, sam ful me zanima, a to pomeni, da ti bojo kr sprožli?Al bojo popadke čakali? 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
13.5.2009 10:24:41   
Anonimen
Jutro. Evo, tud js sem se sestavla danes. Privoščla sem si nutelo. Je zginla v sekundi.

Ne vem še, kaj bomo danes počeli, najbrž bolj polahko. Jutri pa CTG. Pa da vidimo.

Kaj mamo že kaj novih z-majčkov?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4646
13.5.2009 10:27:56   
maja1488
Tanja, pojma nimam. Odvisno od pritiska.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
13.5.2009 10:28:17   
OliveOyl

Samo da je vse o.k.user posted image user posted image  

Rekla mi je da naj pridem v petek,če me bo kaj bolelo,drugače pa šele v torek,če prej ne rodim.
Danes me nekaj šraufa ,do petka me bo pa lih ponehalo pa ne bo treba it..user posted image

Je zdaj prišel po tel. naš zgubljenec.user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
13.5.2009 10:28:48   
Tanja_
čep se mi je odlušču.Blo je totalno sluzasto in krvava nit notr.Kaj pa zdej? A zdej čakam? A se morm it pokazat? Jst mam razgovor. O fak....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
13.5.2009 10:29:07   
elyy
flaska: no jst sm bla tud res,kokr ti prviš ful ponosna na svoj trebuh,zmer raven lih taprav...nikol nč,pa sploh k sm skos v solarij hodila,sm mela največ pigmenta na trebuhu..in je prv fajn zgledal!
moje prijatlce so mele skos ene pripombe..men se pa prv zdel...
sam se stem sploh neobremenjujem,pa mojmu lubiju je tud vseno..tko,da bo že...preden bomo šli na morje al v toplice,bom šla mau v solarij,pa nebo tok vidno! 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?