|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
13.5.2009 7:36:24   
Anonimen
dobro jutro

sam tojk da se pofočkam pol pa letimuser posted image
spala sem za en k... tako da bo dones še dolg danuser posted image

ja leela likarjeva nas je zapustila edina dr. ki je bla fajn in si lahko z njo normalno govoru, user posted image ma nimaš kej, saj je to njeno življenje mi smo pa njeni pacijentiuser posted image

no danes sem pa bolj zgodnja, k moram bit ob 9h v LJ.P.

tiste ki imate danes preglede vso srečo, držim pesti da bo vse o.kuser posted image user posted image user posted image

druge pa fajn certajte svoje štruce, druge lepo božajte bušijeuser posted image user posted image user posted image
tiste ki pa greste danes v rim pa diham z vamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4601
13.5.2009 7:37:55   
Anonimen
tanja vso srečo na razgovoruuser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da boš dobila službouser posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
13.5.2009 7:45:18   
Dudica1

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idroplurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!

Cepljenja: user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
                 http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
                 http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom

Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
13.5.2009 7:46:33   
Dudica1
evo vam še tukaj prilepim tale seznamček sm ga kopirala od aprilčic...user posted image
Pa upam da kateri kaj prav pride...user posted image
Jaz se ravno odločam a bi dala cepit proti rotavirusu al ne...tako da sm si že prebrala

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
13.5.2009 7:58:11   
OliveOyl
Jutro

Hvala za imena,imamo vse isti okus sam moški imajo na žalost drugačnega..user posted image user posted image

Kaj je zdaj s copko se je kaj javila?

Mene je ponoči spet zvijalo,sem bila že vesela da zdaj pa končno bo,evo 2 uri pa konec.Tečno..vse mi gre že na jetra,kar naprej SMS-i,klici..Eh,bo že enkrat..

Tanja dobro opravi na razgovoru,itak vemo da boš razturala.Še enega pomočnika moram poiskat zate...
user posted image

maja tudi ti dobro odrihtaj mogoče te pa le spusti domov.
christiana kako mikena pupika,želim vama vse dobro.Naj čimprej pride domov,pa lepo ime ima..

Dobra una zgodba z albanko,men bi se zmešalo...user posted image  Do zdaj sem imela same fejst cimre,ta prvič smo se pa itak vse tri same sebi smilile.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
13.5.2009 8:02:22   
Dudica1
tanja  vso srečo na razgovoru...user posted image user posted image user posted image

oliva pa kaj zdej to...!Samo ti pa povem k te že tkole dolg špika da boš en dva tri rodila,boš vidla user posted image
A za ime se pa tvoj ne more zjasnt...kaj bi pa on rad???

Glede cimr v P. sm jaz tud mela grozno...eno iz kočevja pa pomoje še pol iz "tam dol" absurd...je smrčala ko slon še podnevi in še takrat ko sem jaz imela obiske...user posted image user posted image user posted image ...potem je pa en dan prej pršla ena ki je imela pdp 3 maja je bla pa fajn samo kaj ko sem jaz potem naslednji dan šla domov...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
13.5.2009 8:12:41   
OliveOyl
Glih napišem pa me ven vrže..

Mi je Jordanova rekla,da bom enkrat prišla z glavo med nogami,da me že vidi..Bog ne daj..user posted image

Ah,imena..sva se odločila za Tino,zdaj se pa nekaj premišlja.M a nekaj bova zbrala,jih imava veliko na zalogi.Za Lauro sva tudi predzadnji dan zbrala ime,pa še to sem bila 3 dni po roku.Najprej da bo Lucija,pol pa kar Laura.Tako,da je to pri nas normalno.user posted image

Uuu..si imela pa res dobro cimro,že tako je tečno tam ležat pa če maš uredu družbo še gre drugače je pa za znoret.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
13.5.2009 8:20:11   
Dudica1
ma za **** je blo user posted image
Sej Tina je lepo ime...user posted image
Ja sej boš res pršla z glavo med nogami enkrat dol...ne sej bo vse ok...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
13.5.2009 8:26:08   
rozcaa
Cau punce!

Redno vas berem, sam se mi pa nikol ni nevemkolk ljubilo tipkat. Se sreca, da ste ostale take cveke.user posted image
Tudi mi komaj cakamo na dan D, ki naj bi bil v nedeljo, 17.-ceprav moj dragi in njegova kompanija navijajo za cetrtek oz. petek (beri: najbolj optimalni dan, da lahk pol cel vikend zuras user posted image ). Rodila bom pa v Ljubljani..ne vem kako je na seznam prisla drugacna info..?

Med nosecnostjo razen s kislino in ful krcnimi zilami nisem mela problemov in tud zdej se se vedno super pocutim. Se vceri sem bla na nosec. telovadbi v Fuzinah.user posted image A katera s foruma hodi na kaj takega?
Drugace pa pridno srkam malinov caj, vceri smo meli polurno razgibavanje gor in dol po stopnicah, ce do nedelje nic ne bo, bom probala pa se s kakim ricinusovim oljem. Ceprav ce sam pomislim na to...bljak!user posted image
A bo mela katera napisan porodni nacrt? Jst sem lih vceri tuhtala, a bi al ne bi, ne vem, kok kej sploh upostevajo, a izpades komplikator, ce to napises..user posted image Ne vem..

Pregled imam v petek(ctg) in gin. naj bi tud pocekirala, ce sem ze kaj odprta. Jst mam obcutek, da se temu otroku ful fajn godi v trebuhu in nima nobenga namena hit ven prit..upam da se motim.user posted image
Vsem majcicam, ki se cakamo, zelim cimprejsnji zacetek poroda, cimbolj prijazno osebje in cim hitrejsi porod!user posted image Vsem, ki pa ze imate otrocke, pa cimvec lepih trenutkov z njimi..
Upam, da copka zdajle ze pridno pestuje...ker ona si pa RES zasluzi.user posted image

Lepo se mejte se te zadnje "samske" dni!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
13.5.2009 8:35:57   
Dudica1
rozcaa lepo da se malo javiš...kako je na seznam prišla napačna inf. ne vem bodo popravile...user posted image
Lepo je slišat da se ena fajn počuti in da je vse ok...user posted image
Glede porodnega načrta,jaz ga nisem imela,pač je tako kot je sej nimaš kaj dost drugega za zbrat...če pa želiš ga pa seveda napiši...user posted image
Pa kaj večkrat se javi in potem nam javi veselo novičko...user posted image ...pa srečno!

copka... kaj je zdaj to že cartaš ali še ne,to pa zdaj že nekam dolgo traja...user posted image user posted image

Pa kje ste danes vse...še vse pančkate tako kot naš Maj user posted image

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
13.5.2009 8:47:28   
lake
Dobro jutro!

Mi smo ponoči mal galmo delal, zdej pa api k ubitauser posted image . Jst sm kao mela neki porodni načrt naštiman, ampak ker sem rojevala ponoči, mi itak ni pršlo nič prav, pa tud vprašal me niso, če ga mam al kej podobnega, tko da dvomim da to kej upoštevajo.

A mi kdo zajtrk nardi, men se ne lub, ležim kle v pojstli z PC-jem, morm mojmu rečt da mi zaajtrk v pojstlo prnese, čeprov ne vem kaj bi jedla čist dobr.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
13.5.2009 8:53:44   
Dudica1
evo zajtrk samo ne vem če sti ustreza:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
13.5.2009 8:59:58   
lake
Ja tale krof bi bil čist vredu, ampak kaj ko ga nimam user posted image . Ga bom namest tega da mi zajtr v pojstlo prnese poslala v trgovino user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
13.5.2009 9:06:12   
petra a
pri nas se ni nič zgodil ponoč, sem spala, zjutraj ni bilo popadkov, pol grem pa na wc in zgleda da se mi bo odluščil čep, nič, zdajle sem se najedla, pol se grem pa pokazat v P. Še kera?user posted image

Sploh ne vem ali naj grem dans na izpit ali ne? mal cvikam.user posted image

Tanja-vso srečo dans...če prav razumem gre za specializacijo...boš dobila, pa zažigala boš v novih hlačahuser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
13.5.2009 9:11:47   
Dudica1
lake tudi jaz ga bom popoldne poslala v trgovino...user posted image ...mora vse nabavit nimam več kaj v roke prijet v kuhinji user posted image pa bo spet šlo en kup dnarja user posted image

petraa zakaj se boš šla pokazat v P user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
13.5.2009 9:13:44   
petra a
dudi-luščit se mi je začel čep, imam kri v sluzi, pa že čutim da se popadki vračajo, sicer blagi, ampak so...me bodo vsaj na ctg dal, pa pregledal če sem že kaj več odprta...itaq me bodo dam poslal, še tok rajš k sem v bližini doma

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
13.5.2009 9:20:21   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

dudi-luščit se mi je začel čep, imam kri v sluzi, pa že čutim da se popadki vračajo, sicer blagi, ampak so...me bodo vsaj na ctg dal, pa pregledal če sem že kaj več odprta...itaq me bodo dam poslal, še tok rajš k sem v bližini doma

aja maš kri tud...pol pa ja...čeprav jaz sem mela čep eno noč predn sm šla v P rodit...tako da lahko tudi čakaš na močnejše popadke

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
13.5.2009 9:22:24   
petra a
dudi-mislim da res...samo imam slabe izkušnje okoli tega iz prve nosečnosti, tko da se bom šla rajši pokazat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
13.5.2009 9:23:42   
FLASK_A

dudi-mislim da res...samo imam slabe izkušnje okoli tega iz prve nosečnosti, tko da se bom šla rajši pokazat

kaj je pa bilo?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
13.5.2009 9:25:47   
Dudica1

no pol pa le pejt...pa poročaj!!!

držim pesti da se kaj dogaja in da boš kmalu cartala...user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
13.5.2009 9:28:13   
petra a
podobna situacija,prvič sem šla notri tudi brez popadkov, ampak čist brez...pa še napizdili so me zakaj nisem prej prišla (čeprav sem pa so me poslali domov)

< Sporočilo je popravil petra a -- 13.5.2009 9:29:02 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
13.5.2009 9:30:32   
FLASK_A

podobna situacija,prvič sem šla notri tudi brez popadkov, ampak čist brez...pa še napizdili so me zakaj nisem prej prišla (čeprav sem pa so me poslali domov)

user posted image A je bilo kaj narobe al kako?

Sej, če ne želiš povedat, te razumem, ti ni treba. Jaz sem mogoče mal preveč firbčna...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
13.5.2009 9:31:30   
OliveOyl
O dudi nov avatar..user posted image user posted image

Jaz ne bom dala cepit za rota virus,sem enkrat spraševala pr pediatrinji pa je rekla da je brez veze.Zdaj pa ne vem.
petra jaz ne bi šla na izpit,kar pejd se pokazat,če imaš kakšne slabe izkušnje pa sploh.

Mene spet nekaj driska pa zvija kt menzesu,čist na izi.
Moram spet na user posted image .user posted image user posted image

No povejte,če ni mojeg dragega za fentat..Jaz tle majhno manj kot za rodit,pa najdem zdaj njegov mobitel v kopalnici,saj nima daleč do službe sam je pa res za user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
13.5.2009 9:32:54   
Dudica1
flaska petri je šel čep user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
13.5.2009 9:34:00   
SANEK1
Dobro jutro...

Mi smo še tudi vedno 2v1 in zaenkrat še nič ne kaže na kaj drugegauser posted image user posted image user posted image

Danes imam spet pregled, mater mi je že odveč vsak drug dan hodit v bolnico in tam čakat 2 uri, pa vedno je drug dohtatar tam in mi šari tam spodajuser posted image user posted image user posted image .

Kak ste ve? Danes ne bo nič pomočnikovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?