|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
8.5.2009 12:21:43   
copka
Evo me nazajuser posted image  Pa ste ze mislile, da pritiskam, a ne? Joj, me prav nic ne poznateuser posted image user posted image user posted image

V glavnem CTG kot CTG- nic od nic.user posted image  Pol sem sla na pregled- isto kot vedno- nic konkretnegauser posted image  Potem sem cakala eno uro na unih trdih klopcah- mene danes boli kriz pa trebuh (mogoce luna?) in mi je bila taka muka. Moj me je ze eno uro cakal pred porodnisnico v avtu, ko pride ena zdravnica in rece: Greva se UZ naredit. Jaz pauser posted image
Gleda in rece: A je vas moz velik? Jaz pa: Ja, se kar. Ko se je rodil je bil 57cm in 4,4kg. Pa rece ona: Sej vi pa tudi niste prav majhni. (A 170cm je velik??user posted image ). Pol pa meri in pravi: Ocenjena teza-4,4kg. (Mene bo kap!!! Ta otrok je iz pregleda v pregled vecji!!!) Sem jo takoj vprasala: Za koliko se pa zmotite ponavadi? Pol pa se: A bom jaz tega otroka sploh spravila na svetuser posted image  Obseg glave mu je pa danes namerila 38cm. F.U.C.K.!!!user posted image

V glavnem grem v nedeljo spet na pregled, ker takrat dela moja babca, pa bomo videli: a koncamo to psihicno mucenje nad mamico (mene zdej res ze posteno skrbi, kako bouser posted image ) ali pridem v pon ali tor. Sem imela obcutek, da bi me danasnja zdravnica najraje dala kar rodit, ker je tako velik.

Grem sedaj malo pocivat- me malce daje hrbet, pa nic se mi ne dauser posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
8.5.2009 12:22:05   
Anonimen
uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image jz grem mal počivatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
8.5.2009 12:22:35   
pokica_
Evo, še zadnje delo danes narjeno, pomita tla....ka sem se namučila,...mogoče bom pa zdaj šla rodit! user posted image

Elyy, samo malinov čaj pijem že 2. teden, ricin.olje pa še nisem pokusla...upam da mi nebo treba,...menda po roku itak ne bom šla, ker je pr moji G praksa, da če do dneva PDPja ne rodiš, ti da možnost da prideš v P in ti da umetne. user posted image  Ampak bi vseeno rada že prej cartala user posted image . Ju3 bo še 2 tedna do PDPja.
lananai, full lepo da imaš mlekca. Res pa kot praviš, da je menda treba 2 dni pridno vztrajat, tud ponoči večkrat v P, da mleko lepo nastane.
zoja09, a te še križ boli, čutiš popadke?
lake, tudi moja prijateljica je lani rodila in se mučila vsega skup 16h, od tega kar 12h v porodni,...je rekla da ni sigurna da bo še imela kakega lumpa, pa že zdaj razmišljajo o 2 user posted image  in ima mali 10 mes. user posted image  Bolečino boš pozabila in si še sigurno zaželela kake štručke,  ko bo prvi že mal večji.
Oliva, a ti nebo vroče v štumfah v P? user posted image  Boš prec švicala...hehe
FLASK_Auser posted image  ne obupaj tk hitro,...sj bo prišel čas,...ta mali user posted image odločajo kdaj bojo prišli vn.
Kasija user posted image za prihod domov in lepo porodno izkušnjo! Mali bratec je pa sigurno tolk navdušen, da ne zna, kaj vse bi prinesel user posted image . Iiiiii...kk lepo od njega. user posted image
krempelček jaz sem tudi kupila Millerjeve pleničke 2-5kg in bomo sprobali, če bojo ok. Je pa sigurno očitna razlika v ceni,..če računaš, da jih rabiš najmanj 1 leto ali ponavadi še dlje.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
8.5.2009 12:24:20   
elyy
cveki sej sm ti nazaj na zs poslala(veš kva me sam zanima) sm ti pozabla napisat....kaj pa kečap(to nč nedaš noter)al tud lohka daš??

jst sm zadnjič kupla v mercatorju pampers(96 mensedzi,da jih je noter) in so ble skoraj 20 eurov(sm kupla lih tko en paketek....)sam so dost drage.....to bom pa res rekla mojmu,da greva enkrat drug teden pogledat te milerjeve pleničke(upam,da mu bojo ugajale) ....bom probala,pa bomo vidle... ??

jst vs pridem mau pogledat gor,pa umes pospravljam....sm šla prej ven cunje obest,se mi je tok zavrtel sm misla,da bo kr skup padlauser posted image ,me je ena soseda iz okna kr gledala,sam sm pol srečno noter pršla,bl počas,ampak je šlouser posted image ....... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
8.5.2009 12:25:14   
Anonimen
ojej copka, saj zdaj pa bo upamuser posted image ampak velik pa bo tale vajin user posted image upam da nisi kupovala tamalih številkuser posted image

lep dan uživaj user posted image pa spočij se

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
8.5.2009 12:26:03   
pokica_
Ooooo copka, ti bogo revšeuser posted image , ...a tolk je tvoj bejbi velik. Bo pa pravi velik korenjak. Sigurno nebo tolk hudo rodit, kot misliš. Mogoče se te bo pa G usmilila in ti naredla celo CR, čist odvisno je od nje. A vprašala je pa za CR nisi, ali ga nočeš imet, če bi ti dala možnost da izbiraš?
Kam pa greš rodit?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
8.5.2009 12:26:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

cveki sej sm ti nazaj na zs poslala(veš kva me sam zanima) sm ti pozabla napisat....kaj pa kečap(to nč nedaš noter)al tud lohka daš??

jst sm zadnjič kupla v mercatorju pampers(96 mensedzi,da jih je noter) in so ble skoraj 20 eurov(sm kupla lih tko en paketek....)sam so dost drage.....to bom pa res rekla mojmu,da greva enkrat drug teden pogledat te milerjeve pleničke(upam,da mu bojo ugajale) ....bom probala,pa bomo vidle... ??

jst vs pridem mau pogledat gor,pa umes pospravljam....sm šla prej ven cunje obest,se mi je tok zavrtel sm misla,da bo kr skup padlauser posted image ,me je ena soseda iz okna kr gledala,sam sm pol srečno noter pršla,bl počas,ampak je šlouser posted image ....... 

ne nič ne daš not, pol daš zraven lahko po želji kečap gorčico, pa zraven ful dober paše zelena solata

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
8.5.2009 12:29:50   
Anonimen
elyy: sem ti poslala nazaj ZS

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
8.5.2009 12:33:37   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ooooo copka, ti bogo revšeuser posted image , ...a tolk je tvoj bejbi velik. Bo pa pravi velik korenjak. Sigurno nebo tolk hudo rodit, kot misliš. Mogoče se te bo pa G usmilila in ti naredla celo CR, čist odvisno je od nje. A vprašala je pa za CR nisi, ali ga nočeš imet, če bi ti dala možnost da izbiraš?
Kam pa greš rodit?

Nisem sprasevala za CR, ker si ga ne zelim. Samo v nujnem primeru. Grem v LJ rodit. Upam, da so se zmotili pri obsegu in bo imel cisto normalno bucko 35cm. Je pa rekla, da je cez cel trebuh samo otrok in nic drugega.user posted image

Cveka- ja, seveda sem kupila 56 stevilke. Kje pa se mi je sanjalo, da bo tak velikan?? Pa se ena kolegica mi je prinesla ful majhnih cotk, tako da ocitno bomo morali kmalu v soping po vecje oblekice.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
8.5.2009 12:36:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: copka

Kam pa greš rodit?

Nisem sprasevala za CR, ker si ga ne zelim. Samo v nujnem primeru. Grem v LJ rodit. Upam, da so se zmotili pri obsegu in bo imel cisto normalno bucko 35cm. Je pa rekla, da je cez cel trebuh samo otrok in nic drugega.user posted image

Cveka- ja, seveda sem kupila 56 stevilke. Kje pa se mi je sanjalo, da bo tak velikan?? Pa se ena kolegica mi je prinesla ful majhnih cotk, tako da ocitno bomo morali kmalu v soping po vecje oblekice.

vse mu bo premajhno če je že zdaj tako velikuser posted image o ubožica, upam da ti bo vseeno kaj prav prišlouser posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
8.5.2009 12:39:44   
elyy
pokica;Aha....piješ že dva tedna pa nič,blagor se tebi...če vas pošlje itak na datum PDP v P. nas pa ne,koker sem zadnjič slišala,k so se pogovarjale punce v čakalnici(je bla ena že 1 teden po datumu PDP na CTG...to mi pa res ni všeč...bolj je ,če te pošlje na datum in pač dajo umetne popadke(pač bolj bolijo od normalnih)ampak kaj češ se vse preživi!!
jst mam tud že vsega dovolj...pa moj  user posted image  že tud komi čaka,da bo pikec na svet prišeu!!

copka;vaš beby bo pa res velik in kr težak(a pol boš ti verjetno rodila na CR a kako?)
res je vse odvisno od G.
sej moja G.  je res zgovorna pa dobra,ampak me ful moti,da mi ni nardila uz(otrokove teže) je rekla,da več tega sploh nedela...(pa tud če bi blo treba za plačat,nebi blo panike,sam,da bi vedla)bi mi blo lažje...tko pa vsak,dan preberam pr vas o beby težah in sm prv žalostnauser posted image (upam,da vsaj nebo nč narobe,zard tega,lohka da sploh nepridobiva na teži...al pa kej..pa sploh neve?)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
8.5.2009 12:40:10   
lananai
copka, zelo pridobijo na teži, ko grejo enkrat čez rok. Moj brat je bil rojen 10 dni čez rok in je imel 4,5kg. Pa sej zdej pa res ne bo več dolgo, ko boš že vedela, kaj je bilo v trebuščku. Te vsaj ne bo tko strah ga prijet, ko bo bolj konkreten. user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
8.5.2009 12:43:55   
lananai
lananai, full lepo da imaš mlekca. Res pa kot praviš, da je menda treba 2 dni pridno vztrajat, tud ponoči večkrat v P, da mleko lepo nastane.

Jst sem jo pač pristavila, ko je sama tko hotla - ko se je zbudila. Včasih sva potem kar skupaj zaspale nazaj, ker sem bila še preveč utrujena, da bi sredi noči zdržala z odprtimi očmi. user posted image Itak imajo v CE rooming-in, ko je user posted image lahko 24ur/ dan s tabo v sobi. Meni je bilo to ful fajn, ker je bila pridna pa tud jst nisem bila tko grozno utrujena, da je ne bi mogla sama rihtat.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
8.5.2009 12:45:52   
copka
Jaz sem vedno govorila, da bo sigurno povprecno velik, raje manjsi po meni. Sedaj pa tak sok. user posted image

Zdej pa tudi mojega malo skrbi, kako se bo rodil. Me je peljal domov in je sedaj sel nazaj v sluzbo, pa sem mu v hecu rekla: Pa mal se med potjo zamisli, kaj si narediluser posted image . Naslednjic ali posljes manjse spermije ali pa otroka posvojivauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
8.5.2009 12:46:17   
lananai
elyy, a ti ni pri prejšnjih UZ, ki ti jih je G delala, nič omenila, da bi bil user posted image velik / majhen / nekje v povprečju? Meni je že od morfologije naprej govorila, da je bolj majhna. No, potem sem še pred rokom rodila, tko da bi lahko do PDP še kar nekaj pridobila.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
8.5.2009 12:47:05   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

copka, zelo pridobijo na teži, ko grejo enkrat čez rok. Moj brat je bil rojen 10 dni čez rok in je imel 4,5kg. Pa sej zdej pa res ne bo več dolgo, ko boš že vedela, kaj je bilo v trebuščku. Te vsaj ne bo tko strah ga prijet, ko bo bolj konkreten. user posted image

verjamem, samo tudi jaz sem bila 8 dni cez rok, pa nisem bila niti 3kguser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
8.5.2009 12:47:18   
lananai
Me je peljal domov in je sedaj sel nazaj v sluzbo, pa sem mu v hecu rekla: Pa mal se med potjo zamisli, kaj si narediluser posted image . Naslednjic ali posljes manjse spermije ali pa otroka posvojivauser posted image

Hihihi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
8.5.2009 12:48:05   
lananai

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

verjamem, samo tudi jaz sem bila 8 dni cez rok, pa nisem bila niti 3kguser posted image

Potem pa res bolš, da naslednjič pošlje manjše spermije. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
8.5.2009 12:50:07   
copka
elvy- meni je na morfologiji ocenila tezo, potem se enkrat in je rekla, da je malo vecji, ko pa je gledala v neko tabelco je rekla, da ocitno pa ni tako zelo velik. Nazadnje mi je pa G vceraj rekla, da je 4kg +/- 500g, danes v porodnisnici pa da je pribl. 4,4kg.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
8.5.2009 12:52:54   
elyy
lananai:a veš kako je blo-(k sm jo vprašala je rekla,da teh uz ona več nedela in,sploh do besede nisem mogla;nato sem jo jst vprašala,če lohka z doplačilom je uglavnem rekla da NE(ker ma res skos gužvo)in komi sploh vse obdela ob njenem delovnem času..pa tud včasih potegne,,,...!
in potem je rekla,da približen po obsegu trebuha pogledam v MK(ampak,če mene vprašaš to nič nepomeni,ker je možen,da je pa več plodov. vode,koker je pa otroček težak.....to se mi edin zdi res mem)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
8.5.2009 12:55:10   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: elyy
lananai:a veš kako je blo-(k sm jo vprašala je rekla,da teh uz ona več nedela in,sploh do besede nisem mogla;nato sem jo jst vprašala,če lohka z doplačilom je uglavnem rekla da NE(ker ma res skos gužvo)in komi sploh vse obdela ob njenem delovnem času..pa tud včasih potegne,,,...!
in potem je rekla,da približen po obsegu trebuha pogledam v MK(ampak,če mene vprašaš to nič nepomeni,ker je možen,da je pa več plodov. vode,koker je pa otroček težak.....to se mi edin zdi res mem)

Hmmmm, res imaš čudno G... user posted image Jst sem imela UZ dost več kot 2x.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
8.5.2009 12:56:38   
lake
Cveka: Šive mam zarad epizotomije, in to kr precej baje.
Pokica: Menjam oblekice, moji je pa vse prevelk.

Plenice mava pa midve tud od Millerja, in zaenkrat so čist vredu.
Je bla patronaža pr nas, in je vse vredu, v ponedeljek pride baje s tehtnico, čeprov mislm da pr umetnem mleku se zihr redi tko k je treba.

A slikico morm keri poslat, da jo dam gor, al kako?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
8.5.2009 12:56:51   
Anonimen

Jaz sem vedno govorila, da bo sigurno povprecno velik, raje manjsi po meni. Sedaj pa tak sok. user posted image

Zdej pa tudi mojega malo skrbi, kako se bo rodil. Me je peljal domov in je sedaj sel nazaj v sluzbo, pa sem mu v hecu rekla: Pa mal se med potjo zamisli, kaj si narediluser posted image . Naslednjic ali posljes manjse spermije ali pa otroka posvojivauser posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   madonca tole se more pa tvoj res zamislituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3623
8.5.2009 12:58:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Cveka: Šive mam zarad epizotomije, in to kr precej baje.
Pokica: Menjam oblekice, moji je pa vse prevelk.

Plenice mava pa midve tud od Millerja, in zaenkrat so čist vredu.
Je bla patronaža pr nas, in je vse vredu, v ponedeljek pride baje s tehtnico, čeprov mislm da pr umetnem mleku se zihr redi tko k je treba.

aja sem misenla da si mela CR. sorry sem zgleda spregledalauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3624
8.5.2009 13:00:37   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Probi s shrani.si.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

ime za fantka
N5ra

Katero ime za fantka je najlepše?

Lian (16%)

Zak (7%)

Val (30%)

Zan (22%)

Tian (24%)

Število vseh glasov: 491

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!