pokica_
|
Evo, še zadnje delo danes narjeno, pomita tla....ka sem se namučila,...mogoče bom pa zdaj šla rodit! Elyy, samo malinov čaj pijem že 2. teden, ricin.olje pa še nisem pokusla...upam da mi nebo treba,...menda po roku itak ne bom šla, ker je pr moji G praksa, da če do dneva PDPja ne rodiš, ti da možnost da prideš v P in ti da umetne. Ampak bi vseeno rada že prej cartala . Ju3 bo še 2 tedna do PDPja. lananai, full lepo da imaš mlekca. Res pa kot praviš, da je menda treba 2 dni pridno vztrajat, tud ponoči večkrat v P, da mleko lepo nastane. zoja09, a te še križ boli, čutiš popadke? lake, tudi moja prijateljica je lani rodila in se mučila vsega skup 16h, od tega kar 12h v porodni,...je rekla da ni sigurna da bo še imela kakega lumpa, pa že zdaj razmišljajo o 2 in ima mali 10 mes. Bolečino boš pozabila in si še sigurno zaželela kake štručke, ko bo prvi že mal večji. Oliva, a ti nebo vroče v štumfah v P? Boš prec švicala...hehe FLASK_A ne obupaj tk hitro,...sj bo prišel čas,...ta mali odločajo kdaj bojo prišli vn. Kasija za prihod domov in lepo porodno izkušnjo! Mali bratec je pa sigurno tolk navdušen, da ne zna, kaj vse bi prinesel . Iiiiii...kk lepo od njega. krempelček jaz sem tudi kupila Millerjeve pleničke 2-5kg in bomo sprobali, če bojo ok. Je pa sigurno očitna razlika v ceni,..če računaš, da jih rabiš najmanj 1 leto ali ponavadi še dlje.