Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 8:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Tud mi smo za spremembo kar ok spali. Edin zdaj zjutraj me je trgalo kot pri M. Eh...itak me vse trga preden vstanem. Danes bo menda do 26 stopinj. Lep dan za vozičkanje. Cveka, hvala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 8:49:09
|
|
|
|
petra a
|
mene pa zanima kok jih (nas?) bo zvil jutri k je luna...če bo slučajno mene naj še malo počaka, da bom mela konc predavanj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 8:55:57
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro vsem! Prva noč je bla mirna (sicer mam pa itak najbolj pridnega otroka ). Dudica: Aptamil stane par centov manj kot 20 evrov, sta pa v škatli 2 vrečki, se pa verjetno dobi tud kako manjšo pakungo. Elyy: Mislm da teh tablet ne moreš dobiti prej.Jst sm jih dobila v porodnišnici, za domov sm pa dobila recept. Dons pride že patronaža, sm bla čist šokirana, ko sm zjutri poklicala in je rekla da se bo že dopoldan oglasila. A so pr vas tud tko hitr pršle. Pa včeri sm vprašala v porodnišnici kdaj greš lahko ven z doječkom in so rekli, da v takem vremenu, grem lahko za kakšne 15 minut že dons, samo me tok šivi bolijo, da itak komej hodm.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 9:03:40
|
|
|
|
zoja09
|
Jutro tud iz moje strani. Imam eno vprašanje za tiste,ki ste že rodile." dni imam že ful sluzastega izcedka in 2 dni me konkretno šraufa(driska kar teče iz mene).Imam tud močno tiščanje navzdol in bolečine podobne menstruaciji,tu pa tam pa me pikne v križu.Danes zjutraj pa sem med prozorno sluzjo imela 2 krvavkasti nitki,ampak tako tanki,da sta bile komaj vidni. Pa še nekaj,sluz prejšnjih dni je bila brez vonja, ta danes pa ima vonj po sami spermi!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 9:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, zoja, sicer nimam pojma, ampak tako v teoriji si pa precej sumljiva. Če si res na poti v Rim pa srečno!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 9:08:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
Oliva, si še tukaj! Evo, to sem prišla preverit, pa copko... Za njo pa še nič ne vemo, ane Zdej pa šibam na CTG, se beremo kasneje
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 9:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 Jutro tud iz moje strani. Imam eno vprašanje za tiste,ki ste že rodile." dni imam že ful sluzastega izcedka in 2 dni me konkretno šraufa(driska kar teče iz mene).Imam tud močno tiščanje navzdol in bolečine podobne menstruaciji,tu pa tam pa me pikne v križu.Danes zjutraj pa sem med prozorno sluzjo imela 2 krvavkasti nitki,ampak tako tanki,da sta bile komaj vidni. Pa še nekaj,sluz prejšnjih dni je bila brez vonja, ta danes pa ima vonj po sami spermi!!!! krvavo je verjetno čep, bolečine pa verjetno popadki, možno je da boš šla kmal v rim in to še ta vikend, sploh ker je polna luna, ta ima upiv tole o spermi je pa zanimivo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 9:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
za copko čakamo informacije od nje k se je šla danes pokazat v P. pa bomo videl kaj ji bojo napovedal mogoče jo bojo kr not obdržal k je že en teden čez rok
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 9:32:25
|
|
|
|
petra a
|
v Lj.porodnišnici je taka gužva da jih kr dam pošiljajo, tudi če so čez rok in imajo rahle popadke in so deloma odprte, mislim svašta
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 9:34:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro vsem Dudica: Aptamil stane par centov manj kot 20 evrov, sta pa v škatli 2 vrečki, se pa verjetno dobi tud kako manjšo pakungo. Dons pride že patronaža, sm bla čist šokirana, ko sm zjutri poklicala in je rekla da se bo že dopoldan oglasila. A so pr vas tud tko hitr pršle. Pa včeri sm vprašala v porodnišnici kdaj greš lahko ven z doječkom in so rekli, da v takem vremenu, grem lahko za kakšne 15 minut že dons, samo me tok šivi bolijo, da itak komej hodm. u je drag,baje je v milerju najcenejši sej ga bom tud tam kupvala ampak zdej če bi ga na hitr mogla kupit mi je najbližja lekarna...HVALA Ja običajno pride drugi dan ko prideš domov tako da to ni nič čudnega... Za ven pa je men babca rekla da grem lahko konec tedna torej danes star pa je 11 dni...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 9:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a v Lj.porodnišnici je taka gužva da jih kr dam pošiljajo, tudi če so čez rok in imajo rahle popadke in so deloma odprte, mislim svašta kakšna gužva madonca kaj a bomo pol v vrst čakale
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 9:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
lake: ti si imela CR, kakšne teste si mogla narest preden si šla pod nož a si mogla sploh narest kakšne teste, k men je zadnjič G. rekla da bom mogla še ene teste narest
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 9:53:24
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Tesnim,tesnim.. Tebe pa kati čakam,da gremo skupaj v Postojno. Upam,da me ne bosta obe prehitele.. Grem po kruh,čeprav se mi ne da. no pejmo!!hehehe...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 9:59:05
|
|
|
|
KatMat
|
grem zajtrkovati...pa eno kavico spit...pol pa pocas do dohtarja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 10:01:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat grem zajtrkovati...pa eno kavico spit...pol pa pocas do dohtarja no fajn opravi in dobro kavico spij
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 10:02:23
|
|
|
|
pokica_
|
Dober dan! Sem še doma,...ni pomagal ne malinov čaj, ne jabolka z cimetom, pa tud ne! Od 9h sem auf...to je zame že malo čudno , ponavadi dlje potegnem,...ampak zdaj ko je že pričakovanje na vrhuncu, pa nimam miru spat. Spanec je bil full slab, nič nisem naspana, vsake pol ure mi je otrdel trebuh, pol pa iz boka na bok nisem mogla...ahh bo že. Sem pa danes pridna, pa sem že v tej 1h obesila cunje, zalila rožce na balkonu, omesila kruheka, spraznila pomivalca in še zajtrk jem; kosmiče z banano in češnjevim jogurtom. Glede na to, da nisem nič na tekočem, kaj dogaja...grem brat za nazaj od včeraj zvečer. Upam, da ni dost, ker je še zgodnja ura .
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 10:20:18
|
|
|
|
Anonimen
|
kojk si ti pridna pokica jz sem tud bla dons že prveč pridna tako da zdaj samo čakam da mi vshaja testo in naredim hrenavke v testu njami pol bom pa mal počivala sem tud jz bl tko spala tako da sam čakam dan D.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 10:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
dons ste pa bolj lenobne za pisat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 10:27:04
|
|
|
|
maja1488
|
Lenobe! Jat sem zdej dve uri s kolegico kofetkala. Zunaj že pošteno vroče. Zdaj pa šibam v trgovino in domov kuhat joto. Jst bi rada, da me tale luna zagrabi :) v nedeljo dopoldan mi najbolj paše :)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 10:27:22
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce, baba84 je 3 maja rodila fantka Taia. Čestitke!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 10:28:39
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Lenobe! Jat sem zdej dve uri s kolegico kofetkala. Zunaj že pošteno vroče. Zdaj pa šibam v trgovino in domov kuhat joto. Jst bi rada, da me tale luna zagrabi :) v nedeljo dopoldan mi najbolj paše :) Ajde,gremo v nedeljo dopoldne,al pa danes ponoči..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 10:28:47
|
|
|
|
lananai
|
lake, slaba prodna izkušnja bo kmalu pozabljena. Ko boš uživala s svojo malo štruco, si boš kmalu zaželela še eno. Pa upam, da dobiš svojga mlekeca.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 10:31:01
|
|
|
|
OliveOyl
|
Zunaj je res toplo,edin mal je začelo pihat. Ma jaz nisem več normalna,sam stikam po predalih kje je še kaj za pojest. Sem si kompot skuhala,da ne bom sam po sladkarijah mlatila sam to ni to. lananai kako ste?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 10:32:12
|
|
|
|
elyy
|
dobo jutro punce! pri nas je tud en lep sončen dan ....moj lubi bo delu dons mogoče do 17h,ampak je važen,da bova spet ceu vikend skupi!! učer sm pol končno zaspala ob pol dveh zjutraj...se je tamu umiriu..in nato je biu že spet ob 6 pokonci ! sm neki preberala na teh forumih....in sm se tok smejala učer zvečer....res maš tud take primere,da sploh neveš kaj bi napisu?? a porodnišnice so pa tako polne,da jih kr domov pošiljajo....o jej(kaj nas še čaka)... lake:tabletke si pa dobila v P. dobro,da bom malo na tekočem,važen,da ti pomagajo! dudica;imam eno vprašenje,zate,ker si že rodila in me zanima glede tega trebuha,ko se spusti.....no meni se je že začeu pr 30 tednu spuščat in mi je lih tašča učer rekla,da se mi je že spet mau spustiu(kolk pa more bit spuščen)da veš,da je približno pripravljen za porod!? pokica:sej bo neobupaj,jst bom pa drug teden končno lahko začela pit malinov čaj(kokr videm,nima učinka)kaj pa recesinovo olje si probala......jst bom vse probala,sam da nebom čez rok morala rodit,ker se že zdaj vlečem,kot stara mama! zoja: nočem te strašit ampak bo najbolje bo,da pokličeš v porodnišnico(za tak primer,pa še nisem slišala),pa javi nam se ko boš lahko!veliko sreče grem jst počasi posteljino zamenjat drug dat gor....pospravljat grem še neki,da mi nebo treba jutr skor nč,pa od mojga pikca grem omaro pogledat(bom spet prelagala njegove oblekce iz druzga konca na druzga)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 10:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
nared si nekaj bolj konkretnega za jest pa bo boš videla da bo bolje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Komentar na anketoBi naredili anketo z največ komentarji pod njo?da, že odgovarjam (
62%)
da, zakaj pa ne (
38%)
Število vseh glasov: 281Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!