|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
8.5.2009 8:35:44   
Anonimen
Jutro.

Tud mi smo za spremembo kar ok spali. Edin zdaj zjutraj me je trgalo kot pri M. Eh...itak me vse trga preden vstanem.
Danes bo menda do 26 stopinj. Lep dan za vozičkanje.

Cveka, hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
8.5.2009 8:49:09   
petra a
mene pa zanima kok jih (nas?) bo zvil jutri k je luna...če bo slučajno mene naj še malo počaka, da bom mela konc predavanjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
8.5.2009 8:55:57   
lake
Dobro jutro vsem!

Prva noč je bla  mirna (sicer mam pa itak najbolj pridnega otroka user posted image user posted image ).

Dudica: Aptamil stane par centov manj kot 20 evrov, sta pa v škatli 2 vrečki, se pa verjetno dobi tud kako manjšo pakungo.

Elyy:
Mislm da teh tablet ne moreš dobiti prej.Jst sm jih dobila v porodnišnici, za domov sm pa dobila recept.

Dons pride že patronaža, sm bla čist šokirana, ko sm zjutri poklicala in je rekla da se bo že dopoldan oglasila. A so pr vas tud tko hitr pršle.

Pa včeri sm vprašala v porodnišnici kdaj greš lahko ven z doječkom in so rekli, da v takem vremenu, grem lahko za kakšne 15 minut že dons, samo me tok šivi bolijo, da itak komej hodm.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
8.5.2009 9:03:40   
zoja09
Jutro tud iz moje strani.

Imam eno vprašanje za tiste,ki ste že rodile." dni imam že ful sluzastega izcedka in 2 dni me konkretno šraufa(driska kar teče iz mene).Imam tud močno tiščanje navzdol in bolečine podobne menstruaciji,tu pa tam pa me pikne v križu.Danes zjutraj pa sem med prozorno sluzjo imela 2 krvavkasti nitki,ampak tako tanki,da sta bile komaj vidni. Pa še nekaj,sluz prejšnjih dni je bila brez vonja, ta danes pa ima vonj po sami spermi!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
8.5.2009 9:06:41   
Anonimen
Oh, zoja, sicer nimam pojma, ampak tako v teoriji si pa precej sumljiva. Če si res na poti v Rim pa srečno!

(odgovor članu zoja09)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
8.5.2009 9:08:33   
FLASK_A
Oliva, si še tukaj!user posted image user posted image

Evo, to sem prišla preverit, pa copko... Za njo pa še nič ne vemo, aneuser posted image

Zdej pa šibam na CTG, se beremo kasneje user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
8.5.2009 9:25:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09

Jutro tud iz moje strani.

Imam eno vprašanje za tiste,ki ste že rodile." dni imam že ful sluzastega izcedka in 2 dni me konkretno šraufa(driska kar teče iz mene).Imam tud močno tiščanje navzdol in bolečine podobne menstruaciji,tu pa tam pa me pikne v križu.Danes zjutraj pa sem med prozorno sluzjo imela 2 krvavkasti nitki,ampak tako tanki,da sta bile komaj vidni. Pa še nekaj,sluz prejšnjih dni je bila brez vonja, ta danes pa ima vonj po sami spermi!!!!user posted image user posted image user posted image

krvavo je verjetno čep, bolečine pa verjetno popadki, možno je da boš šla kmal v rimuser posted image in to še ta vikend, sploh ker je polna luna, ta ima upivuser posted image
tole o spermi je pa zanimivouser posted image

(odgovor članu zoja09)
  Neposredna povezava do sporočila: 3557
8.5.2009 9:26:53   
Anonimen
za copko čakamo informacije od nje k se je šla danes pokazat v P. pa bomo videl kaj ji bojo napovedaluser posted image mogoče jo bojo kr not obdržal k je že en teden čez rokuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
8.5.2009 9:32:25   
petra a
v Lj.porodnišnici je taka gužva da jih kr dam pošiljajo, tudi če so čez rok in imajo rahle popadke in so deloma odprte, mislim svašta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
8.5.2009 9:34:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro vsem

Dudica: Aptamil stane par centov manj kot 20 evrov, sta pa v škatli 2 vrečki, se pa verjetno dobi tud kako manjšo pakungo.

Dons pride že patronaža, sm bla čist šokirana, ko sm zjutri poklicala in je rekla da se bo že dopoldan oglasila. A so pr vas tud tko hitr pršle.

Pa včeri sm vprašala v porodnišnici kdaj greš lahko ven z doječkom in so rekli, da v takem vremenu, grem lahko za kakšne 15 minut že dons, samo me tok šivi bolijo, da itak komej hodm.

u je drag,baje je v milerju najcenejši sej ga bom tud tam kupvala ampak zdej če bi ga na hitr mogla kupit mi je najbližja lekarna...HVALAuser posted image

Ja običajno pride drugi dan ko prideš domov tako da to ni nič čudnega...user posted image

Za ven pa je men babca rekla da grem lahko konec tedna torej danes star pa je 11 dni...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
8.5.2009 9:46:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

v Lj.porodnišnici je taka gužva da jih kr dam pošiljajo, tudi če so čez rok in imajo rahle popadke in so deloma odprte, mislim svašta

kakšna gužvauser posted image madonca kaj a bomo pol v vrst čakaleuser posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3561
8.5.2009 9:48:17   
Anonimen
lake: ti si imela CR, kakšne teste si mogla narest preden si šla pod nož a si mogla sploh narest kakšne teste, k men je zadnjič G. rekla da bom mogla še ene teste narestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
8.5.2009 9:53:24   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Tesnim,tesnim..
Tebe pa kati čakam,da gremo skupaj v Postojno.user posted image  Upam,da me ne bosta obe prehitele..
Grem po kruh,čeprav se mi ne da.

no pejmo!!hehehe...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
8.5.2009 9:59:05   
KatMat
grem zajtrkovati...pa eno kavico spit...pol pa pocas do dohtarja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
8.5.2009 10:01:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

grem zajtrkovati...pa eno kavico spit...pol pa pocas do dohtarja

no fajn opravi in dobro kavico spij user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
8.5.2009 10:02:23   
pokica_
Dober dan!

Sem še doma,...ni pomagal ne malinov čaj, ne jabolka z cimetom, pa tud user posted image ne! user posted image
Od 9h sem auf...to je zame že malo čudnouser posted image , ponavadi dlje potegnem,...ampak zdaj ko je že pričakovanje na vrhuncu, pa nimam miru spat. Spanec je bil full slab, nič nisem naspana, vsake pol ure mi je otrdel trebuh, pol pa iz boka na bok nisem mogla...ahh bo že.
Sem pa danes pridna, pa sem že v tej 1h obesila cunje, zalila rožce na balkonu, omesila kruheka, spraznila pomivalca in še zajtrk jem; kosmiče z banano in češnjevim jogurtom. user posted image

Glede na to, da nisem nič na tekočem, kaj dogaja...grem brat za nazaj od včeraj zvečer. Upam, da ni dost, ker je še zgodnja urauser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
8.5.2009 10:20:18   
Anonimen
kojk si ti pridna pokicauser posted image jz sem tud bla dons že prveč pridna tako da zdaj samo čakam da mi vshaja testo in naredim hrenavke v testu njamiuser posted image user posted image pol bom pa mal počivala sem tud jz bl tko spala tako da sam čakam dan D.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
8.5.2009 10:20:53   
Anonimen
dons ste pa bolj lenobne za pisatuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
8.5.2009 10:27:04   
maja1488
Lenobe! Jat sem zdej dve uri s kolegico kofetkala. Zunaj že pošteno vroče. Zdaj pa šibam v trgovino in domov kuhat joto.

Jst bi rada, da me tale luna zagrabi :) v nedeljo dopoldan mi najbolj paše :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
8.5.2009 10:27:22   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Punce, baba84 je 3 maja rodila fantka Taia.user posted image

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
8.5.2009 10:28:39   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Lenobe! Jat sem zdej dve uri s kolegico kofetkala. Zunaj že pošteno vroče. Zdaj pa šibam v trgovino in domov kuhat joto.

Jst bi rada, da me tale luna zagrabi :) v nedeljo dopoldan mi najbolj paše :)

Ajde,gremo v nedeljo dopoldne,al pa danes ponoči..

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
8.5.2009 10:28:47   
lananai
lake, slaba prodna izkušnja bo kmalu pozabljena. Ko boš uživala s svojo malo štruco, si boš kmalu zaželela še eno. user posted image Pa upam, da dobiš svojga mlekeca.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
8.5.2009 10:31:01   
OliveOyl
Zunaj je res toplo,edin mal je začelo pihat.
Ma jaz nisem več normalna,sam stikam po predalih kje je še kaj za pojest.user posted image  Sem si kompot skuhala,da ne bom sam po sladkarijah mlatila sam to ni to.
lananai kako ste?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
8.5.2009 10:32:12   
elyy
dobo jutro punce!

pri nas je tud en lep sončen danuser posted image ....moj lubi bo delu dons mogoče do 17h,ampak je važen,da bova spet ceu vikend skupi!!
učer sm pol končno zaspala ob pol dveh zjutraj...se je tamu umiriu..in nato je biu že spet ob 6 pokonciuser posted image !
sm neki preberala na teh forumih....in sm se tok smejala učer zvečer....res maš tud take primere,da sploh neveš kaj bi napisu??
a porodnišnice so pa tako polne,da jih kr domov pošiljajo....o jej(kaj nas še čaka)...
lake:tabletke si pa dobila v P. dobro,da bom malo na tekočem,važen,da ti pomagajo!

dudica;imam eno vprašenje,zate,ker si že rodila in me zanima glede tega trebuha,ko se spusti.....no meni se je že začeu pr 30 tednu spuščat in mi je lih tašča učer rekla,da se mi je že spet mau spustiu(kolk pa more bit spuščen)da veš,da je približno pripravljen za porod!? 

pokica:sej bo neobupaj,jst bom pa drug teden končno lahko začela pit malinov čaj(kokr videm,nima učinka)kaj pa recesinovo olje si probala......jst bom vse probala,sam da nebom čez rok morala rodit,ker se že zdaj vlečem,kot stara mama! 

zoja: nočem te strašit ampak bo najbolje bo,da pokličeš v porodnišnico(za tak primer,pa še nisem slišala),pa javi nam se ko boš lahko!veliko srečeuser posted image

grem jst počasi posteljino zamenjat drug dat gor....pospravljat grem še neki,da mi nebo treba jutr skor nč,pa od mojga pikca grem omaro pogledat(bom spet prelagala njegove oblekce iz druzga konca na druzga)user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
8.5.2009 10:32:20   
Anonimen
nared si nekaj bolj konkretnega za jest pa bouser posted image boš videla da bo boljeuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Komentar na anketo

Bi naredili anketo z največ komentarji pod njo?

da, že odgovarjam (62%)

da, zakaj pa ne (38%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!