|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
5.5.2009 14:24:18   
psaša
Čestitam vsem novim mamicam user posted image

Jaz sem iz pregleda. Odprta 4-5 cm, HB je bila gužva v porodni in me je poslala domov do jutri zjutraj, ko moram priti rodit. Je rekla, da je brezveze odlašat, ker sem že čisto na koncu. Imam pa sedaj lažne popadke in jih kar spremljam, da se ne bodo razvili v redne. Matr, so že na 10-11 min.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
5.5.2009 14:26:00   
petra a
ja sej, vedno se pol spomnim nate in mi je lažje...si že enkrat napisalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

kilažice, a to so kilažice...to so ornk kile, materuser posted image

Če sem jaz rodila 4690 user posted image user posted image , pol boš pa tudi ti tegale s cca 4000user posted image In btw- šlo je popolnoma brez problemov, v treh urcah sem bila fertikuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
5.5.2009 14:26:56   
petra a
oooo psaša, sem ti kar fouš...srečno jutriuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
5.5.2009 14:29:43   
Dudica1
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
5.5.2009 14:30:12   
Anonimen
psaša - toliko si že odprta madona ? Sej ti boš pa zdej zdej rodila......

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
5.5.2009 14:31:09   
Dudica1
evo da ne boste skup padle ker še niste dobile svoje doze...a ne katmat...user posted image user posted image user posted image

psaša srečno potem jutri...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
5.5.2009 14:31:56   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

psaša - toliko si že odprta madona ? Sej ti boš pa zdej zdej rodila......

jaz sem bila odprta 7 cm ko sem prišla in rodila potem v slabi uri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
5.5.2009 14:32:39   
FLASK_A
Psaša, srečno jutri!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
5.5.2009 14:34:49   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

U, kaka ritka! user posted image user posted image user posted image
Evo, na ritke padam brez problema, tud če me radiatorčki ne ganejo! user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
5.5.2009 14:35:14   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Jaz sem iz pregleda. Odprta 4-5 cm, HB je bila gužva v porodni in me je poslala domov do jutri zjutraj, ko moram priti rodit. Je rekla, da je brezveze odlašat, ker sem že čisto na koncu. Imam pa sedaj lažne popadke in jih kar spremljam, da se ne bodo razvili v redne. Matr, so že na 10-11 min.

Bravo za odprtost!
Čakamo kmalu novičke od tebe! user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
5.5.2009 14:40:36   
lananai
Lananai, kako si čutila odtekanje plodovnice? Mater, jaz sploh ne vem- al je izcedek al je plodovnicauser posted image Sem čist živčna zaradi tegauser posted image

Sej nisem vedla, da je plodovnica. Samo ponoči me je zbudilo, ko sem bila malo mokra po nogah in sem se mogla z brisačo obrisat. Pa niti ne zlo. Spim naga pa ni blo nič na posteljnini. In to potem še ene 3x do jutra. Pa spet ene 3x al 4x do pregleda - ko sem npr. vstala iz stola. Pa na uni mizi pri G mi je bilo prav nerodno, ko sem se gor vlegla in je kar pocurilo ven. user posted image Sem bila še vedno prepričana, da je izcedek ali pa urin (da ga pač ne morem zadržat) in da delamo kontrolo plodovnice le preventivno. Pa je bila res plodovnica. Še dobro, da sem šla na pregled in povedala. Ker potem ti morajo dat antibiotik, da se user posted image ne okuži z zunanjim okoljem, ker ni več zaprt v svoji posteljici.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
5.5.2009 14:45:27   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Lananai, kako si čutila odtekanje plodovnice? Mater, jaz sploh ne vem- al je izcedek al je plodovnicauser posted image Sem čist živčna zaradi tegauser posted image

Sej nisem vedla, da je plodovnica. Samo ponoči me je zbudilo, ko sem bila malo mokra po nogah in sem se mogla z brisačo obrisat. Pa niti ne zlo. Spim naga pa ni blo nič na posteljnini. In to potem še ene 3x do jutra. Pa spet ene 3x al 4x do pregleda - ko sem npr. vstala iz stola. Pa na uni mizi pri G mi je bilo prav nerodno, ko sem se gor vlegla in je kar pocurilo ven. user posted image Sem bila še vedno prepričana, da je izcedek ali pa urin (da ga pač ne morem zadržat) in da delamo kontrolo plodovnice le preventivno. Pa je bila res plodovnica. Še dobro, da sem šla na pregled in povedala. Ker potem ti morajo dat antibiotik, da se user posted image ne okuži z zunanjim okoljem, ker ni več zaprt v svoji posteljici.

Hm... Bom mal bolj pozorna... Men se je samo enkrat malo zlilo, samo je bilo belo- to je bil po moje beli tok. Že več kot en teden nazaj je bilo to. Zdej pa ne vem, nekaj curi ampak bom še nekaj časa pozorna, pa stiskala mišice skup. Če bo še vseeno šlo kaj ven in to večkrat do večera, se bo pa treba it pokazat najbrž user posted image Upam, da ne bo več tega izcedka.

Kakšne barve je pa bilo to pri tebi?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
5.5.2009 14:46:34   
majuška10
ojla!
no evo mene s pregleda!user posted image
še vedno isto stanje! odprta isto kot 1 teden nazaj 1,5-2cm, močno zmehčano, a še vedno nič. plodovnica je baje že bolj mlečna, tako da jutri grem še v P.

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
5.5.2009 14:47:14   
KatMat
no se je koncno en spomnu name!!!kaksne postavice!!!!

psaša!!!dobro opravi jutri!!!!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
5.5.2009 14:47:15   
Tanja_
psaša naj čimprej mine jutri!Držim pesti da bo hitro in čimmanj boleče.

flaska ti si pa mela velikana. Kam si ga pa spravla v trebuhu?

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
5.5.2009 14:47:58   
krempelček
naše punce kar hitijo v porodnišnico, a je to še normalno? kako gre to, nikol ne veš, nič po vrsti, nekatere imajo več sreče in jih prej pokličejo v rim. Sej pravijo, da smo iz tahujšega ven tako,  da samo še gremo, user posted image AJDI GASA, KATERA BO NASLEDNJA???

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
5.5.2009 14:50:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
flaska ti si pa mela velikana. Kam si ga pa spravla v trebuhu?

user posted image Nevem, kam se je spravil. Je bil revež čisto zaliman in potlačen, ko je ven prišeluser posted image Ampak previt ga pa ni bilo problema, je bil tako konkreten, da se ga nisem bala po rokah valjatuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
5.5.2009 15:03:47   
FLASK_A
Evo, najedla sem se moje najljubše hrane- makaronovuser posted image user posted image user posted image Zdej grem pa mal zaleč... So se mi testenine usule, pa imam zdaj prekomerno polno merico v trebuhuuser posted image Bo treba mal prespatuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
5.5.2009 15:04:02   
ttmmbb
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Če boš rodila v LJ se mogoče srečamo. Katera bo bolj glasna?

Dudica - ti kar limaj fotke. Zdaj se lahko samo sliniš. Na user posted image boš pa mogla še malce počakat, me pa še vedno lahko user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bova jst in psaša in seveda vse ostale rodile po tvojem receptu. Dobr nam kaže....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
5.5.2009 15:15:51   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb
Dudica - ti kar limaj fotke. Zdaj se lahko samo sliniš. Na user posted image boš pa mogla še malce počakat, me pa še vedno lahko user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bova jst in psaša in seveda vse ostale rodile po tvojem receptu. Dobr nam kaže....

zakaj moram pa jaz čakat na user posted image ...user posted image

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
5.5.2009 15:18:11   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ttmmbb vau, ti si pa ful odprta že! A ti je kej rekla G, kok hitro nej bi zdej bilo? Jst sm pa skoz mislna, da če si tok odprt, da te kr v pordono pošibajo. Soseda je bla odprta 3 al 4 cm 2 tedna pred rokom, pa so ji kr umetne dal.

LEELA ČESTITAM!!!
Pismu čist nč nisem še nardila dons. Pa tok mam dela. Okna morm še enkrat pomit. A je zdej nehu cvetni prah?K jih naum za brezveze.
A katera ve za kako fajn polirno sredstvo za parket? Sm enga kupla, pa se nič ne sveti, pa je od iste firme k za pluto, pluta se pa ful lepo sveti.

Tanja, jaz mam parket po celem stanovanju, razen kopalnice,...uporabljam pa samo Pronto za parket, tako čistilo, kot loščilo za sijaj in ti povem, da kr vsi gledajo, kaj delamo s tem parketom, da je kot bi bil včeraj nalakiran,...poskusi, ne bo ti žal!
pšaša, pr teb pa dogaja....joj, kmalu boš cartala bebico! user posted image user posted image  Sem ti malo faušuser posted image . Navijamo zate jutri!

Jaz sem pa že kosilo skuhala, pa cote polikala, zdaj pa mam cel dan fraj....pride moj domov pa grema edino po fasungo in v optiko po nove špegle. user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
5.5.2009 15:20:13   
lananai
Kakšne barve je pa bilo to pri tebi?

Prozorno. Pa brez vonja.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
5.5.2009 15:22:21   
lananai

A ti niso rekli, da ni priporočljivo user posted image prvih 6 tednov po porodu? Sicer si pa jst niti ne predstavljam, da bi že zdej... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
5.5.2009 15:24:02   
Dudica1

A ti niso rekli, da ni priporočljivo user posted image prvih 6 tednov po porodu? Sicer si pa jst niti ne predstavljam, da bi že zdej... user posted image

ne nč niso rekli user posted image   in tud čist si predstavlam da bi ker me nč ne boli k nism bla nč rezana in šivana...zakaj pa rečejo da naj ne bi 6 tednov user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
5.5.2009 15:27:01   
lananai

ne nč niso rekli user posted image   in tud čist si predstavlam da bi ker me nč ne boli k nism bla nč rezana in šivana...zakaj pa rečejo da naj ne bi 6 tednov user posted image

Ne vem, zakaj ne priporočajo. Mogoče zato, ker naj bi se žensko telo 6 tednov vračalo v stanje, ki je bilo pred nosečnostjo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

kajenje
mimi81

V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?

Že pred nosečnostjo (44%)

Ko je test potrdil nosečnost (19%)

V času prvega tromesečja (11%)

Nisem nehala (27%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!