Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:24:18
|
|
|
|
psaša
|
Čestitam vsem novim mamicam Jaz sem iz pregleda. Odprta 4-5 cm, HB je bila gužva v porodni in me je poslala domov do jutri zjutraj, ko moram priti rodit. Je rekla, da je brezveze odlašat, ker sem že čisto na koncu. Imam pa sedaj lažne popadke in jih kar spremljam, da se ne bodo razvili v redne. Matr, so že na 10-11 min.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:26:00
|
|
|
|
petra a
|
ja sej, vedno se pol spomnim nate in mi je lažje...si že enkrat napisala IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: petra a kilažice, a to so kilažice...to so ornk kile, mater Če sem jaz rodila 4690 , pol boš pa tudi ti tegale s cca 4000 In btw- šlo je popolnoma brez problemov, v treh urcah sem bila fertik
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:26:56
|
|
|
|
petra a
|
oooo psaša, sem ti kar fouš...srečno jutri
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:29:43
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
psaša - toliko si že odprta madona ? Sej ti boš pa zdej zdej rodila......
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:31:09
|
|
|
|
Dudica1
|
evo da ne boste skup padle ker še niste dobile svoje doze...a ne katmat... psaša srečno potem jutri...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:31:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* psaša - toliko si že odprta madona ? Sej ti boš pa zdej zdej rodila...... jaz sem bila odprta 7 cm ko sem prišla in rodila potem v slabi uri
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:34:49
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 U, kaka ritka! Evo, na ritke padam brez problema, tud če me radiatorčki ne ganejo!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:35:14
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: psaša Čestitam vsem novim mamicam Jaz sem iz pregleda. Odprta 4-5 cm, HB je bila gužva v porodni in me je poslala domov do jutri zjutraj, ko moram priti rodit. Je rekla, da je brezveze odlašat, ker sem že čisto na koncu. Imam pa sedaj lažne popadke in jih kar spremljam, da se ne bodo razvili v redne. Matr, so že na 10-11 min. Bravo za odprtost! Čakamo kmalu novičke od tebe!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:40:36
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Lananai, kako si čutila odtekanje plodovnice? Mater, jaz sploh ne vem- al je izcedek al je plodovnica Sem čist živčna zaradi tega Sej nisem vedla, da je plodovnica. Samo ponoči me je zbudilo, ko sem bila malo mokra po nogah in sem se mogla z brisačo obrisat. Pa niti ne zlo. Spim naga pa ni blo nič na posteljnini. In to potem še ene 3x do jutra. Pa spet ene 3x al 4x do pregleda - ko sem npr. vstala iz stola. Pa na uni mizi pri G mi je bilo prav nerodno, ko sem se gor vlegla in je kar pocurilo ven. Sem bila še vedno prepričana, da je izcedek ali pa urin (da ga pač ne morem zadržat) in da delamo kontrolo plodovnice le preventivno. Pa je bila res plodovnica. Še dobro, da sem šla na pregled in povedala. Ker potem ti morajo dat antibiotik, da se ne okuži z zunanjim okoljem, ker ni več zaprt v svoji posteljici.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:45:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Lananai, kako si čutila odtekanje plodovnice? Mater, jaz sploh ne vem- al je izcedek al je plodovnica Sem čist živčna zaradi tega Sej nisem vedla, da je plodovnica. Samo ponoči me je zbudilo, ko sem bila malo mokra po nogah in sem se mogla z brisačo obrisat. Pa niti ne zlo. Spim naga pa ni blo nič na posteljnini. In to potem še ene 3x do jutra. Pa spet ene 3x al 4x do pregleda - ko sem npr. vstala iz stola. Pa na uni mizi pri G mi je bilo prav nerodno, ko sem se gor vlegla in je kar pocurilo ven. Sem bila še vedno prepričana, da je izcedek ali pa urin (da ga pač ne morem zadržat) in da delamo kontrolo plodovnice le preventivno. Pa je bila res plodovnica. Še dobro, da sem šla na pregled in povedala. Ker potem ti morajo dat antibiotik, da se ne okuži z zunanjim okoljem, ker ni več zaprt v svoji posteljici. Hm... Bom mal bolj pozorna... Men se je samo enkrat malo zlilo, samo je bilo belo- to je bil po moje beli tok. Že več kot en teden nazaj je bilo to. Zdej pa ne vem, nekaj curi ampak bom še nekaj časa pozorna, pa stiskala mišice skup. Če bo še vseeno šlo kaj ven in to večkrat do večera, se bo pa treba it pokazat najbrž Upam, da ne bo več tega izcedka. Kakšne barve je pa bilo to pri tebi?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:46:34
|
|
|
|
majuška10
|
ojla! no evo mene s pregleda! še vedno isto stanje! odprta isto kot 1 teden nazaj 1,5-2cm, močno zmehčano, a še vedno nič. plodovnica je baje že bolj mlečna, tako da jutri grem še v P.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:47:14
|
|
|
|
KatMat
|
no se je koncno en spomnu name!!!kaksne postavice!!!! psaša!!!dobro opravi jutri!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:47:15
|
|
|
|
Tanja_
|
psaša naj čimprej mine jutri!Držim pesti da bo hitro in čimmanj boleče. flaska ti si pa mela velikana. Kam si ga pa spravla v trebuhu?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:47:58
|
|
|
|
krempelček
|
naše punce kar hitijo v porodnišnico, a je to še normalno? kako gre to, nikol ne veš, nič po vrsti, nekatere imajo več sreče in jih prej pokličejo v rim. Sej pravijo, da smo iz tahujšega ven tako, da samo še gremo, AJDI GASA, KATERA BO NASLEDNJA???
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 14:50:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ flaska ti si pa mela velikana. Kam si ga pa spravla v trebuhu? Nevem, kam se je spravil. Je bil revež čisto zaliman in potlačen, ko je ven prišel Ampak previt ga pa ni bilo problema, je bil tako konkreten, da se ga nisem bala po rokah valjat
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 15:03:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo, najedla sem se moje najljubše hrane- makaronov Zdej grem pa mal zaleč... So se mi testenine usule, pa imam zdaj prekomerno polno merico v trebuhu Bo treba mal prespat
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 15:04:02
|
|
|
|
ttmmbb
|
IZVIRNO SPOROČILO: psaša Čestitam vsem novim mamicam Jaz sem iz pregleda. Odprta 4-5 cm, HB je bila gužva v porodni in me je poslala domov do jutri zjutraj, ko moram priti rodit. Je rekla, da je brezveze odlašat, ker sem že čisto na koncu. Imam pa sedaj lažne popadke in jih kar spremljam, da se ne bodo razvili v redne. Matr, so že na 10-11 min. Če boš rodila v LJ se mogoče srečamo. Katera bo bolj glasna? Dudica - ti kar limaj fotke. Zdaj se lahko samo sliniš. Na boš pa mogla še malce počakat, me pa še vedno lahko . Upam, da bova jst in psaša in seveda vse ostale rodile po tvojem receptu. Dobr nam kaže....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 15:15:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb Dudica - ti kar limaj fotke. Zdaj se lahko samo sliniš. Na boš pa mogla še malce počakat, me pa še vedno lahko . Upam, da bova jst in psaša in seveda vse ostale rodile po tvojem receptu. Dobr nam kaže.... zakaj moram pa jaz čakat na ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 15:18:11
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ ttmmbb vau, ti si pa ful odprta že! A ti je kej rekla G, kok hitro nej bi zdej bilo? Jst sm pa skoz mislna, da če si tok odprt, da te kr v pordono pošibajo. Soseda je bla odprta 3 al 4 cm 2 tedna pred rokom, pa so ji kr umetne dal. LEELA ČESTITAM!!! Pismu čist nč nisem še nardila dons. Pa tok mam dela. Okna morm še enkrat pomit. A je zdej nehu cvetni prah?K jih naum za brezveze. A katera ve za kako fajn polirno sredstvo za parket? Sm enga kupla, pa se nič ne sveti, pa je od iste firme k za pluto, pluta se pa ful lepo sveti. Tanja, jaz mam parket po celem stanovanju, razen kopalnice,...uporabljam pa samo Pronto za parket, tako čistilo, kot loščilo za sijaj in ti povem, da kr vsi gledajo, kaj delamo s tem parketom, da je kot bi bil včeraj nalakiran,...poskusi, ne bo ti žal! pšaša, pr teb pa dogaja....joj, kmalu boš cartala bebico! Sem ti malo fauš . Navijamo zate jutri! Jaz sem pa že kosilo skuhala, pa cote polikala, zdaj pa mam cel dan fraj....pride moj domov pa grema edino po fasungo in v optiko po nove špegle.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 15:20:13
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kakšne barve je pa bilo to pri tebi? Prozorno. Pa brez vonja.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 15:22:21
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb Dudica - ti kar limaj fotke. Zdaj se lahko samo sliniš. Na boš pa mogla še malce počakat, me pa še vedno lahko . Upam, da bova jst in psaša in seveda vse ostale rodile po tvojem receptu. Dobr nam kaže.... zakaj moram pa jaz čakat na ... A ti niso rekli, da ni priporočljivo prvih 6 tednov po porodu? Sicer si pa jst niti ne predstavljam, da bi že zdej...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 15:24:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb Dudica - ti kar limaj fotke. Zdaj se lahko samo sliniš. Na boš pa mogla še malce počakat, me pa še vedno lahko . Upam, da bova jst in psaša in seveda vse ostale rodile po tvojem receptu. Dobr nam kaže.... zakaj moram pa jaz čakat na ... A ti niso rekli, da ni priporočljivo prvih 6 tednov po porodu? Sicer si pa jst niti ne predstavljam, da bi že zdej... ne nč niso rekli in tud čist si predstavlam da bi ker me nč ne boli k nism bla nč rezana in šivana...zakaj pa rečejo da naj ne bi 6 tednov
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 15:27:01
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb Dudica - ti kar limaj fotke. Zdaj se lahko samo sliniš. Na boš pa mogla še malce počakat, me pa še vedno lahko . Upam, da bova jst in psaša in seveda vse ostale rodile po tvojem receptu. Dobr nam kaže.... zakaj moram pa jaz čakat na ... A ti niso rekli, da ni priporočljivo prvih 6 tednov po porodu? Sicer si pa jst niti ne predstavljam, da bi že zdej... ne nč niso rekli in tud čist si predstavlam da bi ker me nč ne boli k nism bla nč rezana in šivana...zakaj pa rečejo da naj ne bi 6 tednov Ne vem, zakaj ne priporočajo. Mogoče zato, ker naj bi se žensko telo 6 tednov vračalo v stanje, ki je bilo pred nosečnostjo...
|
|
|
kajenjemimi81V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?Že pred nosečnostjo (
44%)
Ko je test potrdil nosečnost (
19%)
V času prvega tromesečja (
11%)
Nisem nehala (
27%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!