lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb Cveka30 - to k te spodaj reže, to je znak da se odpiraš. Pri men je blo isto. Naš je isto bolj nočni žurer, dopoldno brca bolj slabo, popoldne nekoliko bolje, zvečer pa je fešta. Sem ravno iz pregleda. CTG je bil ok, kaže malce popadkov, pa tudi začuda je bil kar aktiven. Odprta sem 5-6 cm, ustje pa je še kar zadebeljeno. Pol sem še mal zatežila, da imam občutek da mi plodovnica odteka, res pa da imam kr nekaj izcedka. Je pogledala in povedala, da je mehur ok, da se ji ne zdi da bi voda odtekala, pol je za vsak slučaj naredila še UZ in rekla da je plodovnice tednom primerno, mogoče malenkostno manj. Dala mi je napotnico za P. in bom šla popoldne še v P. da mi naredijo SRP - test za odtekanje plodovnice. Sam upam, da mi ne bodo kaj sprožal. Res bi rada da se samo začne!!!!! Katera ve, kako se ta SRP dela, baje z neko palčko. je pa zelo spodaj, tko da mu ni mogla glave zmert in tudi kilaže ne. Škoda,a bomo hitr zvedel koliko v resnici je velik. No zdej pa bom počakala, da bo cajt, da grem po svojo princesko, počakamo na atija in me zapeljeta do p. Super, če si že toliko odprta! Jst sem tudi v P rekla za pregled plodovnice. Mi je hotla s palčko pogledat... ampak ko sem se na mizo ulegla, je rekla, da se že vidi, da ven teče. Sem zaradi tega na oddelku ostala, so mi na 8 ur dajali antibiotik. Ampak več kot 24 ur po začetku odtekanja plodovnice skoraj ne čakajo... Jst sem odtekanje začutila nekje ob 3h zjutraj 28.04., sprožili bi mi pa po viziti 29.04. - torej okrog 8:30 zjutraj. Ampak so se 28.04. popoldne oz. zvečer začeli moji popadki in sem ob 2h zjutraj 29.04. že držala mojo Tiso v naročju. Tko da... če je plodovnica, boš kmalu mamica. Mene je kar presenetilo vse skupaj, da je bilo tko nepričakovano hitro vse skupi. Še za razmišljat nisem imela časa.
|