Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kremšniteeeeeeeeeeeeeeee 12.5.2005 12:24:17
|
|
|
|
aj@ja
|
Imam odličen recept. Preverjeno. Pa na nikakršnem loju.:zmeden: Z albert keksi! Drugače pa s testom tudi ni nobena umetnost! Če bo kdo želel, objavim tekom dneva oz večera!
|
|
|
|
kremšniteeeeeeeeeeeeeeee 12.5.2005 12:24:37
|
|
|
|
total
|
ZA kremo: -2 cela jajca -6 rumenjakov-sneg posebaj -8-10 žlic sladkorja -4 vanilije -16 žlic mleka -10 žlic moke -9 žlic gustina -1,5l mleka -0,5 vode Kremo kuhaš,kore pa kupiš.oz. listnato testo in zlagaš v pekač,da se speče.Super kremšnite,jih moja sestra dela:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
kremšniteeeeeeeeeeeeeeee 12.5.2005 12:42:20
|
|
|
|
darjatimci
|
Mnjam,zame so blejske najbolše.
|
|
|
|
kremšniteeeeeeeeeeeeeeee 12.5.2005 12:46:18
|
|
|
|
Moyca_
|
ti kar piši urška
|
|
|
|
kremšniteeeeeeeeeeeeeeee 12.5.2005 12:46:58
|
|
|
|
Moyca_
|
total, kak zdaj gre to- sneg naredim posebaj in ga zraven zmešam kdaj:zmeden:
|
|
|
|
kremšniteeeeeeeeeeeeeeee 12.5.2005 12:48:38
|
|
|
|
kofetek2010
|
ste mi lušte naredile, bom šla kar princeske spečt :)- iz škatle, jasno:)
|
|
|
|
kremšniteeeeeeeeeeeeeeee 12.5.2005 12:52:05
|
|
|
|
Tjula
|
Ful dober in simple recept: odpraviš se na izlet na Bled, zaviješ k Šmonu in si privoščiš ;-)))
|
|
|
|
kremšniteeeeeeeeeeeeeeee 12.5.2005 12:56:09
|
|
|
|
total
|
Ko zmešaš vse sestavine,na koncu dodaš sneg in ga lepo počasi z kuhanco primešaš.
|
|
|
|
kremšniteeeeeeeeeeeeeeee 12.5.2005 12:58:43
|
|
|
|
aj@ja
|
Ta recept je za cca 30 kom... Jaz imam narejen obod, ki ga potem samo odstranim s pladnja, da lahko lepo rezine režeš. Če delaš s testom, kupiš listnato testo in ga popečeš ter ga položiš na na dno. Nanj vliješ maso in prekriješ s folijo, da se ne naredi skorjica medtem ko se hladi. Šele, ko je masa hladna, prekriješ s stepeno smetano in drugim delom testa. Preliješ s čokolado, vendar ne prevročo, da ti ne stopi smetane. Daš na hladno za nekaj ur. Sestavine: 3 l mleka 6 x vanilin puding 10 žlic sladkorja 5 rumenjakov sneg iz beljakov 8 žlic moke Mleko zavreješ. Vmešaš pudingov prašek (prej razmešan v malo mleka), rumenjake, sladkor. Premešaš in dodaš sneg ter skuhaš. Vliješ na testo oz podlago iz albert keksov. Čokoladni preliv: Raztopiš margarino, prmešaš malo kakava, čokolade in sladkorja v prahu ter preliješ.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?