lenček
|
Ojla, Mi smo imeli težave od prvega dne. Tudi sama sem pazila kajjem, je pa baje fino, če res daš na stranski tir vsaj mleko. Poskusili smo lefaxin, antiflat, biogaio, sab simplex, koroške kapljice, kuminov sirup in homeopatske kroglice. Pomagalo je reees striktno podiranje kupčkov, preden se krči na polno razvijejo, je otroka fajn razvit in mu s krožnimi gibi nežno zmasirat trebušček z masažnim oljem (Weleda bauchlein ol), našemu je pomagala topla kopel pa nošenje na trebuščku 100 na uro. Čisto te razumem, je agonija in pol, mi smo imeli tut 2 meseca do 3 vsak dan žur, grozljivo. Aja, našemu je pomagalo, če sem ga imela obrnjenega na trebušček in sem ga nežno zibala na žogi za sedenje (verjemi, da je bilo vse prej kot fajn), ene mame pa pravijo, da so otroci bolj mirni v stolčku, ki ima vibro. Moja ginekologinja mi je to odsvetovala, češ, da so tiho od strahu,..., mi se pol za to nismo odločili. Marsikomu pomaga vožnja z avtom, otroci pa načeloma boljše spijo tudi, če jih čez dan fino sprehajaš po svežem zraku. Kar se kapljic tiče je vse tako tako, malo pomaga, malo ne; je pa recimo fino kdaj pa kdaj dat na dudo koroške ali kuminin sirup, meni se je zdelo, da je včasih že dovolj, da "presekaš" z drugim okusom. Aja pa brez skrbi, nič se ni preveč navlekel na sladko. Držim pesti, da čim prej mine.
|