Hope2 -> RE: krči 24h/dan (26.4.2009 13:13:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtv Tudi naša je imela krče in to zelo hude od 2. dneva dalje. Pri 4 mesecih jo še včasih zvije. Je bilo pa zelo hudo, cel dan, razen ponoči. To mora miniti in nobene kapljice tega ne bodo preprečile. Tudi pri bioenergetiku je bila (v osnovi sem šla jaz, pa je še njo malo pobožal)...larifari. Meni je P prav rekla. Pri vsem napredku v medicini še niso odkrili, kako pomagati malim pajcem glede krčev. Jaz sem bila obupana, na robu z živci zaradi joka, ker otroku res ne moreš pomagati. Pa je šel dan za dnem in so počasi jenjali, sedaj pa skoraj izginili. Res je škoda denarja za take in drugačne preparate. Kolegica ima celo izkušnjo, da je imela s kapljicami ful krče, sedaj, ko pa ji ne daje, jih je pa ful manj. No, no, pri enih otrocih se najde recept za omilitev krčev. Mi smo sprobali 5 vrst kapljic, od tega sta 2 pomagali, ene smo naročili celo iz Anglije in lej ga ravno te so najbolj pomagale. In niti malo mi ni škoda denarja za vse te preparate oz kapljice. Zaradi tega ni bil noben na koncu z živci in kar je najpomembneje otrok je bil brez bolečin in joka.
|
|
|
|