špelin@ -> RE: Majski hroščki 2008 - 19. del (29.4.2009 15:40:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj sem pa malo jezna. Se spomnite, da sem mela razgovor 16.4. In niso nič poslali, nič klicali in sem pač mislila, da so koga drugega izbrali. Sedaj me pa kliče ena ženska iz vrtca, če bi lahko jutri prišla za eno uro k njim, da bi se lažje odločili. Mimogrede, delat pa bi se začelo 4.5. In če bi me slučajno izbrali, si lahko jaz Vida dam v žep. Pa čeprav nujno potrebujem službo, ampak ne morem it delat na vrat na nos. Niti pod razno. Odločajo pa se tako kot da bi ponujali delo za nedoločen čas, te ga pa ponujajo samo za 1 leto.[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] Bomo vidli jutri. Me prav zanima, kako bo tole jutri izgledalo. "Kao" poskusno 1 uro ali kako?? Je pa problem, ker delodajalci od iskalcev zaposlitve večinoma kar pričakujejo, da bodo takoj skočili. Le redki se zavedajo, da je treba prej poštimat določene zadeve. Sploh če ima človek družino, otroke,... Primerne službe je vsak vesel, ampak na vrat na nos lahko "uleti" noter le nekdo, ki je ali samski brez otrok ali pa ima varstvo za otroke ves čas na "stand-by" na dosegu rok.
|
|
|
|