|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
25.5.2009 11:55:59   
suzy85
nia in bobika user posted image user posted image user posted image  za praznovanje!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
25.5.2009 11:56:40   
tilči
Tilnu je prikukal na plano 9. zobek, 10. je pa tudi že zelo blizu predrtjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
25.5.2009 12:00:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tilnu je prikukal na plano 9. zobek, 10. je pa tudi že zelo blizu predrtjauser posted image user posted image user posted image

pri nas šele 7 raste

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
25.5.2009 12:04:12   
Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Eno vprašanje:

Kdaj so se vam majski hroščki nehali jokati, ko ste jih dale v varstvo ali vrtec? (če seveda niste doma oz. jih ne čuvajo domači)

Nejc še bvedno zajoče ko grem, pa je že od aprila v vrtcu, no res je bil vmes kr velik bolan.

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

eva je v varstvu že od februarja in je po kakšnem dobrem mesecu pa pol nehala jokati. pol je bla pa precej doma, ker bila bolna, in zdej mi spet joče zjutraj. user posted image no, danes ni! user posted image

Jana in Suzy, hvala za odgovor. Se mi je zdelo, da bo kar trajalo...
naša je v varstvu šele 15 dni, pa začne jokat takoj, ko dojame, da jo bom pustila tam user posted image Ko pridem ponjo je pa kot user posted image meni se pa srce para vsakič, ko jo pustim tam... Saj vem, da pač ni druge variante in še dobro, da ima pri varuški družbo, ponavadi so trije tam, zato mi je lažje...

Si sapis sis apis.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
25.5.2009 12:05:05   
Aurea

Uau, noro, mi imamo šele 4

Si sapis sis apis.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
25.5.2009 12:12:47   
jana81
aurea a boš dala še kakšno slikco tvoje princeske gor? zdej je pa že kr velika.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
25.5.2009 12:13:58   
Anonimen
Dan user posted image evo še mene malo, madonca je vročeeeeeeeeeeeeeeuser posted image , pri nas klima laufa na polno, HB imam v stanovanju 19 stopinj, ej drugač bi crkniluser posted image , stanovanje imamo v celoti na sončni strani in je res za popiz.it vročeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Evo moja Mici pančka, tako da jaz imam malo časa za RRuser posted image

Najprej sem vidla fotke od SS, krasen pesovnikuser posted image user posted image , bravooo za dedijauser posted image , moja miška tudi obožuje peskovnike, samo ga nimamo kam dat, nas bo morala Manca mal na obisk povabituser posted image

(odgovor članu Aurea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4557
25.5.2009 12:14:51   
Anonimen

Uau, noro, mi imamo šele 4

mi tudiuser posted image , pa še te so tako micaniuser posted image

(odgovor članu Aurea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4558
25.5.2009 12:15:42   
Anonimen

pri nas šele 7 raste

šeleuser posted image user posted image user posted image

kak je Nejček? bosta prišla v soboto?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4559
25.5.2009 12:17:20   
suzy85

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
25.5.2009 12:19:11   
Anonimen

Eno vprašanje:

Kdaj so se vam majski hroščki nehali jokati, ko ste jih dale v varstvo ali vrtec? (če seveda niste doma oz. jih ne čuvajo domači)

mojo je moja mami merkala zdaj 3 tedne in je jokala v bistvu ko se prišla po njouser posted image , tapravo se pa naslednji teden začneuser posted image user posted image , me prav zanima kako se moja damica odzvalauser posted image

(odgovor članu Aurea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4561
25.5.2009 12:50:25   
Anonimen
Kaj vas je vse vročinaaaa zdelalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4562
25.5.2009 13:07:40   
špelin@

Eno vprašanje:

Nejc še bvedno zajoče ko grem, pa je že od aprila v vrtcu, no res je bil vmes kr velik bolan.

eva je v varstvu že od februarja in je po kakšnem dobrem mesecu pa pol nehala jokati. pol je bla pa precej doma, ker bila bolna, in zdej mi spet joče zjutraj. user posted image no, danes ni! user posted image

Jana in Suzy, hvala za odgovor. Se mi je zdelo, da bo kar trajalo...
naša je v varstvu šele 15 dni, pa začne jokat takoj, ko dojame, da jo bom pustila tam user posted image Ko pridem ponjo je pa kot user posted image meni se pa srce para vsakič, ko jo pustim tam... Saj vem, da pač ni druge variante in še dobro, da ima pri varuški družbo, ponavadi so trije tam, zato mi je lažje...

Saj bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
25.5.2009 13:07:46   
špelin@

user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
25.5.2009 13:09:12   
špelin@

Špelin@, pojma nimam, kaj bi za darila... Peskovnik je dobra ideja za Gregija, pa tisti gugalnik tudi. Kaj pa kakšna ura jahanja za veliko piko? Ali kakšna druga aktivnost?

Sončnica sandra user posted image za atijev peskovnik! Super je.

Dejavnosti ima velika pika toliko, da ji raje nič takega še dodatno ne podarjam, se bo meni utrgalo user posted image Jahat pa itak hodimo h kolegu.

Bi ji kar 2 karti za kino kupila, da bi šli s prijateljico, ampak trenutno pri nas ni nobenega primernega filma user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
25.5.2009 13:10:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dan user posted image evo še mene malo, madonca je vročeeeeeeeeeeeeeeuser posted image , pri nas klima laufa na polno, HB imam v stanovanju 19 stopinj, ej drugač bi crkniluser posted image , stanovanje imamo v celoti na sončni strani in je res za popiz.it vročeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Najprej sem vidla fotke od SS, krasen pesovnikuser posted image user posted image , bravooo za dedijauser posted image , moja miška tudi obožuje peskovnike, samo ga nimamo kam dat, nas bo morala Manca mal na obisk povabituser posted image

A ni 19 st. C malo prenizka temp. glede na zunanjo??

"
Pravilna uporaba klimatske naprave
Glavna funkcija klimatske naprave je ustvarjanje primerne temperature v vašem domu. Kljub temu da klimatska naprava izboljšuje življenjske pogoje opozarjamo, da boste z njo zadovoljni le v primeru pravilne uporabe, torej v primeru če z nižanjem temperature ne boste pretiravali. Priporočena temperaturna razlika med temperaturo vašega doma in temperaturo zunaj je 6 stopinj. V primeru večjih temperaturnih razlik npr. 15 stopinj (zunaj 35, notri 20) pa se lahko pojavijo zdravstvene težave (angine, glavoboli, ipd). Zaradi tega pri nastavitvah temperature priporočamo zmernost."

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 25.5.2009 13:15:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
25.5.2009 13:13:14   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: bobika

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, imam totalno blokado, zato prosim za ideje - tašča se je zdaj odločila, da potrebuje za soboto darila za naše 3. Dala bo vsakemu nekaj evrov "na roke", da jim kupiva, kar pač kdo potrebuje, zraven pa rabi darila za vsakega v vrednosti cca. 20 EUR. Trenutno res nimam idej, dajte mi pomagat razmišljat.

Za malo piko sem gledala recimo tole: http://www.hofer.si/si/html/offers/2827_11064.htm

Za Gregca bi kar plastičen peskovnik, ker mi bo prej brada zrasla, preden bodo pri njih zraven hiše postavili peskovnik user posted image Ja, žalostna sem, ker je tast predlani za svakovo starejšo hčer naredil mizo za namizni tenis (zakon, samo stoj in glej, v nulo jo je naredil tako, kot jo kupiš v trgovini, kapo dol), za mlajšo "podstrešno stanovanjce" nad vrtno uto, naši trije so pa ??? OK, ne bom več...

Kaj naj nabavim za veliko piko?

sam tole je pa user posted image  da ne more niti malo pomisliti, kaj bi veselilo njene vnuke... sram jo je lahko!
drugače pa za veliko piko mogoče kakšna knjiga, s področja, ki jo zanima? mogoče kaj v zvezi z RBD, če jo zanimajo?
jst našim (16, 2x14, 12, 11 in 6 let) po navadi vzamem kaj za oblečt in nekaj denarja dam zraven. za ta mlajšega bratca včasih kupim kakšne robote, ker je nor nanje, ostalim pa oblačila ali če vidim, da res kaj rabijo.

Za obleč jim bom kupila potem iz denarja, ki ga bo dala - po potrebi. Gregorju sem ravno kupila 2 polo majici s kr. rokavi, 2 klasični majici z kratkimi rokavi in dvoje bermuda hlače - moja mami mu je dala 20 EUR in sem samo 3 dodala in sem imela za vse našteto user posted image Zdaj fant res ne more več nositi očitno dekliških stvari user posted image

Lahko bi kakšno knjigo, ja, moram malo pobrskat po netu user posted image

Res čuden način obdaravonja. Lahko bi sama kupila kaj za teh 20€ ali pa jim še ta denar dala zraven, pa kupiš kar želiš, ne pa, da tebe s tem obremenjuje. Po drugi strani pa vredu, ker bodo dobili vsaj to,kar bo za njim vredu, ko boš sama izrala.
Nimam pojma, kaj je tem puncam všeč. Imam same majčkene za obdarovati.

Kaj pa če jo vprašaš,kaj želi? Sedaj je že toliko velika,da ima mogoče kakšno posebno željo

Joj, ona ima tooooliko želja, da je treba resno naredit selekcijo, ker gre pretežno za oslarije (beri: ta dvajseta barbika, še en  komplet plastičnih živali, ki jih ima že za taveliko škatlo od čevljev, nova sestavljanka - pa še predzadnje ni sestavila,...user posted image ) in ni računice.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
25.5.2009 13:26:16   
Anonimen

"
Glavna funkcija klimatske naprave je ustvarjanje primerne temperature v vašem domu. Kljub temu da klimatska naprava izboljšuje življenjske pogoje opozarjamo, da boste z njo zadovoljni le v primeru pravilne uporabe, torej v primeru če z nižanjem temperature ne boste pretiravali. Priporočena temperaturna razlika med temperaturo vašega doma in temperaturo zunaj je 6 stopinj. V primeru večjih temperaturnih razlik npr. 15 stopinj (zunaj 35, notri 20) pa se lahko pojavijo zdravstvene težave (angine, glavoboli, ipd). Zaradi tega pri nastavitvah temperature priporočamo zmernost."

ja veš jaz sicer naštimam 19 st. samo klimo imam v kuhinji tako da v druge sobe prehaja bolj na izyuser posted image , ob klimi mi je še vedno vročeeeeeeeeeeeeeuser posted image

punce verjetno ob taki najhujši vročini ne hodite ven z user posted image ?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
25.5.2009 13:39:12   
Anitka
Ojla!

Na hitro se oglasim, ker me čas preganja.
Najprej bi rada voščila mojemu sončku, ki z današnjim dnem stopa med malčke.
Dragi Gal pomeniš nama vse na svetu, v najini življenji si prinesel nov smisel. Ostani še naprej zdrav, kajti to velja največ. Vse ostale lumparije pa bomo že spregledali :)
Rada te imava tvoja mami in ati

Hvala tudi vsem vam za lepe želje

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
25.5.2009 13:44:31   
bobika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ojla!

Na hitro se oglasim, ker me čas preganja.
Najprej bi rada voščila mojemu sončku, ki z današnjim dnem stopa med malčke.
Dragi Gal pomeniš nama vse na svetu, v najini življenji si prinesel nov smisel. Ostani še naprej zdrav, kajti to velja največ. Vse ostale lumparije pa bomo že spregledali :)
Rada te imava tvoja mami in ati

Hvala tudi vsem vam za lepe želje

iiiii kak lepo :D

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
25.5.2009 13:48:55   
bobika
Še slikice, če mi rata :)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
25.5.2009 13:53:08   
špelin@

"

ja veš jaz sicer naštimam 19 st. samo klimo imam v kuhinji tako da v druge sobe prehaja bolj na izyuser posted image , ob klimi mi je še vedno vročeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Jaz imam klimo v dnevni in jo popoldne nastavim na 24-25 st. C (notri je v takem vremenu 27-28 st. C) in mi izza ovinka lepo gladi tudi kuhinjo.

Ne, popoldne se z otroki kar notri držimo, ker na igralih nažiga sonce, ven gremo samo, kadar je treba zaradi obveznosti - pozno popoldne gremo pa ven v park.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
25.5.2009 13:59:45   
Anonimen

"

Jaz imam klimo v dnevni in jo popoldne nastavim na 24-25 st. C (notri je v takem vremenu 27-28 st. C) in mi izza ovinka lepo gladi tudi kuhinjo.

Ne, popoldne se z otroki kar notri držimo, ker na igralih nažiga sonce, ven gremo samo, kadar je treba zaradi obveznosti - pozno popoldne gremo pa ven v park.

saj jaz se tudi ne upam ven ob taki vročiniuser posted image , samo moja mala nikakor ne zdrži domauser posted image

bo treba počakat da se sonce malo umiriuser posted image

AT spi že več kot 2 uriuser posted image user posted image user posted image dobro jo je babi zdresirala, vsaj kar se spanja tičeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4573
25.5.2009 14:01:06   
suzy85
JOJ, ŠPELIN@, SAMO ŠE 18 DNI PA BOSTE user posted image  NA SONČKU!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
25.5.2009 14:02:56   
špelin@
AT spi že več kot 2 uriuser posted image user posted image user posted image dobro jo je babi zdresirala, vsaj kar se spanja tičeuser posted image

Očitno bom morala k vaši babici še Gregca pripeljat v "šolo" user posted image
V petek je spal točno 1x 1 uro (med pol dvanajsto in pol eno), potem pa do devetih zvečer nič user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?