barbaw -> RE: Majski hroščki 2008 - 19. del (23.4.2009 17:54:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se kateri da in boste moji mami pomagale pri odločitvi: http://www.ringaraja.net/forum/Sesalnik_-_ciklonski_brez_vre%C4%8Dk_ali_klasi%C4%8Dni_na_vre%C4%8Dke%3F%3F/m_4091894/tm.htm Moja soseda ima sesalec na posodico in ima z njim samo sranje. Namreč filtra v sami posodici se ne da konkretno sčistit. Jaz sem sicer proti gorenju zaradi slabih izkušenj, ampak pri tej izbiri, ki si jo dala imam raje sesalec na vrečke, bolj močen je, pa še turbo krtačo ima zraven. Edino ne vem koliko dolgi kabel ima, kar pa ima tudi svoje prednosti. Na koncu koncev pa tudi preklaplnjanje ne vzame toliko časa. mi imamo doma sesalec od gorenja s posodico, pa morem reči, da sem ful zadovoljna z njim, vendarnuje res tako kot ste pisale ostale, da se ne da filtra sčistiti. jaz imam to sreo, da ga "spiham" kar s kompresorjem in se tako temeljito očisti, drugače pa je to res ena navadna packarija za pucanje v hiši ni panike, v stanovanju pa tega ne moreš počet (pihat s kompresorjem)
|
|
|
|