Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tašča - moja najljubša :o) 22.4.2009 8:19:54
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA verjemi, še manj bi ji bilo všeč, če bi tamlada sam ležala, tko da če preureja, je super... na tvojem mestu bi obdržala odnos z obema in se ne vmešavala Verjemi, da tamlada samo lezi, in komandira Ne šalo na stran, ampak res, ona pri hiši ne naredi nič, ne sadi roži, ne kosi trave, ne pograbi listja....ampak samo prepoveduje tašči kaj ne sme, in kako bo po novem. In ce mi tašča sama pove, da kako bi rada imela, pa se tamladi kregajo nanjo, potem bo to že držalo, a ne? Pa mene ne moti to, da ona nic ne naredi, ampak da taščo sekira. ta tvoja tašča mi je vedno manj všeč, mogoče bi morale vedve skupaj živet.
|
|
|
|
RE: Tašča - moja najljubša :o) 22.4.2009 8:51:44
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa Ne šalo na stran, ampak res, ona pri hiši ne naredi nič, ne sadi roži, ne kosi trave, ne pograbi listja....ampak samo prepoveduje tašči kaj ne sme, in kako bo po novem. In ce mi tašča sama pove, da kako bi rada imela, pa se tamladi kregajo nanjo, potem bo to že držalo, a ne? Pa mene ne moti to, da ona nic ne naredi, ampak da taščo sekira. prvi stavek mi se sliši kot mini ljubosumje, da ona ne dela nič, pa še vedno ji nihče nič ne teži... enako sem npr. jaz, ki sem tamlada (najmlajša) in me še vsi cartajo, zato pa starejša snaha ne prenese in se skos piči in kao full dela in ne vem kaj. posluš, sam jst ne živim z njo, je 350km stran od mene. glede na to, da (predvidevam) je taščino stanovanje/hiša ima ona pravico rečt, ne to ne bo tko, ampak tko. če pa je tiho, pa naj pač trpi, sama si dovoli da jo mladi komandirajo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?