Ulaa -> Tašča - moja najljubša :o) (21.4.2009 12:36:53)
|
Velikokrat beremo o groznih taščah, vendar moja ni taka. Jaz se z mojo krasno razumem in jo imam rada. Tašča je tolerantna, ne vtika se v našo družino, ne komplicira, skratka je res o.k. Ravno tako se obnaša, tudi do drugega sina in njegove družine. Zatakne se pri moževi svakinji. Zadje čase opažem namreč, da svakinja zelo rada postavlja nova pravila v hiši. Od tega kje bo taščca imela pralni stroj, kje bo sušila perilo, kake roze bo imela posajene okoli hiše.... To, da s tem tašči otežijo delo (nošenje perila daleč stran...) jo ne gane, prav tako ne njenega moža, ki se ji pač v vsem podreja. Nimam se namena vtikat v te stvari, ampak še vseeno se mi tašča smili, ker zaradi ljubega miru ne reče nič. Kako naj ji dopovem, da se čisto v vsaki stvari pa res ne rabi podrejati tamladi. Saj je prav, da so neki kompromisi, ampak da ji pa za vsako malenkost teži se mi pa res ne zdi prav. S tem, da svakinja pri hiši in njeni okolici ne naredi nič. Mi je danes taščica malo pojambrala, in mi res ni vseeno zanjo .
|
|
|
|