|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
29.6.2009 22:17:10   
tancy25

Mladika imaš zsuser posted image .

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
29.6.2009 22:32:39   
sashy
Hoj!

No, da se še jaz malo javim. Vidim, da imate zanimive debate. Ja, res nikoli ne veš kaj te čaka v življenju in res, da smo mlade, a tudi starejši ne morejo vedeti kaj jim stoji na poti življenja.
V glavnem drugi letnik je končan in to s 14 mesečnim otrokom in v 20t nosečnosti user posted image - torej SE DA ČE SE HOČE! res je, otrok ti da neverjeten zagon in spodbudo.
BabyKitty- malo sem radovednauser posted image , praviš, da študiraš družboslovje pa me zanima od kod si in na kateri faks hodiš. Jaz sem iz Lj in hodim na FDV smer Sociologija - Kadrovski menedžment.

Čeprav imamo kot študentke privilegije kot so status matere in odsotnosti, do sedaj tega še nisem koristila, razen lani maja ko sem rodila, pa sem šla potem vseeno čez tri tedne na prvi izpitni rok in naredila vseh preostalih pet izpitov ter se normalno vpisala v drugi letnik. Moram pa priznat, da imam zlato babico in dedka torej prababico in pradedka od mojega sina, ki sta nanj popazila, ko sem šla jaz na predavanja.

No, da ne bom dolgovezila, punce, če imate željo, odličnega partnerja, s katerim se odkrito pogovorita o skupni življenjski poti in željah, naj vas nič ne ustavi, da ne bi uresničile želje in imele user posted image . Kljub temu ste lahko uspešne ženske, ker vse prenašate veliko lažje in z manj komplikacij kot mogoče kasneje.

Uživajteuser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1202
29.6.2009 23:09:24   
BabyKitty
Uf sashyuser posted image user posted image user posted image user posted image ti moram kar čestitati, da si tako pridna. Drugače sem pa iz Lj, ne hodim pa na FDV ampak nekam blizu :) ti razložim če mi daš facebook al pa msn user posted image

Sama se ne bi verjetno nikoli sama od sebe odločila za user posted image ampak, me je partner prigovarjal in prepričal user posted image zdej sipa jst še bolj želim kot on user posted image imam pa to srečo, da je moj dragi večinoma čez dan doma, kar pomeni, da predavanja oz. vaje in podobno ne bi predstavljala večjega problema... Se bo mogu dragi naučit dojit user posted image ravno danes je bila debata, da bova imela otročka, bo star en mesec, bom jaz čisto izčrpana in ga klela kaj je to vame inštaliru, da je user posted image čist isto tečn k fotr ipd user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
30.6.2009 9:02:49   
arupnik3
ojla
moj user posted image je star 30 let torej sva 9 let narazen in mi je prov fajn da je že kojkrtok zrel itd.
sa5i imaš pa zs

jutr grem na morje in morm it mal pakirat ve kr klepetajte da bom mela kej za brat ko pridem nazaj
lp
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1204
30.6.2009 10:13:26   
sa5i
jutro!!

Sashy; čestitam user posted image     upam, da tudi nam uspe user posted image
arupnik3; imaš prav, res je fajn, če je fant zrel s tem, ko obstajajo tudi mlajši, ki so tudi kaj hitro zreli odvisno kako dolgo se mamice držijo user posted image hecam se

Kak je tebi lepo, uživaj na morju jaz bom šla še komaj septembra, pa mogoče za par dni še kaj prej. Hvala za zs.

Punce, dajte mi še nekaj povejte te teblete za folno kislino, je res potrebno že zdaj jemati?? Se da mogoče kako s hrano do tega? Kaj ve delate.?

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
30.6.2009 10:28:55   
sa5i
Mladika in arupnik3 imata zsuser posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
30.6.2009 10:49:36   
BabyKitty
Punce, dajte mi še nekaj povejte te teblete za folno kislino, je res potrebno že zdaj jemati?? Se da mogoče kako s hrano do tega? Kaj ve delate.?

Folno kislino je kar treba jemat... Sama jo ne jemljem skoz, ampak samo od ovulacije naprej, pravijo, da je tudi tako vredu. Sm jo pa jemala prve 3 mesece po koncu KT skoz, ker naj bi takrat telo potrebovalo extra količine user posted image S prehrano pa zelo težko dobiš zadostno količino folne... Razen če uživaš v vsakdanjem uživanju kakšne špinače user posted image

Moram pa pohvaliti svojega dragega, ki je kljub temu da je le 3 leta starejši od mene zelo zrel in včasih preveč odgovoren user posted image se težko primerja s "sovrstniki" user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
30.6.2009 10:56:07   
lenčy

sashy to je pa res vzpodbudnouser posted image po moje je to odvisno od človeka... če se postavim na moje mesto, mi verjetno ne bi ratal, ker se hitro ulenim. zdj npr. mam že ful diplomske narjene in sm mela ful zagona, da jo dokončam. ja pa mislte, da sm? čist nč še, ker ko sm mal pavze nardila, nimam nobene volje za naprej. tako bi blo pri dojenčku, nikol ne bi nč nardila, samo njega bi se držala. kaj pa vem, sej res ne morm vedt kako bi blo v resniciuser posted image vseen mi je pa bolš, da mam zdj vse narjeno, da bom pol več časa z njim...
sa5i ti kar jemlji folno kislino, saj ti ne more škodovat. ti samo poskrbi, da bo otrok zdrav, ko enkrat pride na svetuser posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
30.6.2009 11:03:38   
Lun1ca
U ste pa mele fajno debato.

No tudi moj dragi je malo starejši od mene (dobrih 8 let - letos je dopolnil okrogih 30 let) user posted image   Mi2 sma začela načrtovati otroka ker on končuje magisterij, jaz pa še par izpitov pa diploma.. tako da načeloma če letos zanosim, pač grem s trebuščkom na zagovor diplomske, za nagrado ko pa diplomiram pa rodim user posted image
Glede staršev naju nič ne skrbi, saj si njegovi še bol želijo user posted image   kot mi2 in tudi moji že komaj čakajo. Tudi finančnega ali stanovanjskega problema na srečo nimama. Tako da resnično ne najdem razloga da nebi postala mlada mamica user posted image
Tak da če si to res želiš, se da... Tut vse ostalo se porihta samo... ko si pa enkrat mamica pa ti itak vse uspe, samo da je tvojmu otročku dobro! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1209
30.6.2009 11:32:12   
Chi_Pita
O lepotičke koliko ste spet napisale user posted image ... jaz sem na forumu samo ko sem v službi, ko pa sem doma ni časa user posted image vedno se najde kaj za naredit pol pa celo jutro berem kar ste ve zvečer napisale user posted image user posted image user posted image

Najprej pozdravček novim user posted image ... pa tudi meni lahko pošljete naslov od FB ... da malo poklepetamo in se mogoče spoznamo user posted image

Glede debate, ki ste jo začele pa jaz pravim tako kot moja mami, ki me je imela pri svojih 19ih ... nekaj najlepšega je biti mamica - pa ni važno od starosti ... res pa je, da mora ona še zdaj skrbeti za mlajšega brata in bo mogla skrbeti še celo življenje - na žalost user posted image ... smo se pa vsi sprijaznili s tem.
Jaz mislim da sem pripravljena na user posted image ... res, da sem še študentka, prav tako moj dragi, vendar sva oba na koncu, delava in si urejava stanovanje ... tako, da mislim, da ne bi smelo biti nobenih ovir ... user posted image poleg tega pa imava oba zlate starše, ki so nam pripravljeni vedno pomagati user posted image
ste pa nekatere res pridne ... kapo dol user posted image da tako razmišljate

Folno kislino tudi jaz redno jemljem ... ni nujno, je pa priporočljivo začeti že prej, pa vse do 3. meseca nosečnosti.

user posted image Aja, pa še teta me je obiskala danes user posted image grrrr ... gremo v naslednji krog - že 8. ... selim se na konec julija ... bo več sreče prihodnjič user posted image

Nekaj sem hotela še napisati, pa sem pozabila user posted image ... grem spet prebrat poste za nazaj ... mogoče se spomnem

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
30.6.2009 12:00:33   
sa5i
user posted image BabyKitty moram ti povedati, da špinačo obožujem, sem jo glih včeraj jedla. mmmm je bila dobra user posted image   Sem kar lačna postala. Glede folne, ja koko pa naj vem, kdaj so trije meseci pred zanositvijo?? user posted image   Ah bo že. Drugače pa vam verjamem, da imate vse odrasle in odgovorne partnerje, saj če ti nebi bili zreli ve nebi bile na tem forumu user posted image Saj kot sem rekla eni na srečo prej odrastejo, ker če pogledamo resnici v oči jih je žal velika večina fantov za svoja leta premalo zrelih. moje menje vsaj

Kako je danes vse tečno, še čokolade se mi ne da jesti..... user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
30.6.2009 12:06:53   
arupnik3
folne kisline nisem jemala 

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
30.6.2009 13:00:32   
Snoopyka
uh...sm skori 1 debelo uro brala, kar ste napisale, res ste prave čvekiceuser posted image
najprej vse nove dobrodošleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda tude mene prosim pošljite naslove od msn in fb, drugač bom jokalauser posted image user posted image
no ka s malo vključen v včerajšno temo. js sm stara letos aprila bla 18 moj pa bo decembra 26, tk da mava rzliko 8 let, on ma službo js pa mam pavzo v šoli, to pomen, da bom končala kar mi manjka v naslednjem šol letu (rizična nosečnos). z mojim sva se o otrocih pogovarjala večkrat, vendar nama je blo povedan da js user posted image na žalost nebom mogla met in lej ko nisva pričakovala sva kar naenkrat bla noseča (napisano tako, ker se moj heca da je on tud noseč, češ da oba nosiva malo pikicouser posted image ) user posted image moja mami (samohranilka) me je razumela, ni preveč komplicirala, ko je zvedla, ker je mene (sm starejša) mela pri 20 letih, očim je tak ponaredek hitlerja, tk da mislim da vam s tem povem vse....moja sekica pa seveda bla navdušena, še posebaj, ker bo botrauser posted image

punce nova tema za danes: OBREKLJIVCI!
sm včeri skoraj da zjokala...mi je en ženska rekla citiram " kaj nisi premlada za otroka? bolje bi blo da bi splavila, bogi otrok, kak bo živel, ko pa je mama še otrok." misli user posted image kot da je to njena stvar, pa kaj jih koji k***c briga... moj user posted image bo čist vredu,ker tud če sm mlada sm sposobna bit dobra mama... kaj mislite?

aja pa še ena punca je napisal da je z MS oz. okolice...no tud js sm. mi lahk pošlješ kontakt?user posted image

pa še glede folne...tud js je nism jemala pa je vse vredu user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
30.6.2009 13:05:25   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: donna22
Ja, prva dva user posted image prihajata user posted image user posted image

ja sajuser posted image user posted image user posted image user posted image a tud ti pričakuješ punčko?user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
30.6.2009 13:09:14   
donna22
Da še jaz povem svoje mnenje glede let: ne vem, katera je napisala, da je fajn, da je partner tolko starejši, ker je že zrel. No, jaz mislim, da to ni pogojeno z leti - nenazadnje smo tudi me bolj zrele od večine sovrstnikov, kajne? Moj fant je npr. star 24 let in je zrel dosti bolj od marsikaterega 30- ali 40- letnika, ki ga poznam ... Ravno zadnjič sem se pogovarjala z enim 33-letnim, ki npr. zelo pogosto celo noč igra igre na playstationu user posted image Se pravi, da pri teh letih še ni niti najmanj zrel, in takih primerov še je dosti ...

Glede folne kisline: jaz sem jo začela jemat, ko sem ugotovla, da sem user posted image (to je blo nekje pri 6 tednih).  Fajn je, če se jemlje, škodit itak ne more, ampak načeloma je tudi brez nje vse okej. Poznam npr. dve punci, ki sta zelo pozno ugotovli, da sta user posted image , pa je bilo z user posted image kljub temu (na srečo) vse okej ...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
30.6.2009 13:09:58   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

ja sajuser posted image user posted image user posted image user posted image a tud ti pričakuješ punčko?user posted image

Ja, tudi jaz bom mela punčko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
30.6.2009 13:12:13   
sa5i
To pa je res hudo. vsi, ki imajo nekaj več let v riti ( se opravičujem) znajo biti res pametni včasih. Sploh ni nikjer napisano, da nebi mogla mlada maica biti dobra mamica. Marikatera je še bolj odgovorna bolj resno vzame otroka kot katera starejša. Odvisno od posamezice sicer, a vseeno verjemem, da boš ti dobra mamica Snoopyka. Imaš dve ušesi skozi eno noter, skozi drugo ven. Naj se okolica briga zase. 

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
30.6.2009 13:16:33   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

To pa je res hudo. vsi, ki imajo nekaj več let v riti ( se opravičujem) znajo biti res pametni včasih. Sploh ni nikjer napisano, da nebi mogla mlada maica biti dobra mamica. Marikatera je še bolj odgovorna bolj resno vzame otroka kot katera starejša. Odvisno od posamezice sicer, a vseeno verjemem, da boš ti dobra mamica Snoopyka. Imaš dve ušesi skozi eno noter, skozi drugo ven. Naj se okolica briga zase. 

Se podpišem pod to user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
30.6.2009 13:19:41   
Snoopyka

IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

Ja, tudi jaz bom mela punčko user posted image user posted image user posted image

no zvezde prihajajo zadnje, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no kmalu bosta dve princeski otvorili ta forumuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
30.6.2009 13:20:45   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

hvalauser posted image
najbolj me zabolelo češ da bi blo bolje če bi splavila...user posted image user posted image user posted image mislim...user posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 30.6.2009 13:21:55 >

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
30.6.2009 13:33:58   
lenčy
ma kaj boš splavila, ti ljudje sploh ne vedo, kaj govorijo! js nisem bila nikoli pristaš splava in tudi nikoli ne bom. to je zame umor... če zanosiš, ti je to namenjeno, a ni to nekaj najlepšega, da ti je namenjeno bit mamica?
ti tem ljudem le povej, da že če tako trapasto razmišlajo, niso sposobni oz. si ne zaslužijo bit starši....
tolk, da mi ne gre na jok, da ubiješ lastnega otrokauser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
30.6.2009 13:42:34   
sa5i
user posted image ko boš držala princeko v naročju boš te opazke pozabila.  Zna pa biti okolica res kruta. user posted image žal

Donna22, sem vidla zdaj, da si komenirala tisto z leti. Verjetno sem bila jaz, ki sem napisala, da je fajn če je fant starejši. a če si prebala si videla, da sem tudi napisala, da je večina pač premalo zrelih nikakor pa ne vsi. Sigurno obstajajo takšni, ki znajo misliti z glavo že pri 21,...  a pač je temo življenja tak, da jim ni potrebno in kot si napisala so potem še pri 30 kot, da nevedo zakaj živijo. Logično.user posted image Še dobro, da smo me spoznale tiste druge ne? user posted image

Obema vama želim prijetne zadnje dni nosečnosti user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
30.6.2009 19:37:31   
elanor
mislim...kaj si folk dovoli rečt. to je pa res kruto da ti reče zakaj nisi splava nrdila... kako  si upajo?!!? sicer nimam nič proti če se ga kšna sama odloči nrdit, jst ga pa nebi šla delat...

snoopyka in donna...a vidve sta pa kr še tukej? user posted image joooj kolk kjuuut...bosta mele že pikice v rokah čez par dni...

jst morm pa še 14 dni počaka da bomo vidli če je rtalo ta mesec...

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
30.6.2009 20:10:03   
donna22
Jaz osebno tudi ne bi šla splava delat ... Nočem pa se vtikat v druge ženske, ki ga pač naredijo. Priznam, marsikdaj ga ne podpiram.
Moja bivša sošolka je naredila vsaj en splav, potem pa je zanosila in je test pokazal negativno (kot nekakšna ironija usodeuser posted image ), potem pa je komaj pri 7 mesecih user posted image ugotovla, da je user posted image (čeprav je imela res ful mali trebuh, mi kljub vsemu ni jasno, kako lahko spregledaš vse ostale znakeuser posted image ) ... No, njena punčka bo avgusta stara že 1 leto, ampak se vidi, da ni rojena za mamico. Saj ima maličko rada, ampak ful prelaga odgovornost na druge, poleg tega še vedno čisto gladko pove, da če bi takrat test pokazal pozitivno, bi šla naredit splav. Mislim, meni bi blo hudo rečt kaj takega ... Res je, da ko sem jaz zanosla, sem pomislila: daj počakaj kakšno leto več notri, da končam 4. letnik faksa user posted image user posted image , ampak splav - nikoli!!!

sa5i, imaš prav, nekako tako sem napisala tudi jaz user posted image user posted image

snoopyka, najinima pupama pa je očitno fajn v trebuščku na toplem, na all inclusive, kajne? user posted image user posted image No, očitno boš ti to prekinila v petek, jaz pa v ponedeljek ... Komaj čakam, pa tudi strah me je ... Pa saj to je nekaj čisto običajnega, ne? user posted image Ravno zdaj pripravljam stvari za porodnišnico, pa sem prišla še malo sem pogledat user posted image Glede na to, da sem celo user posted image uživala in nisem imela praktično nobenih problemov, bom še uživala te zadnje dneve ... Potem pa novim izzivom naproti user posted image

Pa hvala vsem za lepe želje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
30.6.2009 20:26:58   
Pikica5
Hey punce,

kako ste kaj? Kako napredujejo vaši pluski???

Donna in Snoopyka želim vama lep in hiter porod in pridno dihajta, to full pomaga oz ena gre na CR če se ne motem, tako, da tisti želim čimhitrejše okrevanje po OP, pa fanj si trebuščka stisni, manj buba, ko hodiš user posted image

No punce jaz mam danes enih tistih dnevom, ko sem totalno izmozgana in  mi pada na pamet kako lepo bi bilo če bi bil najprej Taj potem pa čez dve leti Maj. Sem vp pediatrinjo, kaj je to ko imam napade panike, jeze, depresije in mi je rekla, da zato, ker delo z dojenčkom je delo za cel dan, delo z dvema dojenčkama je delo za dva dni, ki ga moreš opravit v enem dnevu in da ni čudno če sem večino sama za vse, ampak se tolažim, da bo boljše ko bosta čičala. Ohhh ti otročki takšni biseri so, ampak včasih si pa res čisto fuč. Jaz komaj čakam, da začnem drugo leto na polno porihtat fax in diplomo potem pa še verjetno magisterij pa bo user posted image  no ne bom dolgovezla, danes sem res tečna (se vidi, da bo spet prišla tista rdeča opica M).

Lepo bodite  in pridno lulajte in čimveč plusekov vam želim user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......