donna22
|
Jaz osebno tudi ne bi šla splava delat ... Nočem pa se vtikat v druge ženske, ki ga pač naredijo. Priznam, marsikdaj ga ne podpiram. Moja bivša sošolka je naredila vsaj en splav, potem pa je zanosila in je test pokazal negativno (kot nekakšna ironija usode ), potem pa je komaj pri 7 mesecih ugotovla, da je (čeprav je imela res ful mali trebuh, mi kljub vsemu ni jasno, kako lahko spregledaš vse ostale znake ) ... No, njena punčka bo avgusta stara že 1 leto, ampak se vidi, da ni rojena za mamico. Saj ima maličko rada, ampak ful prelaga odgovornost na druge, poleg tega še vedno čisto gladko pove, da če bi takrat test pokazal pozitivno, bi šla naredit splav. Mislim, meni bi blo hudo rečt kaj takega ... Res je, da ko sem jaz zanosla, sem pomislila: daj počakaj kakšno leto več notri, da končam 4. letnik faksa , ampak splav - nikoli!!! sa5i, imaš prav, nekako tako sem napisala tudi jaz snoopyka, najinima pupama pa je očitno fajn v trebuščku na toplem, na all inclusive, kajne? No, očitno boš ti to prekinila v petek, jaz pa v ponedeljek ... Komaj čakam, pa tudi strah me je ... Pa saj to je nekaj čisto običajnega, ne? Ravno zdaj pripravljam stvari za porodnišnico, pa sem prišla še malo sem pogledat Glede na to, da sem celo uživala in nisem imela praktično nobenih problemov, bom še uživala te zadnje dneve ... Potem pa novim izzivom naproti Pa hvala vsem za lepe želje
|