|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
24.6.2009 17:17:59   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

evo se vam malo javim.user posted image  dolgo nisem bila za računalnikom ker se mi nič ne dauser posted image

sem pa se danes menila s Snoopyko in je še vedno 2v1 in bo očitno šla čez rok ali pa bo najkasneje zibala 3.7. na RR pa ni nič ker ji računalnik neki ne dela!

aja pa še to da sporočim BabyKitty - NS mam ob 11.20h pri dr. Strahoviuser posted image

lep pozdravuser posted image

Torej je Snoopyka še vedno doma? Kaj 3.7. ji nameravajo sprožiti ali zakaj bo takrat najkasneje zibala?

Tinncyka - želim ti lepe rezultate na NS user posted image user posted image user posted image Je pa to res enkratno doživetje ... Na moji NS je bil zraven tudi fant in oba sma bla navdušena user posted image

Aja, dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
24.6.2009 20:19:42   
arupnik3
moja NS je pa minila v 15 min je bli zlo lepo zatemnen prostor lučke mala se je premikala in nam mahala pa še moj dragi je bil zraven  user posted image   kje so tisti časi

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
25.6.2009 20:20:30   
BabyKitty
Kje se skrivate danes punce? Ste izkoristili zgrešeno vremensko napoved :)

Jaz sem bila pridna in sem zjutraj delala družbo mojim prijateljem v VDC-ju so imeli piknik, pa sem jim šla mal družbo delat. Potem sem skuhala kosilo in zaspala skoraj do zdele user posted image

tinncyka se zmeniva nekaj dni prej ker nevem kako delam... Baje da od 8ih do 15.30...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
26.6.2009 12:15:52   
tix
Končno mal sončka :)

Za enkrat vas samo malo spremljam, čakam, da bom mela še sama kaj za povedati :)

LP

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
27.6.2009 23:24:01   
kkkkk
lep  dober večer punce.

tudi jaz vas zaenkrat samo malo spremljam ,ker čakam kaj bo čez 9 dniuser posted image mogoče ne bo nič mogoče pa user posted image upam seveda  na najboljše,prav tako upam a vse ostale ,ki čakate,da bo test pozitiven.
Drugače pa sem malo slabe volje ,ker v ponedeljek moj dragi zaročenec gre za 5 dni službeno od doma...zdaj že dolgo ni nikomor šel in sem se čisto razvadila ,da sva ves čas skupaj. Pač  vojska je vojska,...vendar se včasih zgodi tudi ,da gre za 5 dni pa pride in spet za 5 gre....se tolažim s tem besedam ki jih je rekel moj dragi ,da bom nekoč v prihodnosti ziher še vesela če bo za kkšne 5 dni šeluser posted image user posted image hehe...sem rekla ,da ko se to zgodi bo tapru zveduuser posted image
heh...drugače sva pa mislila,da bo danes nečakm moj pri nama spal vendar je žal pogrešal mamico in je mogla sestra moja pridtokol pol 10 po njega,ker ni hotel zaspati...pa nič ,bo pa ,ko bo malo starejši zopet poskusiluser posted image
nič  grem počasi spat in lahko noč!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
28.6.2009 14:40:31   
BabyKitty
heh...drugače sva pa mislila,da bo danes nečakm moj pri nama spal vendar je žal pogrešal mamico in je mogla sestra moja pridtokol pol 10 po njega,ker ni hotel zaspati...pa nič ,bo pa ,ko bo malo starejši zopet poskusiluser posted image

Treniraš? user posted image

Jst se pa spet učim user posted image in za povrh sem pou ure nazaj informativno stopila na tehtnico in me je zvilouser posted image tako, da sem se odločila za stroge dietne ukrepe user posted image tole učenje me ubija, ker moram vedno zraven nekaj grickat user posted image imate kakšno dobro dietno idejo user posted image joj na mizi imam tako dobre maslene kekse, pa samo še dva sta notri user posted image a bi al ne bi user posted image

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
28.6.2009 17:50:22   
elanor
BabyKitty - najbolš da se nehaš učit  user posted image

kkos te kej babe? kej nowga? kakšna nova nosečka?
mam tolk dela zdej da sploh nism na tekočem z vami... morm ta tedn še en izpit spravit skozi, pa delat, da bo kej dinarčkow...

drgač pa mislim da je bla učeraj pri nas ovulacija, ker me je kr koonkretno bolelo zvečer, pol smo pa danes pridno slončkali in upam da nismo bli prepozni in da bo kej iz tega user posted image full bi bila vesela user posted image user posted image ...in če bi zdej zanosila bi mela marca rok, kar bi blo tud kr fajn... joj-preveč sanjam user posted image zdej bo res težko čakat do mojga dneva d...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
28.6.2009 19:50:36   
mladika
BabyKitty se strinjam z elanor,najbolš da se nehaš učituser posted image jst se tut morm,mam u torek zadni izpit za naredit, ki pa je pogoj za napredovanje u višji letnik, pa sm se tolk učila, da se mi že "frklja" počasiuser posted image veste kaj če bomo tolk pod stresom nam tut nav ratal zlepa zanosit,k baje stres full vpliva na spočetje.sem brala u eni nosečnostni reviji,da če si velik pod stresom da je pametn jemat folno kislino že pred nosečnostjo, sam tko mal informativno...

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
28.6.2009 20:54:28   
BabyKitty
Mi moramo imeti vse izpite za pogoj user posted image mam pa še 2 zdej, enega jutr, drugega v torek, pa še enega septembra... Seveda če nardim zdej te user posted image folno kislino bo treba pa kr skoz jemat... sem že sedaj skoraj bankrotirala user posted image sem rekla da si bom delala spisek stroškov, da ko mi bo potem 15 let str mulc reku, da nikol ne dam nč zanga, da mu vržem listek s stroški od začetka spočetja do tistega dne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
28.6.2009 22:50:19   
kkkkk
hej hej bejbike!
kako ste?
ja jz glede študija...ja mam še 2 izpita enga 7-ga enga pa šele spetpemnbra:S hehe ampak ok...sej pol je še en letnk in je to touser posted image
drugač pa glede stresa se pa popolnoma strinjam...stres ful upliva na vse v našem življenju na splošno,kaj šele na spočetje...tko d čim več narave ,čim več pogoovrov pa tud počas stres gre...čeprov se mi zdi ,da smo se ga ljudje že kar navadili v svojem vsakdanu...kar pa defenitivno ni dobor za zdravje v prihodnosti...

Drgač pa mislm ,da ta mesec nism čutla ovulacije ,ker jo ponavadi vedno ampak prsi me pa tako bolijo d kkršn kol šport odpade:Dbomo videli kaj bo:D
user posted image pa itaq pridno lepo vsake dva dni in je to to.
Kr se pa tiče mojga nečaka ,pa  da ,mal že
treniram:Dse razume...pa še moj ga ma tok rad nečaka in nečak njega prov srčka sta skupej:D
Nič zdej pa počas letim spat in se še mal pocrklt iz dragijam ,ker pol se 5 dni ne vidva:S...
Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1160
29.6.2009 7:50:46   
arupnik3
babykitty  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
maš prov glede tizga stroškov ....

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
29.6.2009 9:00:28   
tancy25

Dobro jutro pikice.Kako ste?Jaz imam v četrtek G pa držite pesti,da mi bo kaj lepega povedu:)
Vidim,da je nekaj novih pa vse dobrodošle:)
BabbyKitty mene si pa pozabila dati na seznamuser posted image . Me daj nekam porini:)user posted image

Punce,jaz pa bi od vas potrebovala eno pomoč.Zanima me vaše mnenje,pa če je katera za to pa bi ji poslala zasebno sporočilo in bi v njem vse razložila(tudi zakaj pošiljam zasebno sporočilo)bi bila zelo vesela.Ker res potrebujem vašo pomoč.

Lepo se imejte.
Tancy

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
29.6.2009 9:29:58   
Chi_Pita
Dober dan lepotičke ... kako smo preživeli vikend user posted image

Ve ste toliko napisale, da spet nisem utegnila prebrat vsega ... kako je kaj z vami ... evo jaz moram do petka počakat, pa da vidimo če je kaj uspelo spacati ali ne ... user posted image
Ne bom se več obremenjevala s tem je ali ni - vem da bo ko bom najmanj pričakovala ... me pa zanima in ta ženska firbčnost mi ne da miru user posted image user posted image user posted image

A naše dve nosečke sta že javle kako lepo novičko ... sem non stop mislila na njih ... user posted image user posted image user posted image

tanchy maš ZS ... mogoče lahko pomagam user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
29.6.2009 10:36:23   
BabyKitty
tancy25 imaš ZS :) z veseljem pomagam če le znam :) držim pesti za četrtek! Oprosti zaradi seznama, ampa je bilo toliko podatkov za vpiati da sem sigurno še kakšnega zgrešila. Seznamček drugače dela tinncyka, ki nas je že skoraj zapustila user posted image (poredna) user posted image user posted image user posted image

Chi_Pita čim manj se obremenjuj, meni ta mesec to kar ratuje. Sploh nevem kdaj pričakujem M, bom pogledala na koledarček, ko se mi bo zdelo, da je že počasi čas, čeprav se mi zdi, da bo ta mesec spet pozna...  Drugače pa veš da držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
29.6.2009 11:00:10   
tancy25

Punce,zlate ste.
Chi_pita sem ti poslala zs.A si ga dobila?Upam da si ga,ker sem ti napisala celo klobaso pa upam da si dobilauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1165
29.6.2009 11:14:56   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: tancy25

Punce,zlate ste.
Chi_pita sem ti poslala zs.A si ga dobila?Upam da si ga,ker sem ti napisala celo klobaso pa upam da si dobilauser posted image .

hmmm ... verjela ali ne ... nisem dobila user posted image
Če si napisala celo klobaso mogoče pride z zamudo user posted image ... ne, res nisem dobila nič ...

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
29.6.2009 11:28:48   
IsabellaLana
Tancy25, zaupaš še meni??
Drgač se pa morm pohvalit, da sma midva uživala na morju, seveda smo na veliko user posted image , tko, da upam, da se je kej prijelo. Kako ste sicer babnice moje??user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
29.6.2009 11:51:42   
lenčy
tancy25 tudi name lahko računaš...

IsabellaLana ti pa že na morju? Kaj ni blo zdj slabo vreme? Ravno za na Otočecuser posted image .
Js pa gruntam, da bi šla nasledn vikend, ko bo disconautika, da malo pogledam naokol....
aja pa končno lepo vremeuser posted image

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
29.6.2009 11:54:55   
Chi_Pita
A ke lepo IsabellaLana ... privoščim ti + ta mesec ... user posted image Sigurna sem, da je uspelo spacat nekaj najlepšega user posted image ... jaz grem verjetno julija ali avgusta z dragim malo po hrvaški obali, kar tako na blef ... šotor v avto in piči miki user posted image

Drugače pa ... delamo ... vsaj jaz - vsak dan isto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1169
29.6.2009 11:55:11   
IsabellaLana
Ja sva šla kr na morje, pa sva mela lepo vreme. Sva si vzela čas zase in se cartala...user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
29.6.2009 11:55:49   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

A naše dve nosečke sta že javle kako lepo novičko ... sem non stop mislila na njih ... user posted image user posted image user posted image

Lepo, da si mislila na naju user posted image Sicer pa pri meni nič novega ... Trebuh oz. maternica se mi nikamor ne spusti, tak da jo še lahko komot cel mesec nosim user posted image user posted image Imam pa točno čez en teden napovedan CR in takrat bom postala mamica user posted image Kaj prej najbrž ne bo nič se zgodilo ....
Mi pa ustreza, da je malička tak dolgo noter, sma z mojim user posted image lahko do konca zrihtala stanovanje user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
29.6.2009 12:03:14   
lenčy
isabellaLana si mi dala idejo, k to sta pa res pametno naredila, si vzela čas zase... kam sta pa šla?
Chi_Pita imam slabe izkušnje s šotorom tko da to odpadeuser posted image
Donna22 upam, da bo vse potekalo tako kot je treba in komaj čakam, da rodišuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
29.6.2009 12:05:54   
IsabellaLana
Šla sva na Pag. Zaenkrat za 4 dni, hiška, morje, uživanje... Glavni dopust pa šele pride...user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
29.6.2009 12:06:56   
IsabellaLana
Lenčy, zs imaš  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1174
29.6.2009 12:20:29   
Chi_Pita
O donna tukaj si ... ke lepo user posted image ... še malo malo, pa bo pikica z vama ... vse najboljše pri porodu user posted image

lenčy ... zakaj pa? ... nama je zaenkrat še vedno bilo super, kamorkoli sva šla ...

IsabellaLana ... hehe jaz pa grem s kolegicami za vikend na pag zadnji vikend julija ... same babe ... pa še ena kolegica je nosečka ... upam, da bom do takrat tudi jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......