Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.6.2009 17:17:59
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka evo se vam malo javim. dolgo nisem bila za računalnikom ker se mi nič ne da sem pa se danes menila s Snoopyko in je še vedno 2v1 in bo očitno šla čez rok ali pa bo najkasneje zibala 3.7. na RR pa ni nič ker ji računalnik neki ne dela! aja pa še to da sporočim BabyKitty - NS mam ob 11.20h pri dr. Strahovi lep pozdrav Torej je Snoopyka še vedno doma? Kaj 3.7. ji nameravajo sprožiti ali zakaj bo takrat najkasneje zibala? Tinncyka - želim ti lepe rezultate na NS Je pa to res enkratno doživetje ... Na moji NS je bil zraven tudi fant in oba sma bla navdušena Aja, dobrodošle vse nove
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.6.2009 20:19:42
|
|
|
|
arupnik3
|
moja NS je pa minila v 15 min je bli zlo lepo zatemnen prostor lučke mala se je premikala in nam mahala pa še moj dragi je bil zraven kje so tisti časi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.6.2009 20:20:30
|
|
|
|
BabyKitty
|
Kje se skrivate danes punce? Ste izkoristili zgrešeno vremensko napoved :) Jaz sem bila pridna in sem zjutraj delala družbo mojim prijateljem v VDC-ju so imeli piknik, pa sem jim šla mal družbo delat. Potem sem skuhala kosilo in zaspala skoraj do zdele tinncyka se zmeniva nekaj dni prej ker nevem kako delam... Baje da od 8ih do 15.30...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.6.2009 12:15:52
|
|
|
|
tix
|
Končno mal sončka :) Za enkrat vas samo malo spremljam, čakam, da bom mela še sama kaj za povedati :) LP
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.6.2009 23:24:01
|
|
|
|
kkkkk
|
lep dober večer punce. tudi jaz vas zaenkrat samo malo spremljam ,ker čakam kaj bo čez 9 dni mogoče ne bo nič mogoče pa upam seveda na najboljše,prav tako upam a vse ostale ,ki čakate,da bo test pozitiven. Drugače pa sem malo slabe volje ,ker v ponedeljek moj dragi zaročenec gre za 5 dni službeno od doma...zdaj že dolgo ni nikomor šel in sem se čisto razvadila ,da sva ves čas skupaj. Pač vojska je vojska,...vendar se včasih zgodi tudi ,da gre za 5 dni pa pride in spet za 5 gre....se tolažim s tem besedam ki jih je rekel moj dragi ,da bom nekoč v prihodnosti ziher še vesela če bo za kkšne 5 dni šel hehe...sem rekla ,da ko se to zgodi bo tapru zvedu heh...drugače sva pa mislila,da bo danes nečakm moj pri nama spal vendar je žal pogrešal mamico in je mogla sestra moja pridtokol pol 10 po njega,ker ni hotel zaspati...pa nič ,bo pa ,ko bo malo starejši zopet poskusil nič grem počasi spat in lahko noč!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.6.2009 14:40:31
|
|
|
|
BabyKitty
|
heh...drugače sva pa mislila,da bo danes nečakm moj pri nama spal vendar je žal pogrešal mamico in je mogla sestra moja pridtokol pol 10 po njega,ker ni hotel zaspati...pa nič ,bo pa ,ko bo malo starejši zopet poskusiluser posted image Treniraš? Jst se pa spet učim in za povrh sem pou ure nazaj informativno stopila na tehtnico in me je zvilo tako, da sem se odločila za stroge dietne ukrepe tole učenje me ubija, ker moram vedno zraven nekaj grickat imate kakšno dobro dietno idejo joj na mizi imam tako dobre maslene kekse, pa samo še dva sta notri a bi al ne bi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.6.2009 17:50:22
|
|
|
|
elanor
|
BabyKitty - najbolš da se nehaš učit kkos te kej babe? kej nowga? kakšna nova nosečka? mam tolk dela zdej da sploh nism na tekočem z vami... morm ta tedn še en izpit spravit skozi, pa delat, da bo kej dinarčkow... drgač pa mislim da je bla učeraj pri nas ovulacija, ker me je kr koonkretno bolelo zvečer, pol smo pa danes pridno slončkali in upam da nismo bli prepozni in da bo kej iz tega full bi bila vesela ...in če bi zdej zanosila bi mela marca rok, kar bi blo tud kr fajn... joj-preveč sanjam zdej bo res težko čakat do mojga dneva d...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.6.2009 19:50:36
|
|
|
|
mladika
|
BabyKitty se strinjam z elanor,najbolš da se nehaš učit jst se tut morm,mam u torek zadni izpit za naredit, ki pa je pogoj za napredovanje u višji letnik, pa sm se tolk učila, da se mi že "frklja" počasi veste kaj če bomo tolk pod stresom nam tut nav ratal zlepa zanosit,k baje stres full vpliva na spočetje.sem brala u eni nosečnostni reviji,da če si velik pod stresom da je pametn jemat folno kislino že pred nosečnostjo, sam tko mal informativno...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.6.2009 20:54:28
|
|
|
|
BabyKitty
|
Mi moramo imeti vse izpite za pogoj mam pa še 2 zdej, enega jutr, drugega v torek, pa še enega septembra... Seveda če nardim zdej te folno kislino bo treba pa kr skoz jemat... sem že sedaj skoraj bankrotirala sem rekla da si bom delala spisek stroškov, da ko mi bo potem 15 let str mulc reku, da nikol ne dam nč zanga, da mu vržem listek s stroški od začetka spočetja do tistega dne
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.6.2009 22:50:19
|
|
|
|
kkkkk
|
hej hej bejbike! kako ste? ja jz glede študija...ja mam še 2 izpita enga 7-ga enga pa šele spetpemnbra:S hehe ampak ok...sej pol je še en letnk in je to to drugač pa glede stresa se pa popolnoma strinjam...stres ful upliva na vse v našem življenju na splošno,kaj šele na spočetje...tko d čim več narave ,čim več pogoovrov pa tud počas stres gre...čeprov se mi zdi ,da smo se ga ljudje že kar navadili v svojem vsakdanu...kar pa defenitivno ni dobor za zdravje v prihodnosti... Drgač pa mislm ,da ta mesec nism čutla ovulacije ,ker jo ponavadi vedno ampak prsi me pa tako bolijo d kkršn kol šport odpade:Dbomo videli kaj bo:D pa itaq pridno lepo vsake dva dni in je to to. Kr se pa tiče mojga nečaka ,pa da ,mal že treniram:Dse razume...pa še moj ga ma tok rad nečaka in nečak njega prov srčka sta skupej:D Nič zdej pa počas letim spat in se še mal pocrklt iz dragijam ,ker pol se 5 dni ne vidva:S... Nočko
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 7:50:46
|
|
|
|
arupnik3
|
babykitty maš prov glede tizga stroškov ....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 9:00:28
|
|
|
|
tancy25
|
Dobro jutro pikice.Kako ste?Jaz imam v četrtek G pa držite pesti,da mi bo kaj lepega povedu:) Vidim,da je nekaj novih pa vse dobrodošle:) BabbyKitty mene si pa pozabila dati na seznam . Me daj nekam porini:) Punce,jaz pa bi od vas potrebovala eno pomoč.Zanima me vaše mnenje,pa če je katera za to pa bi ji poslala zasebno sporočilo in bi v njem vse razložila(tudi zakaj pošiljam zasebno sporočilo)bi bila zelo vesela.Ker res potrebujem vašo pomoč. Lepo se imejte. Tancy
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 9:29:58
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Dober dan lepotičke ... kako smo preživeli vikend Ve ste toliko napisale, da spet nisem utegnila prebrat vsega ... kako je kaj z vami ... evo jaz moram do petka počakat, pa da vidimo če je kaj uspelo spacati ali ne ... Ne bom se več obremenjevala s tem je ali ni - vem da bo ko bom najmanj pričakovala ... me pa zanima in ta ženska firbčnost mi ne da miru A naše dve nosečke sta že javle kako lepo novičko ... sem non stop mislila na njih ... tanchy maš ZS ... mogoče lahko pomagam
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 10:36:23
|
|
|
|
BabyKitty
|
tancy25 imaš ZS :) z veseljem pomagam če le znam :) držim pesti za četrtek! Oprosti zaradi seznama, ampa je bilo toliko podatkov za vpiati da sem sigurno še kakšnega zgrešila. Seznamček drugače dela tinncyka, ki nas je že skoraj zapustila (poredna) Chi_Pita čim manj se obremenjuj, meni ta mesec to kar ratuje. Sploh nevem kdaj pričakujem M, bom pogledala na koledarček, ko se mi bo zdelo, da je že počasi čas, čeprav se mi zdi, da bo ta mesec spet pozna... Drugače pa veš da držim pesti zate
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 11:00:10
|
|
|
|
tancy25
|
Punce,zlate ste. Chi_pita sem ti poslala zs.A si ga dobila?Upam da si ga,ker sem ti napisala celo klobaso pa upam da si dobila .
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 11:14:56
|
|
|
|
Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: tancy25 Punce,zlate ste. Chi_pita sem ti poslala zs.A si ga dobila?Upam da si ga,ker sem ti napisala celo klobaso pa upam da si dobila . hmmm ... verjela ali ne ... nisem dobila Če si napisala celo klobaso mogoče pride z zamudo ... ne, res nisem dobila nič ...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 11:28:48
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Tancy25, zaupaš še meni?? Drgač se pa morm pohvalit, da sma midva uživala na morju, seveda smo na veliko , tko, da upam, da se je kej prijelo. Kako ste sicer babnice moje??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 11:51:42
|
|
|
|
lenčy
|
tancy25 tudi name lahko računaš... IsabellaLana ti pa že na morju? Kaj ni blo zdj slabo vreme? Ravno za na Otočec . Js pa gruntam, da bi šla nasledn vikend, ko bo disconautika, da malo pogledam naokol.... aja pa končno lepo vreme
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 11:54:55
|
|
|
|
Chi_Pita
|
A ke lepo IsabellaLana ... privoščim ti + ta mesec ... Sigurna sem, da je uspelo spacat nekaj najlepšega ... jaz grem verjetno julija ali avgusta z dragim malo po hrvaški obali, kar tako na blef ... šotor v avto in piči miki Drugače pa ... delamo ... vsaj jaz - vsak dan isto
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 11:55:11
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Ja sva šla kr na morje, pa sva mela lepo vreme. Sva si vzela čas zase in se cartala...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 11:55:49
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita A naše dve nosečke sta že javle kako lepo novičko ... sem non stop mislila na njih ... Lepo, da si mislila na naju Sicer pa pri meni nič novega ... Trebuh oz. maternica se mi nikamor ne spusti, tak da jo še lahko komot cel mesec nosim Imam pa točno čez en teden napovedan CR in takrat bom postala mamica Kaj prej najbrž ne bo nič se zgodilo .... Mi pa ustreza, da je malička tak dolgo noter, sma z mojim lahko do konca zrihtala stanovanje
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 12:03:14
|
|
|
|
lenčy
|
isabellaLana si mi dala idejo, k to sta pa res pametno naredila, si vzela čas zase... kam sta pa šla? Chi_Pita imam slabe izkušnje s šotorom tko da to odpade Donna22 upam, da bo vse potekalo tako kot je treba in komaj čakam, da rodiš
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 12:05:54
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Šla sva na Pag. Zaenkrat za 4 dni, hiška, morje, uživanje... Glavni dopust pa šele pride...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 12:06:56
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Lenčy, zs imaš
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.6.2009 12:20:29
|
|
|
|
Chi_Pita
|
O donna tukaj si ... ke lepo ... še malo malo, pa bo pikica z vama ... vse najboljše pri porodu lenčy ... zakaj pa? ... nama je zaenkrat še vedno bilo super, kamorkoli sva šla ... IsabellaLana ... hehe jaz pa grem s kolegicami za vikend na pag zadnji vikend julija ... same babe ... pa še ena kolegica je nosečka ... upam, da bom do takrat tudi jaz
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......