|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
26.5.2009 17:02:09   
Pikica5
Sladka sta full ja prava cmočka, čeprav maš dost dela ko ju pogledaš tudi to prebrodiš, vsak dan je boljše. Zdaj je končno ati prišel domov, da bo malo pomagal. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ravno mi je prines prelepo darilo za rd, iz belega zlata zapestnico, wiiii je lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. to si poglejte meni je full lepo TUKAJ

jaz mam tudi svoj narejen v movie makerju

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 26.5.2009 17:05:53 >

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 576
26.5.2009 17:21:36   
lenčy
pikica5-luštna sta zelo!!!!
ampak punce, prehitela vaju bom za 15 dni, ker mam tudi js kmalu RDuser posted image

joj moram dol z neta,ker se je treba učit, mam sm še 1 izpit tko da mora ratat...

papa

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 577
26.5.2009 17:37:53   
pondelak
pikica5 nisem hotla ampak sem se na koncu vseeno jokala ko pa je tak lepo...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 578
26.5.2009 17:39:03   
pondelak
lenčy jej!kmalu praznuješ! moj ata te bo prehitel za 2 dniuser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 579
26.5.2009 19:05:59   
donna22
Me veseli, da se je prav razživela debata user posted image user posted image user posted image Danes pa smo nekaj načvekale user posted image user posted image

Super, da je s Snoopyko vse okej user posted image user posted image user posted image Naj tako ostane user posted image user posted image user posted image

Pikica5, tvoja fantka sta ČUDOVITA user posted image user posted image user posted image

No, jaz planiram ti opevani 2 leti razlike med otrokoma user posted image Seveda pa poudarjam, da moram najprej videt, kako bo zneslo z najino prvo pikico user posted image Glede na to, kako je aktivna v trebuščku, me je prav strah, kak bo, ko pride ven user posted image Mimogrede, PDP imam točno čez mesec dni ... Čudovito in strah vzbujajoče obenem user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
26.5.2009 21:34:39   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Mimogrede, PDP imam točno čez mesec dni ... Čudovito in strah vzbujajoče obenem user posted image

verjamem ja... jst mam PDP čez dobra 2 meseca pa me že sedaj včas prov mal zvije v trebuhu če bom zmogla user posted image ampak sem optimistka in vem da bomo zmogleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 581
26.5.2009 21:50:02   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Mimogrede, PDP imam točno čez mesec dni ... Čudovito in strah vzbujajoče obenem user posted image

verjamem ja... jst mam PDP čez dobra 2 meseca pa me že sedaj včas prov mal zvije v trebuhu če bom zmogla user posted image ampak sem optimistka in vem da bomo zmogleuser posted image user posted image user posted image

No, lepo, da me nekdo le razume user posted image user posted image user posted image Jaz pa glede poroda izmenjavam pesimizem in optimizem user posted image Sem pa trenutno še precej vpeta v faks, pa niti ne uspem toliko še razmišljat o tem ... Čez kakšen teden dni pa bom lahko - in potem se bo začelo pretiravanje user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 582
26.5.2009 21:56:41   
Mateja4

ja no jaz tud poskušam tist pesimistične misli čim bolj na stran dat...  se tolažim s tem da če je vsaka zmogla..bom pa še jstuser posted image user posted image   fax letos zaključuješ? jaz sem pa trenutno na bolniški... potem se mi bo pa tko al pa tko počas že porodniška začela tako da letos najbrž ne bo več službe... tko da mam še preveč časa razmišlat o porodu in vsem kar zraven pašeuser posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 583
26.5.2009 22:14:15   
sunshine84
Živjo punce,

ste ble kr pridne, odkar sm bla nazadnje gor,... Dobrodošle vse noveuser posted image user posted image

Pri meni je pa pršla tečkauser posted image , tko da gremo junija v tretji krog,... Zgleda, da se je cikl mal podalšov, tko da,..

Punce velik +++ vam želim, pa user posted image dobrih trenutkov, mamicam pa velik veselja z njihovimi sončki,...

Lp

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 584
26.5.2009 22:48:26   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: sunshine84

Pri meni je pa pršla tečkauser posted image , tko da gremo junija v tretji krog,... Zgleda, da se je cikl mal podalšov, tko da,..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti da ti v juniju uspe!!user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu sunshine84)
Neposredna povezava do sporočila: 585
26.5.2009 22:50:40   
tinncyka

user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:     IZ KOD:

tancy25                 xx.05        24 let               ?            CE
IsabellaLana            28.05        25 let          1.krog          NM

user posted image       

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR :      KDAJ:       STAROST:      KROG:     IZ KOD:

teen                 05.06          19 let             3.krog      LJ
  BabyKitty            09.06       20 let           5.krog        LJ
          P1ka23                14.06         23 let             2.krog     Portorož
  Patrishka             20.06            23 let           2.krog         LJ
sunshine84          20.05        24 let             3. krog       KR
       Chi_Pita              xx.06          23 let             6. krog    Izola
          Kattix                xx.06          20 let             3. krog       ?    
      lenčy                  xx.06          21 let             2. krog     NM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOd:

donna22                      26.06.2009         22 let             Ptuj
Snoopyka                    29.06.2009         18 let              MS
 Mateja4                     15.08.2009         19 let               ?
 jasmina in tadej          05.09.2009         22 let           Slo. B
    Tamika87                 07.09.2009         21 let              MB
jancyika                       12.09. 2009        19 let           Slo. B
   lucy86                     14.09.2009         22 let              SG
Sasy                          20.11. 2009        20 let              LJ
tinncyka                      14.01 2010         19 let             CE
Anneri                        23.01.2010         25 let            MB

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

*** pondelak (1.user posted image  pri 19. letih) *** (2009)
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22. letih) *** (2009)
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20. letih) ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** elanor ***
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22. letih) ***
*** L009 ***
*** zaljubljena23 ***
*** tinncyka ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
27.5.2009 8:46:50   
pondelak
dobro jutro!!vse še ajate??jaz sem mojo pikico porihtala,zdaj pa kar dalje spi...user posted image jaz pa ob kavici... user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 587
27.5.2009 9:37:22   
Mateja4
Jutro
mi smo že od 6.00 pokonc.. mala tko brca da ne pusti spatuser posted image tko da user posted image sm že spila..mal sem pospravla zdej pa mal lenarimuser posted image user posted image
Pa ve drage moje kako ste kaj?

uživajte

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 588
27.5.2009 10:37:29   
Pikica5
Dobro jutro,

ve pa ste zgodne. No mi smo se že dvkrat napapcali, zdaj pa Majči pančka Taj pa tu zraven mene v zibelki nori in igrače kuštra.

A pri vas je blo ponoči kaj neviht, pri nas so tri take sunkovite prišle, pa še toča vmes user posted image

Želim vam lep dan, si šibam vodo precedit za mlekca delat :)

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 589
27.5.2009 10:48:54   
pondelak
pri nas je ful lilo,toče pa je blo čist maličko...

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 590
27.5.2009 10:56:58   
Mateja4

dež je padal.. no ja ubstvu je bol lilo, toče pa hvala bogu nismo meluser posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 591
27.5.2009 10:59:14   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

Jutro
mi smo že od 6.00 pokonc.. mala tko brca da ne pusti spatuser posted image
uživajte

Iz istega razloga meni ni uspelo zaspat do 2h zjutraj user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 592
27.5.2009 11:24:13   
tancy25
Pozdravljene!
Vidim da ste se kar razpisale,odkar sem bila zadnjič na ringaraja.V glavnem pri meni ni nič novega,tečko še čakam,testi so -,tako da mislim da sem pod stresom in mi zamuja.
Sem med mučeniki tako kot Donna 22.Obe se matrama še z zadnjim izpitomuser posted image .Tako da drug teden pa le držte pestiuser posted image .

Dobrodošle vse nove,vidim da vas je kar nekaj.
Lp,Tancy

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 593
27.5.2009 12:22:58   
chicitita
Ojla! user posted image

Evo, pa sm se še jst po dolgem času malo prikazala... Samo da vam povem, sem v obdobju pridnega user posted image , in 4. 6. ne pričakujem tečke... user posted image zdej že komaj čakam, da mine ta teden in pol da naredim test, res sm neučakana.. user posted image

mam pa eno uprašanje; a je možno, da ko imaš ovulacijo, te v spodnjem delu boli? mene je čez vikend bolelo kar orng, pol pa še med user posted image tud, pa sm kr pustila ker sm upala da je O. user posted image Zdaj em pa sploh ne boli več nič.. je pa res, da mi je zdaj 2 dni zelo slabo in sploh ne prenesem hrane nekatere, včeraj sem tudi bruhala, pa še vrtelo se mi je.. A se keri sanja kaj to pomeni... no, jst bom upala na najbolš.. user posted image da bo čimprejuser posted image kasneje pa še user posted image ..

punce želim vam veliko sreče, tako user posted image , kot tistim ki že pestujetr svoje user posted image user posted image user posted image .. predvsem pa nam, ki veselo user posted image user posted image user posted image . haha
mejte se, L.

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 594
27.5.2009 12:45:05   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: chicitita

mam pa eno uprašanje; a je možno, da ko imaš ovulacijo, te v spodnjem delu boli?

ja je možno da te med O boli v spodnjem delu.. jaz upam da je to o in da si že med nami srečkam user posted image držim pesti zate da ti test čim prej plusek pokažeuser posted image user posted image

tancy 25 upam da se ti čim prej pokaže +

(odgovor članu chicitita)
Neposredna povezava do sporočila: 595
27.5.2009 12:45:37   
Snoopyka
hey punce!

js sm doma in sva še 2v1, ampak pričakujejo da bom tam do naslednega petka že zibala user posted image srček je pešal, ker sm bsaje bila preobremenjena in se kao preveč sekirala, vendar je zdej HB vse ok... popadki se še nadaljujejo sm so rahli...user posted image

joj kk lepo da vas tk skrbel zame in Tinncyka oprosti k ti nism takoj odpisala!user posted image
vse nove punce dobrodošle!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica5-dobrodošla, res ful lepo napisano. ta dva tvoja user posted image pa sta res prav luškana!user posted image user posted image user posted image

lp vsemuser posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
27.5.2009 13:00:26   
Chi_Pita
No tako ... jaz sem si pa vzela čas in od začetka lepo vsak post prebrala ... sem pridna je res user posted image  user posted image  user posted image

tancy25 in IsabellaLana držim pesti, da vaju tečka ne obišče user posted image user posted image user posted image ... vidve sta še na čakalni listi za maj user posted image

Moje junijske borkice, me pa moramo pridno in veselo slončkat, da bo kmalu vse roza user posted image ...

chicitita ti pa imaš podoben nick kot jaz user posted image , sem mogla kar dvakrat pogledat ... če nisem jaz to pisala user posted image user posted image user posted image

Čestitala bom zoji10 in pondelak, ker sta postali mladi mamici (čeprav mislim, da sem že čestitala - ampak škodit ne more) Vse najlepše vam želim ob vzgoji vaših sončkov. user posted image user posted image user posted image user posted image

tinncyka kako kaj tvoja pikica raste? Počutje? Je pa bilo zelo lepo od vaju z dragim, da sta že povedala tvojim staršem ... user posted image Anneri ti imaš tudi drugo leto rok ... kako pa kaj s tabo in tvojo pikico? user posted image

donna22 tvoj dan je vse bliže user posted image ... želim ti čimlažji porod in da bo vse v najlepšem redu s tabo in tvojim sončkom user posted image user posted image user posted image

Snoopyka
navijam, da pikica še malo počaka in ostaneta v enem še en mesec ... če se bo pa mudilo na svet, želim tudi tebi čimlažji in hiter porod.

zaljubljena23 kako pa si ti?

Zaenkrat mislim, da sem napisala več kot preveč user posted image ... navijam za vsako posebej in obljubim, da se bom bolj redno vklopla v debato... user posted image   user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

Neposredna povezava do sporočila: 597
27.5.2009 13:03:27   
Pikica5
Chicitita lahko te boli zaradi O, kjer je včasih malo bolj "groba" in se lahko malo rani stena jajčnika oz. jajcevoda lahko pa tudi nastane kak vodna cista, ki se včasih malo zakrvavi in boli pa tudi med spolnim odnosom lahko boli.

Za vse ki delate na user posted image  user posted image  en najboljši položaj, kjer večinoma user posted image  (plavalcev) pride v samo maternico in je več možnosti za zanositev (meni je to tudi G priporočala in je ratalo). Slika je malo ugabna, nisem najdla druge.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 598
27.5.2009 13:05:37   
Chi_Pita
user posted image zaj.eba.la sem... nisem zaželela mirno in srečno nosečnost vsem ostalim nosečkam ... osredotočila sem se samo na prvi dve, ki sta na spisku user posted image ... se opravičujem user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 599
27.5.2009 13:10:28   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Za vse ki delate na user posted image  user posted image  en najboljši položaj, kjer večinoma user posted image  (plavalcev) pride v samo maternico in je več možnosti za zanositev (meni je to tudi G priporočala in je ratalo). Slika je malo ugabna, nisem najdla druge.

user posted image

Moram rečt, da meni ta položaj ni pomagal user posted image ... vsaj do zdaj ne user posted image ... čakamo in čakamo in mogoče bom čez 2 tedna spremenila mnenje user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?