|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
24.5.2009 22:26:18   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87

ojlauser posted image

Jaz bi se vam tud pridružila če lahkouser posted image  Stara sem 21 let in srečka nosečka, PDP 7.9.09 in baje pričakujemo fantkauser posted image  Sem pa iz Maribora.

Kaj še naj povemuser posted image  Študentka na PeF Mb-predšolska vzgoja, končujem 2. letnik, dragi dela.... jaz pa zapravljam za bebikouser posted image

Nič dovolj za prvič, DRŽIM PESTI za vse, ki čakate na magične pluske! Midva sva ga čakala eno leto, tako da vem kako se počutite, samo pogumno naprej v nove boje in bo!!user posted image

dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 526
24.5.2009 22:28:45   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

očitno ni več domene tukaj... nč grem pa še jaz v posteljo!! jutri pa mamo v oli prosti dan tako da bom lahko lenarila cel danuser posted image user posted image user posted image  pol pa začnemo v torek ob 7h z šolo do sedaj smo pa začeli ob 13h, uh se bo treba navadit spet zgodaj vstatiuser posted image

lahko noč

super....pol pa se lahk kaj kontaktirave...user posted image
in pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za seznamček, je prav flentenuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 527
25.5.2009 7:00:20   
IsabellaLana
Hei! Jst sm pa mal uživala ta vikend na morju. Tincyka, jst M ne pričakujem 28.5.2009, prvi krog, NM.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
25.5.2009 8:48:02   
sunshine84
Dobro jutro vsem starim in vsem novim,...

Jest sm bla čez vikend tud mal na morju, pa sm zdj spet v službi. Sm vidla, kolk ste ble pridne čez vikend, da sm si kr mal več časa vzela, da sm vse prebrala.

Ja stanje pri meni je pa takole: M zaostaja že peti dan, včeraj zjutraj sem delala test pa niblo nič +, tako da ne vem,...bom počakala še par dni, pol bom pa vidla,...

Nasvet vedno dobrodošel,.. user posted image

Lepo se mejte, grem mal delat, pa pridem pol kasnej mal prečekirat.

Dne 28.05.2010 naju je osrečila najina sončica Mia Klara, težka 2620g, dolga 49cm

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 529
25.5.2009 9:56:17   
Snoopyka
živjo!

bla na pregledu...vendar se ni dobr izkazal in zdej grem v P...
tinncyka- pustla sm ti svojo cifro na zs...

lp

(odgovor članu sunshine84)
Neposredna povezava do sporočila: 530
25.5.2009 10:43:40   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

živjo!

lp

joj upam da bo vse dobro! čimprej sporoči novice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 531
25.5.2009 12:07:30   
tinncyka
user posted image  

user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:     IZ KOD:

sunshine84          20.05        24 let           2. krog       KR
  tancy25                 xx.05        24 let               ?            CE
IsabellaLana            28.05        25 let          1.krog          NM

user posted image       

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR :      KDAJ:       STAROST:      KROG:     IZ KOD:

teen                 05.06          19 let             3.krog      LJ
  BabyKitty            09.06       20 let           5.krog        LJ
          P1ka23                14.06         23 let             2.krog     Portorož
  Patrishka             20.06            23 let           2.krog         LJ
       Chi_Pita              xx.06          23 let             6. krog    Izola
          Kattix                xx.06          20 let             3. krog       ?    
      lenčy                  xx.06          21 let             2. krog     NM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOd:

donna22                      26.06.2009         22 let             Ptuj
Snoopyka                    29.06.2009         18 let              MS
 jasmina in tadej          05.09.2009         22 let           Slo. B
    Tamika87                 07.09.2009         21 let              MB
jancyika                       12.09. 2009        19 let           Slo. B
   lucy86                     14.09.2009         22 let              SG
Sasy                          20.11. 2009        20 let              LJ
tinncyka                      14.01 2010         19 let             CE
Anneri                        23.01.2010         25 let            MB

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

*** pondelak (1.user posted image  pri 19. letih) *** (2009)
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22. letih) *** (2009)
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20. letih) ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** elanor ***
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22. letih) ***
*** L009 ***
*** zaljubljena23 ***
*** tinncyka ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 532
25.5.2009 12:40:53   
tinncyka

živjo!

lp

držim pesti da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
25.5.2009 19:58:25   
BabyKitty
živjo!

lp

Ko bo kaj novega prosim sporoči... Držim pesti, da bo vse ok...

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
25.5.2009 20:10:12   
sunshine84

živjo!

lp

Upam, na vse najboljše,...drži se,...in javi, kako je,...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 535
25.5.2009 21:15:09   
Pikica5
Zdravo punce,

slučajno sem šla prebirat vašo temo in se odločila, da vam kar malo pišem. Moja zgodba je pa takšna s fantom sva si želo želela biti mlada starša jaz sem bila stara 20 on 21 in februarja 2008 sva prvič zagledala pozitiven test, ampak naju je žal najin sonček zapustil v 6.tednu in nato sva se odločila, da malo počakava, pa sva junija ravno na najino obletnico, čisto za foro naredila test in glej ga zlomka bil je +, zaradi podobnih težav kot v prvi nosečnosti sem bila sprejeta na gineko, ampak je hvala bogu tokrat bilo vse vredu, seveda strogo mirovanje in počitek, potem sem čez čas imela uz pri svoji G in zopet novo presenečenje, dobila bova dvojčka in tako sem 28.12.2008 rodila s CR dva fantka Taja in Maja, sicer smo imel kar dosti težav, ker je imel en dihalno stisko (rodila sta se dva meseca prehitro) ampak smo vse poštimali in je vse ok sedaj. Čez tri dni bota stara že 5 mesecev, sta že prava zlata nagajivca, čeprav je veliko dela, odrekanja, ... je najlepše na svetu biti starš, koliko ti otročiček, da s svojim nasmehom, ko te poboža, ... neprecenljivo in punce, če čutite, da je vaš čas, imejte otročke, vse se da z voljo in veseljem, kajti punce nikdar ne veste kaj vaš časa. Kajti meni se je zgodilo da so mi potem po CR odkrili tumor na levem jajčniku in se je izkazalo, da je rak, morala sem na ponovno operacijo po istem rezu kot CR, ostala brez enega jajčnika in jajcevoda in še sami zdravniki so rekli Bog je že vedel zakaj mi je namenil dva sončka.
Včasih ko greva z fantom po mestu naju ljudje full čudno gledajo češ tako mlada pa dva otročka, ampak bmk kaj si mislijo, mi se imamo sanjsko lepo in smo srečni, pa čeprav na finančno malo težje, saj sem jaz študentka, malo stisnemo zobe pa se vse da, mala dva ima vsega kar potrebujeta in še dosti več, kajti ena teta je izjavla, da ne bota mela vsega, ampak mata vse materialno in veliko veliko ljubezni, kar pa je najpomembnejše.  

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu sunshine84)
Neposredna povezava do sporočila: 536
25.5.2009 21:42:06   
BabyKitty

Včasih ko greva z fantom po mestu naju ljudje full čudno gledajo češ tako mlada pa dva otročka, ampak bmk kaj si mislijo, mi se imamo sanjsko lepo in smo srečni, pa čeprav na finančno malo težje, saj sem jaz študentka, malo stisnemo zobe pa se vse da, mala dva ima vsega kar potrebujeta in še dosti več, kajti ena teta je izjavla, da ne bota mela vsega, ampak mata vse materialno in veliko veliko ljubezni, kar pa je najpomembnejše.

Zelo lepo napisano. Res ti iskreno čestitam za 2 sončka... Tudi sama sem mnenja, da bog ve kaj dela in vse naredi ob pravem času. Tako lepo je slišati, take zgodbe... Hvala ti zanjo.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 537
25.5.2009 22:44:29   
Pikica5
Hvala BabyKitty.

Želim vam veliko user posted image user posted image  in da čimprej cartate svoje tako željene user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 538
25.5.2009 23:10:56   
BabyKitty
Želim vam veliko user posted image user posted image in da čimprej cartate svoje tako željene user posted image user posted image user posted image .

Hvala tebi... Sama bom mogla čakat na user posted image še do konca junija... sploh nevem kako bom zdržala user posted image upam na to da bom mela toliko dela z učenjem za izpite da bom pozabla na to user posted image je pa ena mičkena možnost, da bo user posted image že na začetku junija ampak ne bi šla stavit user posted image je bila bolj suša s user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 539
26.5.2009 6:44:09   
kattix
Jutro.Res je lepo slišati take zgodbe, ki nas motivirajo kljub nekaterim pomislekom, ki nas spremlajo ob želji biti mlade mamice.
Ja, nekateri ljudje so zavistni, ogorčeni, nesramni, žaljivi in kaj vem še vse...Samo, da bi same mislile: Pa kaj si normalna, pri teh letih otroka,.ti si bolana!!!
Ja, na žalost so take izjave prisotne. Ampak konec koncev nihče ne more bolje kot me same vedeti ali smo pripravljene biti mamice.
Res, da se od ljubezni ne more živeti,..vendar je ljubezen tista zaradi katere bomo naredile vse, da bo najin user posted image srečen in preskrbljen.
Ne sanjajte svojega življlenja, ampak živite svoje sanje.!!!!!!
Življenje je prekratko, da bi se spotaknile ob vsaki oviri.

Rada vas imam!!***papa***

Neposredna povezava do sporočila: 540
26.5.2009 8:41:33   
pondelak
dobro jutro!!res je lepo slišat takšne zgodbe,kar solze ti pridejo na oči...ko sem jaz povedla da sem noseča so vsi mislili da je bila "nesreča" nimajo pojma da sma se že več kot 1 leto trudla za najino malo miss user posted image

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 541
26.5.2009 12:59:24   
lenčy
živjo punce...

pondelak....ljudje ne vejo kaj govorijo, tako da naj ti ne pride do živega. sj sami pa ne bodo povedal, kaj jih teži....važno da sta vidva srečna in da vama je uspelo.
po izkušnji pikice5 sm še bolj prepričana, da je treba v življenju čimprej doseži željene cilje, ker nikoli ne veš, kaj lahko ti to lahko prepreči. in ko enkrat to dosežeš, to še bolj ceniš...

vsem nam želim čimprej željeneuser posted image user posted image  in da bomo izkoristile vsak trenutek z našimi malčki....

lep sončen dan vam želim vsem!user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 542
26.5.2009 13:14:56   
Pikica5
BabyKitty pri nas je blo tako ravno v mesecu juniju sva se z dragim dogovorila, da bova delanje na bebi opustila, do avgusta do dopusta, ker bi rada naredila izpite pa da imam pol mir in tako sma samo dvakrat user posted image user posted image in ta dvakrat je dvakratno uspelo in je bil 16.6.2008 ravno na najino obletnico testek user posted image user posted image  od šoka sploh nisem mogla verjet, te ko nisma delala na dojenčku te je ravno uspelo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 26.5.2009 13:15:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 543
26.5.2009 13:55:38   
BabyKitty
Saj po pravici poveno malo upanja še imam (ja ja nestrpna baba sm user posted image ) ker sva user posted image v torek zvečer v sredo zjutraj sem imela pa zelo lepljivo in vlečljivo sluz, ki bi lahko bila O. Upanje umre zadnje pravijo,... ampak se trudim, da si ne bi delala prevelikih utvar in gradila upanja. Sedaj ko delam v vrtcu, ko crklam malčke preden zaspijo, ko pridejo se k meni stisnit ko jokajo, pri meni iščejo tolažbo če ni mamice... si želim še toliko bolj imeti svojo malo pikico ob sebi in je včasih prav grozno. Pa še en miškolinček je čisto isti kot moj dragi ko je bil otroček in je potem še toliko huje user posted image ah ja... bom nehala rajš nakladat :)

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 544
26.5.2009 14:04:51   
pondelak
tudi nama je uspelo nepričakovano...kot sem že rekla sma se dolgo trudila...leto pa 3 mesece...pa sem v zečetku junija lani mela pregled pri ginekologu in mu povem kak je na stvari pa me pregleda in pravi da ni vse vredu in da je mala možnost zanositve... pa pravi da naj pridem septembra 10 dan po user posted image in bo vsak dan gledal kdaj je plodni dan...in v čakanju na september sem konec junija zanosila user posted image user posted image sedaj pa je moja mala velika sreča že tu...user posted image

< Sporočilo je popravil pondelak -- 26.5.2009 14:05:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 545
26.5.2009 14:18:49   
kaya333
pozdrav iz kopra user posted image

končno sem našla mesto kjer smo 'sami otroci' na kupu user posted image

drugače imam 21 let, moja tamala pa bo 20.junija stara eno leto...pa me zanima vaše mnenje..s fantom načrtujeva 2. user posted image ...moja želja da bi se rodil/a drugo leto junija..torej septembra akcijaaa user posted image

..pa me zanima kaj si mislite o drugem otroku v mladi letih?
'kot da bi bili dvojčki'..mi je rekla ena kolegica....jst pa mislim da ni tako ker sta 2 leti razlike torej v zelo zelo drugačnem razvojnem obdobju..
..ne vem, če je kira brala kaj na to temo..sem slišala da je boljše tako, ker po 4. letu postanejo ljubosumni...prej pa ne tolko...baje..
če katera ve kaj več glede tega ljubosumja oz. kako 'ta starejši' sprejme 'ta mlajšega' oz. na kakšen način oblažit udarec za starejšega...bi bila zelo vesela mnenj in komentarjev :)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 546
26.5.2009 14:28:31   
BabyKitty
Sama ti lahko povem iz mojih izkušenj ko sva s tamalo 6 let narazen, pa je bila kar huda (bila sem grozno ljubusumna, skoz jo špikala,...) Vendar je bilo in je še hudo tudi med mojim bratrancem in sestrično, ki sta narazen leto in pol. Na bratca, ki je prišel pa 10 let za mlajšo sta pa tako navezana, da joj. Uglavnem moje mnenje je, da ni univerzalnega načrta, vsak otrok je unikat in dokler ne izkusiš ne moreš vedeti kako bo reagiral. Lahko bosta do konca življenja najboljša prijatelja in sovrstnika, lahko se bosta pa tepla do 40. leta.
Moj načrt je pa tak, da najprej enega, potem pa čez kakšne 10 let še drugega user posted image , to je tudi eden od razlogov zakaj si želim biti mlada mamica :) mogoče pa pri 40ih še tretjega user posted image ampak to rečem sedaj ko še pojma nimam kako bo. Ne izjljučujem možnosti, da bom tako kot ti hotla imeti takoj še enega, ko bo prvi malo zrastel user posted image user posted image

(odgovor članu kaya333)
Neposredna povezava do sporočila: 547
26.5.2009 14:36:53   
pondelak
midva drugega načrtujema čez 4-5 let...verjetnouser posted image sma pa z mojim bratom narazen leto pa 9 mesecev...on je starejši...in se živa ne prenesemauser posted image no zdaj je že malo boljše ko ne živim več domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 548
26.5.2009 15:10:31   
kaya333
ja sej to je res..itak se ne da nič predvidet in nič rečt...sm misla da obstaja kakšna 'šablona'..približno kako naj bi bilo...

ja jst ko sem bla noseča sem govorila 'usaj še 10 let ne mislim bit več noseča!'..to je blo bol proti koncu user posted image
pol ko sm rodila sm govorila 'spolh ne mislim imet več otrok!'..tiste prve mesce ko je najbolj naporno
po par mescih sem rekla 'še kšne 4-5 let počakam da se bom naspala'..to je blo ko nismo spali...
zdej ko je vse mimo pa se imamo samo še iz dneva v dan lepše, pa spimo..pa je vse ok..pa hočem TAKOJ ŠE ENEGA user posted image user posted image user posted image
samo glede na to da mi je ful ful ustrezalo kako so se z rastjo tamale menjavali letni časi..bi si želela s5 rodit junija

drugače pa mam tudi jst 10let mlajšo sestro pa se mi je zdela najslabša kombinacija..
gli ko sm jst prišla v puberteto je ona začala z 1001 vprašanjem..pa mi je šla na živce
ona bi se rada igrala...jst sama zaprta v sobi...
ona bi šla zjutraj na igrišče..jst spala do 12h
vse kontra je blo..in se nismo razumele dokler nisem šla živet drugam...

se itak kako se razumejo bratje in sestre ni odvisno od starostne razlike ampak od načina vzgoje...tega se pa res ne da predvidet..eni se pač razumejo drugi ne..ne glede na to kakšna je razlika med njimi..
mene je bolj zanimalo kako majhen otrok sprejme novega člana..tisti prvi mesec dva..dokler se neprivadi na novo situacijo...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 549
26.5.2009 15:20:25   
tinncyka
ojla ker šibam naprej bi vas samo vprašala če ve katera kako je s Snoopyko? sem ji poslala sms pa še ni nič odpisalauser posted image

lep pozdrav

(odgovor članu kaya333)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......