|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
19.3.2010 9:11:03   
emibu
se opravičujem narobe sem prlepla postuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
19.3.2010 9:15:28   
Zvezdici
Potem, pa pokliči v P in te bodo od tam naprej usmerjali.
Drugače, bodi pozitivna. Ni še nič nujno, da bi to nakazovalo na prezgodnji porod. Lahko te tudi zato tako boli, ker se maternica razteza.
Poglej mene.. kako je bilo 3 mesece nazaj.. sedaj, pa 5 dni pred rokom. user posted image

user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
19.3.2010 9:29:34   
emibu
no tkole jst sem poklicala in povedala rekla mi je da če me zelo skrbi naj se pridem pokazat oz. da naj se uležem in strogo mirovanje čez vikend v torek pa na pregled ker dela moja ginekologinja morem pa bit pozorna na to da se otrok nebo umiril pa spit usaj 2 litra vode da se bom normalno polulala nevem kaj ma to veze sam dobro..Tak da zdej se grem uležitbom se pa šla menda popoldne pokazat da bom bolj mirna...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
19.3.2010 9:32:39   
Zvezdici
Samo, da si poklicala.
Ja le pojdi ležat. Pa če se ti bo zdelo, da bi bilo vseeno se fajn pokazat, pa kar pojdi!!
Ravnaj se po svojem občutku!
user posted image user posted image user posted image user posted image da se vse umiri!
Spočij se!
user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
19.3.2010 9:46:46   
Aninchy
Hejla!

Uff kake teme imate že tok zjutri user posted image Jaz še prihajam k sebi od spanja, pa me je tole branje čist not potegnalo! user posted image U glavnem jaz ne morem dat prav nobenga nasveta, ker sem prvič noseča, se mi pa sigurno zdi dobro, da greš počivat... Sicer pa držim pesti, da bo mali junak še mal počakal. user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa zunaj tako lep sonček, ampak kaj, ko tako grdo piiiihaa!! No, mogoče bo veter do konca pregnal zimo in bo končno pomlaaad! user posted image Komi že čakam!

Zvezdici, ti moraš biti pa že prav nestrpna, kaj? Uff sploh si ne morem predstavljat, da bom jaz tudi tik pred rokom čez 2 meseca user posted image Zdaj te lahko res kadarkoli zagrabi! user posted image Želim ti čimbolj hiter in lahek porod!user posted image

Punce, grem se še mal relaksirat, ker popoldne sem v službi... joooj naslednji teden še, potem pa "počitnice" tud zame! user posted image

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
19.3.2010 9:50:16   
Zvezdici
aninchy - hja hmm.. ja nestrpna sem že sploh. Ampak živcčki so tisti, ki nagajajo. user posted image Ampak saj bom preživela.
Se mi, pa res vse že vleče. Pa kar ne moram vrjeti, da naslednji teden tak čas  bo pupa že v naročju ali bo pa ravno na ta dan čez en teden prihajala. In me kar malo zvije, ker si ne moram predstavljati user posted image .

Uživaj na sončku!!user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
19.3.2010 10:26:58   
nincy29
emibu ni samo 1 aprilčica rodila,ampak že 4user posted image user posted image

in kako ste kaj??zadnje čase se bolj malo javljam.sem ratala mal bl lene sorteuser posted image user posted image .

zvezdici čas bi bil da bi že rodit šla auser posted image user posted image user posted image user posted image .

jej še 1 mesc pa smo mi na vrstiuser posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
19.3.2010 11:13:44   
Zvezdici
ninchy - ja glede na to da so že 4 aprilčice, jaz pa spadam pod marčevke, bi bil že čas ja. user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
19.3.2010 11:26:39   
emibu
kaaaj že 4???ja kaj pa norijouser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
19.3.2010 11:31:50   
Zvezdici
Prehitevajo po desni. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
19.3.2010 11:53:53   
emibu
tole me zanima:
http://cgi.ebay.de/Jogger-Roadster-3-Rad-Kinderwagen-Tragewanne-braun_W0QQitemZ230450202077QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item35a7e705dd

koliko znaša poštnina in koliko časa se čaka na ta vozek?? jst pa moja nemščina in ne zastopim nič..če mi katera lahko pomaga pa kako se to plača?

ta vozek je že pri nas poceni čeprou enkrt dražji od tukaj pa vendar isti voz grr Slovenija enauser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
19.3.2010 11:54:34   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Prehitevajo po desni. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
19.3.2010 12:12:12   
Zvezdici
emibu - angleško pa sigurno razumeš
http://global.ebay.com/search?Query=Jogger+Roadster&Region=0

Jaz o nemščini tudi nimam pojma. user posted image

Sam ti tole nič ne pomaga ane. user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 19.3.2010 12:14:46 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
19.3.2010 12:31:47   
emibu
hehe tale je pa res hecn vozuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
19.3.2010 12:42:25   
Tincy90
Hehe, kaj sm se nasmejala temu vozu k je dala link zvezdici.user posted image res je mal smešn.user posted image user posted image
Drgač pa upam d sta ok emibu in sa5i, pikepoke in paceki (user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d ni nič kaj hujšga in d vama sm otroček nagaja.
Bejbe, dejte kako temo d se bo za kej ment pa d bo še smešna povrh.user posted image sm zahtevna ne? Če se pa rada smejim.user posted image user posted image
Ja sm to pa res, zvezdici kaj štrajkaš? Madonca, d te ne bodo nazadne z umetnimi popadki našopal.user posted image tud zate user posted image user posted image user posted image , da ti porod čim hitreje mine in d boš hmal držala svojo pupiko u naročju in jo cartala z vso ljubeznijo.user posted image zdj sm pa hotla neki še napisat in mi je kr iz glavo ušlo?! Mislm, kr neki!user posted image ajaaa, pa zapomn si d je usak popadek tvoj prijatelj in da z usakim hujšim popadkom si bližje svojmu otročku.user posted image user posted image tok morm mal še js to pisat k so men to ful pisal in mi je pol na koncu že kr mal dosadilo, sm pol k sm bla pa že na postli u porodni sm bla pa vesela teh besed in se spomnla na njih in sm rodila brez problema, sm 4 ure sm se matrala.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
19.3.2010 12:53:43   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

hehe tale je pa res hecn vozuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

tincy - ja saj me bodo.. najkasneje ćez 1 teden. In mislim, da se bo res tako končalo, glede na to kolko je mala trmasta. user posted image
Joj ja te besede sem že takrat slišala ko je ena zraven mene takrat v P rojevala. Pa po pravici povedan sem takoo zavijala z očmi zraven. user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
19.3.2010 18:27:14   
sa5i
pozdrav!

jaz sem nazaj doma sem pa šla ka dr pa seveda takoj v porodnišnico, in ta aparatura je narisala popadke. user posted image dobila sem 3 inekcije nevem česa pa tablete za domov moram strogo počivati je pa baje sreča, da se nisem začela še nič odpirati. tako, da sedaj pač počivam čeprav me sedaj rit boli od pikanja. user posted image je pa z user posted image vse vredu v ponedeljek se grem dopoldan pokazat, če bi se spet začelo pač prej imam pa v ponedeljek popoldne še 3D uz. no rekli so mi, da ni rvno najboljše sedaj že roditi glede na to, da so pred mano še 3 meseci. user posted image kot, da ne bi vedela user posted image ampak, če se zgodi pač se. ja pa pa za razvoj pljuč sem dobila inekcijo. so se kar prepirali če bi dali ali ne glede na to, da je mv ok pa so potem vseeno. nevem zakaj a lahko ta inekcija tudi škodi? v glavnem sedaj se vredu počutim le do hrani mi ni sem dve žlici zelenjave pojedla pa 3 jabolka kar smrdi mi vse verjetno živčki delajo svoje.

pa emibu??? si boljša? si klicala vsaj? daj pojdi raje, da ne bo kaj narobe saj si ti bližje roku pa vseeno. user posted image

punce hvala pa se opravičujem, da sem toliko napisala.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
19.3.2010 18:48:53   
emibu
sa5i-ojojuser posted image user posted image boga reva no...jst pa ležim in mi je bolje do torka počivam potem pa grem kar dol ker prej ne dela moja G..mi je pa bolje..pa malega normalno čutiš al kaj manj? ker naj bi se umiril pred porodom kok je men rekla..

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
19.3.2010 19:01:00   
sa5i
ah ja saj bo. ja user posted image čutim normalno no ne nekaj zelo ampak pač vsake toliko me kam brcne. baje bi mogla na 2 uri našteti 10 gibov ampak tega nikakor ne morem mogoče se premakne ampak ne zaznam tega. včeraj pa ko me je ščipalo nisem čutila user posted image ko je nehalo pa kot bi htel nad popek ven user posted image tak, da nevem mogoče pa se ne umirijo vsi moja teta pa ga je baje do konca čutila. kaj pa vem user posted image saj glavno, da se umirilo saj so bili bolj kot ne to lažni popadki ker drugače bi se odprala. po mojem, čeprav ctg ne riše lažnih popadkov ali?  res se počutim izgubljeno user posted image grem zdaj dat cunje prat potem pa pod tuš. mlačen, me je kar strah, da sem sama kaj sprožila to ker sem se tuširala z vročo vodo če mi je stalno to pasalo in mi moj zmeraj reče, da pridem ven kot kuhan rak.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
19.3.2010 19:20:41   
sa5i
še eno vprašanje naročena sem na ta 3D k dr Lukmanu na Ptuj, ampak sem kar pozna glede na 27 tedne kaj?
Donna, ti si bila za druge se ne spomnim točno povejte se to splača ali je katera bila razočarana? meni je najbolj za iti zato ker bi potem moj lahko šel s sabo vse ostale uz je zamudil ker je cele tedne v službi sedaj pa je dobil prosto ampak baje sem prebrala, da če imaš posteljco spredaj, da se slabo vidi ali kako je s tem ali pozna kera zdravnika je ok? se potrudi pa kaj vse naredi filmčke ali kaj v bistvu??

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
19.3.2010 19:36:29   
zaljubljena23
sa5i, joj držim pesti, da še enkaj časa ostaneš 2v1....Počivaj...

Glede lukmana pa sem slišala same pohvale in baje se zelo potrudi...Poznam jih kar nekaj, ki jih je naročil na dodaten brezplačen 3D, če prvi ni bil uspešen

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
19.3.2010 21:24:53   
Zvezdici
sa5i - te injekcije za razvoj pljučk nič ne škodijo. Samo pljuča prej dozorijo, da če se slučajno prej rodi, da lahko sam zadiha. Ker s tem imajo nedonošenčki največkrat probleme. Sem jih tudi jaz dobila.
Joj joj počivat pupa! Pa ne pozabi na neslano dieto. To je mogoče tudi kaj v povezavi s tem. Počivaj in drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj boš dala cunje prat lejo!! user posted image
Govorim ti.. resno vzemi navodila zdravnika in počivaj! Strog počitek pomeni samo ležanje in hoja SAMO od wc-ja do postelje. Daj prosim resno ga vzemi! Pa tudi z to dieto začni bolj resno!
Ne mislim nič slabega. Ampak ne moraš priti iz P, kjer ugotovijo da imaš popadke in ti prideš domov in greš prat perilo user posted image user posted image .
Če boš tako nadaljevala boš res prej rodila. user posted image
Pa če nimaš prenosnika raje ne hodi na računalnik. Ker tudi sedenje ne bo vredu.

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 19.3.2010 21:27:56 >

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
19.3.2010 21:46:45   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

še eno vprašanje naročena sem na ta 3D k dr Lukmanu na Ptuj, ampak sem kar pozna glede na 27 tedne kaj?
Donna, ti si bila za druge se ne spomnim točno povejte se to splača ali je katera bila razočarana? meni je najbolj za iti zato ker bi potem moj lahko šel s sabo vse ostale uz je zamudil ker je cele tedne v službi sedaj pa je dobil prosto ampak baje sem prebrala, da če imaš posteljco spredaj, da se slabo vidi ali kako je s tem ali pozna kera zdravnika je ok? se potrudi pa kaj vse naredi filmčke ali kaj v bistvu??

Jaz sem tudi bila pri Lukmanu, on je moj Guser posted image
Dobila sma čez 20 slik, nekatere so bile res dobre. Posteljico pa tudi zbriše dol, če zastira pogled. Saj imam v albumu par slik. Pa 3 posnetki so bli zraven.

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
19.3.2010 22:09:25   
sa5i
zvezdici, hvala za skrb user posted image ampak se sedaj res ok počutim pa po brcikah sodeč mala tudi user posted image . se bom pa držala diete brez heca res, tudi vodo navadno sem začela piti bo pridna, samo, da bo z user posted image vse vredu.
drugače pa imam presnosnika kar na postelji tako, da ni panike. user posted image sem pa samo prašek pa mehčalec dala v stroj ostalo je moj odnesel sem samo finiš naredila, tako, da se ne naprezam. sem se pa prejšnji vikend, ko sva prestavljala omare pa štrihala jaz seveda tudi, tako, da se sploh več ne čudi če pogledam malo nazaj pa jaz ko nikoli nisem bla neka športnica pa da bi kaj kondicije imela. saj zdaj imam počivanje brez naprezanja. v upanju, da bo vse ostalo ok user posted image

donna, pa če izpiše, da nimaš nobenega albuma kaj imaš vidnega samo prijateljem mogoče? potem je to krivo ker mi nič ne pokaže user posted image no b glavnem ti si bila zadovoljna? torej je vredno tega denarja? nič grem spat zdaj že drugič danes. user posted image kar zmanjkalo me je sredi dneva, semmislila, da sem lačna pa se bila tako otrujena, da sem pozabila na lakoto in zaspala kot angelček.

ja pa izvedela sem, da se vse 3 izpite naredila user posted image user posted image user posted image   s semšnimi ocenami 8, 9 in 10  sploh ni slabo kaj? user posted image mi je user posted image pomagala user posted image še samo 4 do konca pa mam letnik user posted image upam, da uspe

mirno noč user posted image pa zvezdici javi ti kaj sem kdaj boš kam šla, da bomo vedele zakaj se ne pojaviš gor user posted image še čisto malo kaj? mmmm kak lepo user posted image lep porod pa da hitro mine potem pa dosti cartanja user posted image

zdaj pa res grem nočko

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
20.3.2010 8:21:03   
zaljubljena23
sa5i, me veseli, da se počutiš bolje...In seveda čestitke za uspešno opravljene izpite user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?