Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA Gina, če se zaveš, ti ni treba nevemkako izstopati. a ni že dovolj, da se ne pustiš zastrahovati praznim strahovom (npr. današnja kriza je nič drugega kot psihološki napad na človeštvo-poglej kaj se je zgodilo po napadu na WTC- cela amerika je bila pod strahom pred teroristi-le zakaj? kdor se je zavedal, ni umiral od straha, ne?) npr. če bodo želeli čipirati vse ljudi-pod izgovorom, da je to dobro za nas( npr. boš vedela v vsakem trenutku, kje so ti otroci- jih kvazi ščitiš pred ugrabitvijo..), boš tako stvar dovolila, ali boš rekla NE! ? Ma ne vem, jaz nisem gledala tega filma, govorim na splošno o teh rečeh. Čim gledaš na reči drugače kot večina in tako tudi deluješ, nepreklicno izstopaš. Temu ne moreš uiti. Ali sprejmeš to in s tem živiš normalno ali pa "crkneš". Ni srednje variante o kateri govoriš. Na čipe smo že pristali. Kolk mi je to hecno, da govoriš o nečemu, čemur bi se lahko izognili. A se ti zavedaš, da boš kontrolirana isti hip, ko bomo satelitsko cestninjenje uvedli? A se zavedaš,d a te že ta hip non stop iz satelitov kontrolirajo? Jaz lahko rečem ne, jaz sem proti, ampak je družba za. Vprašaj na rr, ali se strinjajo. Ljudje se strinjajo. Strah? Ne, ne govorim o strahu. Govorim o neumnostih, katere živimo in se jim ne moremo izogniti. Tako je. Lahko misliš drugače, ampak živet tega v praksi čist 100% pa ne moreš. ovira te družba. Vleče te v podn. Recimo z zgoraj napisanim. Pa ne da bi se človek tega bal. Terorizma ali česarkoli že. Lahko se bojimo zgolj sami sebe.
|