liliana -> RE: Tašča mi gre na živce! (4.5.2009 22:00:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: liliana bolj pomembno je to, da je slaba mama tista, ki v prvem letu otrokovega življena gre kdaj požurat..... a ni razlika pustit otroka kdaj pa kdaj, ali pa žurat 7 dni? avtorico teme je tudi nepotrebno označevat za slabo mamo, saj ne vemo kako se obnaša do otroka vsakodnevno. pa dajmo definirat kaj je slaba mama! Jaz sem svojo hčer tudi pustila 5 dni (skupaj....za kakšnih par ur ali kako noč sem jo prej tudi že pustila brez mame) samo, ko je imela 13 mesecev......med drugim smo tudi žurali, ker zvečer pač včasih na kakšnih službenih srečanjih to počnemo......vendar se sploh nisem sekirala zaradi tega, ker je bil otrok brez mame 5 dni.....vedela sem, da je v dobrih rokah in za zdaj še nisem opazila kakih vidnih in trajnejših posledic na njej......če jo bo pa to motilo, ko bo nekoliko starejša, pa ji bom poskušala razložiti na lep in prijazen način, da sem jo imela vseeno rada, čeprav je kdaj pa kdaj sama z atijem ali pa pri babici prespala......
|
|
|
|