|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašča mi gre na živce!
4.5.2009 20:45:36   
Anonimen
dan, da ga preživim s tistimi, ki jih imam rada.

Tudi sebe je treba imeti rad.

In ce nekomu pase, da prezivi dan ali teden sam s sabo, ni s tem popolnoma nic narobe. Toliko je legitimna ljubezen do sebe kot do drugega.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
4.5.2009 20:47:12   
dadd0
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA
izgubili ste "rdečo nit". avtorica posta ni bila "linčana" glede tega, da ima 4 mesečnega otroka in hoče žurati- do tu nič kaj strašnega. ampak se jezit na taščo, ki noče prevzeti odgovornosti za 7 dni (ali polovico tega)- navsezadnje je naslov teme TAŠČA MI GRE NA ŽIVCE. in kaj bi po vašem mnenju bilo nefašistično? udarit po tašči?

Sem prebral kar nekaj postov iz katerih mrgole trditve, da je avtorica posta SLABA mama, ker hoče na žur. Tašča je v debati nepomembna, kljub naslovu teme.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.5.2009 20:49:29   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

In ce nekomu pase, da prezivi dan ali teden sam s sabo, ni s tem popolnoma nic narobe. Toliko je legitimna ljubezen do sebe kot do drugega.

jaz se imam zelo rada. moj pravi, da še preveč user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.5.2009 20:51:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

jaz se imam zelo rada.

Bo ze drzalo, ce tako pravis.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
4.5.2009 21:19:36   
amaya
ma kaj še niste šle na pivo????  user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.5.2009 21:19:40   
liliana
Ko ste že oz. še vedno pri slabih mamah in supermamah.......

Francoska pravosodna ministrica Rachida Dati se je na delovno mesto vrnila le pet dni potem, ko je povila hčerko. In Francozi so skočili v zrak.

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=190741

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
4.5.2009 21:21:58   
benika
Kaj bi rada, da ji ploskamo? Zame to ni mama ampak karierna mati, ki ji je otrok le kot hišni ljubljenček. Vzgajali ga bodo pa itak drugi.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 407
4.5.2009 21:27:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

ma kaj še niste šle na pivo????  user posted image user posted image user posted image

ajde, prid, jaz častim. mam tud banditosa. user posted image

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
4.5.2009 21:32:37   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Kaj bi rada, da ji ploskamo? Zame to ni mama ampak karierna mati, ki ji je otrok le kot hišni ljubljenček. Vzgajali ga bodo pa itak drugi.

V tekstu med drugim tudi piše to.....Francozinje imajo po zakonu 16 tednov porodniškega dopusta (za primerjavo: v Sloveniji je leto dni). Vendar to ni pomembno......bolj pomembno je to, da je slaba mama tista, ki v prvem letu otrokovega življena gre kdaj požurat.....karierna mati pa je v Sloveniji (glede na trajanje porodniškega dopusta) verjetno tista, ki si le-tega ne podaljša vsaj za tri mesece.......

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 409
4.5.2009 21:34:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Ko ste že oz. še vedno pri slabih mamah in supermamah.......

Francoska pravosodna ministrica Rachida Dati se je na delovno mesto vrnila le pet dni potem, ko je povila hčerko. In Francozi so skočili v zrak.

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=190741

Ali pa ce bi se najkasneje 13 tednov po porodu, toliko, kot ji po zakonu pripada porodniskega dopusta.

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
4.5.2009 21:40:24   
ssevin

IZVIRNO SPOROČILO: dadd0

Ne mi zamerit, ampak nikakor se ne morem znebiti občutka, da se tuki uvaja nekakšn fašizem oz. urejanje pravil kaj bi mlada mamica morala vse narediti, kako misliti in kako se obnašati, če želi biti DOBRA mama. Ne bom presenečen, če bo žuranje za mlade mamice v slovenski demokratični družbi postalo kaznivo dejanje, kar se mi osebno zdi nesprejemljivo, če je že posrkbljeno za varstvo. Od kod družbi pravica jemati pravico staršema, da vzgajata otroka po lastnih prepričanjih?

tukaj se na splošno strinjam...ampak...
izgubili ste "rdečo nit". avtorica posta ni bila "linčana" glede tega, da ima 4 mesečnega otroka in hoče žurati- do tu nič kaj strašnega. ampak se jezit na taščo, ki noče prevzeti odgovornosti za 7 dni (ali polovico tega)- navsezadnje je naslov teme TAŠČA MI GRE NA ŽIVCE. in kaj bi po vašem mnenju bilo nefašistično? udarit po tašči?

To je zelo težko razumet, je treba izkoristit priliko in razglabljat še o vseh možnih situacijah...

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.5.2009 21:40:43   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

brez heca, ampak jaz sem si res zdaj pivo odprla user posted image user posted image user posted image ...se mi lušta za umret

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.5.2009 21:41:44   
BUŠICA

bolj pomembno je to, da je slaba mama tista, ki v prvem letu otrokovega življena gre kdaj požurat.....

a ni razlika pustit otroka kdaj pa kdaj, ali pa žurat 7 dni?
avtorico teme je tudi nepotrebno označevat za slabo mamo, saj ne vemo kako se obnaša do otroka vsakodnevno.
pa dajmo definirat kaj je slaba mama!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.5.2009 21:42:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

brez heca, ampak jaz sem si res zdaj pivo odprla user posted image user posted image user posted image ...se mi lušta za umret

grem si tud jaz banditosa odpret. bom lažje zaspala. user posted image

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
4.5.2009 21:43:16   
ssevin

bolj pomembno je to, da je slaba mama tista, ki v prvem letu otrokovega življena gre kdaj požurat.....

avtorico teme je tudi nepotrebno označevat za slabo mamo, saj ne vemo kako se obnaša do otroka vsakodnevno.

Ouuuuuuuuuuu user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.5.2009 21:46:11   
amaya
Ma ne spomnem se, da bi kdo dobesedno kdaj napisal, da je slaba mama...no vsaj jaz nisem...pač se ne strinjam s tem, kar je želela ali kar je naredila...in to je to...uh...piva prijamlje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.5.2009 21:48:05   
zband
tašče so zakon...

saj moja je

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 417
4.5.2009 21:49:09   
BUŠICA

pač se ne strinjam s tem, kar je želela ali kar je naredila...in to je to

zaradi tega si/smo označene kot fašistična družba- se strinjaš s tem?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 418
4.5.2009 21:52:05   
amaya

pač se ne strinjam s tem, kar je želela ali kar je naredila...in to je to

zaradi tega si/smo označene kot fašistična družba- se strinjaš s tem?

ja, popolnoma!

user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da je debata čisto zašla...zato ji pa še sledim user posted image ...ker na koncu ugotovim, da je z mano nekaj narobe, in sicer: sem posesivna fašistična mati...brez življenja...

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 419
4.5.2009 21:52:53   
ssevin

Ma ne spomnem se, da bi kdo dobesedno kdaj napisal, da je slaba mama...no vsaj jaz nisem...pač se ne strinjam s tem, kar je želela ali kar je naredila...in to je to...uh...piva prijamlje user posted image user posted image user posted image

Jaz sem napisala, da je g od gnoja, pač v tistem trenutku sem na glas razmišljala..kaj čmo zdaj. ..in njen izhodni post je bil, kako ji tašča gre na živce..zakaj že? Ker je odbila večdnevno varstvo 4 mesečnega dojenčka zaradi materinega žuranja? To je bilo meni čisto dovolj.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.5.2009 22:00:28   
liliana

Jaz sem svojo hčer tudi pustila 5 dni (skupaj....za kakšnih par ur ali kako noč sem jo prej tudi že pustila brez mame) samo, ko je imela 13 mesecev......med drugim smo tudi žurali, ker zvečer pač včasih na kakšnih službenih srečanjih to počnemo......vendar se sploh nisem sekirala zaradi tega, ker je bil otrok brez mame 5 dni.....vedela sem, da je v dobrih rokah in za zdaj še nisem opazila kakih vidnih in trajnejših posledic na njej......če jo bo pa to motilo, ko bo nekoliko starejša, pa ji bom poskušala razložiti na lep in prijazen način, da sem jo imela vseeno rada, čeprav je kdaj pa kdaj sama z atijem ali pa pri babici prespala......

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.5.2009 22:01:38   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Jaz sem napisala, da je g od gnoja, pač v tistem trenutku sem na glas razmišljala..kaj čmo zdaj. ..in njen izhodni post je bil, kako ji tašča gre na živce..zakaj že? Ker je odbila večdnevno varstvo 4 mesečnega dojenčka zaradi materinega žuranja? To je bilo meni čisto dovolj.

ja pa sej to ne pomeni, da je slaba mama user posted image

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.5.2009 22:03:44   
liliana
A to pomeni potem, da je moderna mama.....user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.5.2009 22:06:45   
ssevin

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

ja pa sej to ne pomeni, da je slaba mama user posted image

Evo vidiš kak si ti meni pametna. Točno tak, saj ne pomeni da je slaba mama...mater, pa saj je komaj prevzela ta laskavo titulo mame pred 4 mesci...mislim a se sploh lahko poimenuje ta ženska za mati..torej naslednja dilema-kdaj je mama MAMA????????

user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.5.2009 22:07:10   
amaya

A to pomeni potem, da je moderna mama.....user posted image

verjetno

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime za fantka
Pacota

Katero vam je najbolj všeč?

Matic (51%)

Matija (25%)

Matevž (23%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!