Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 20:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
dan, da ga preživim s tistimi, ki jih imam rada. Tudi sebe je treba imeti rad. In ce nekomu pase, da prezivi dan ali teden sam s sabo, ni s tem popolnoma nic narobe. Toliko je legitimna ljubezen do sebe kot do drugega.
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 20:47:12
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA izgubili ste "rdečo nit". avtorica posta ni bila "linčana" glede tega, da ima 4 mesečnega otroka in hoče žurati- do tu nič kaj strašnega. ampak se jezit na taščo, ki noče prevzeti odgovornosti za 7 dni (ali polovico tega)- navsezadnje je naslov teme TAŠČA MI GRE NA ŽIVCE. in kaj bi po vašem mnenju bilo nefašistično? udarit po tašči? Sem prebral kar nekaj postov iz katerih mrgole trditve, da je avtorica posta SLABA mama, ker hoče na žur. Tašča je v debati nepomembna, kljub naslovu teme.
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 20:49:29
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II dan, da ga preživim s tistimi, ki jih imam rada. Tudi sebe je treba imeti rad. In ce nekomu pase, da prezivi dan ali teden sam s sabo, ni s tem popolnoma nic narobe. Toliko je legitimna ljubezen do sebe kot do drugega. jaz se imam zelo rada. moj pravi, da še preveč
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 20:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Mič II dan, da ga preživim s tistimi, ki jih imam rada. Tudi sebe je treba imeti rad. In ce nekomu pase, da prezivi dan ali teden sam s sabo, ni s tem popolnoma nic narobe. Toliko je legitimna ljubezen do sebe kot do drugega. jaz se imam zelo rada. Bo ze drzalo, ce tako pravis.
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:19:36
|
|
|
|
amaya
|
ma kaj še niste šle na pivo????
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:21:58
|
|
|
|
benika
|
Kaj bi rada, da ji ploskamo? Zame to ni mama ampak karierna mati, ki ji je otrok le kot hišni ljubljenček. Vzgajali ga bodo pa itak drugi.
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya ma kaj še niste šle na pivo???? ajde, prid, jaz častim. mam tud banditosa.
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:32:37
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Kaj bi rada, da ji ploskamo? Zame to ni mama ampak karierna mati, ki ji je otrok le kot hišni ljubljenček. Vzgajali ga bodo pa itak drugi. V tekstu med drugim tudi piše to.....Francozinje imajo po zakonu 16 tednov porodniškega dopusta (za primerjavo: v Sloveniji je leto dni). Vendar to ni pomembno......bolj pomembno je to, da je slaba mama tista, ki v prvem letu otrokovega življena gre kdaj požurat.....karierna mati pa je v Sloveniji (glede na trajanje porodniškega dopusta) verjetno tista, ki si le-tega ne podaljša vsaj za tri mesece.......
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Ko ste že oz. še vedno pri slabih mamah in supermamah....... Francoska pravosodna ministrica Rachida Dati se je na delovno mesto vrnila le pet dni potem, ko je povila hčerko. In Francozi so skočili v zrak. http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=190741 Ali pa ce bi se najkasneje 13 tednov po porodu, toliko, kot ji po zakonu pripada porodniskega dopusta.
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:40:24
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 Ne mi zamerit, ampak nikakor se ne morem znebiti občutka, da se tuki uvaja nekakšn fašizem oz. urejanje pravil kaj bi mlada mamica morala vse narediti, kako misliti in kako se obnašati, če želi biti DOBRA mama. Ne bom presenečen, če bo žuranje za mlade mamice v slovenski demokratični družbi postalo kaznivo dejanje, kar se mi osebno zdi nesprejemljivo, če je že posrkbljeno za varstvo. Od kod družbi pravica jemati pravico staršema, da vzgajata otroka po lastnih prepričanjih? tukaj se na splošno strinjam...ampak... izgubili ste "rdečo nit". avtorica posta ni bila "linčana" glede tega, da ima 4 mesečnega otroka in hoče žurati- do tu nič kaj strašnega. ampak se jezit na taščo, ki noče prevzeti odgovornosti za 7 dni (ali polovico tega)- navsezadnje je naslov teme TAŠČA MI GRE NA ŽIVCE. in kaj bi po vašem mnenju bilo nefašistično? udarit po tašči? To je zelo težko razumet, je treba izkoristit priliko in razglabljat še o vseh možnih situacijah...
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:40:43
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: amaya ma kaj še niste šle na pivo???? ajde, prid, jaz častim. mam tud banditosa. brez heca, ampak jaz sem si res zdaj pivo odprla ...se mi lušta za umret
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:41:44
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana bolj pomembno je to, da je slaba mama tista, ki v prvem letu otrokovega življena gre kdaj požurat..... a ni razlika pustit otroka kdaj pa kdaj, ali pa žurat 7 dni? avtorico teme je tudi nepotrebno označevat za slabo mamo, saj ne vemo kako se obnaša do otroka vsakodnevno. pa dajmo definirat kaj je slaba mama!
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: amaya ma kaj še niste šle na pivo???? ajde, prid, jaz častim. mam tud banditosa. brez heca, ampak jaz sem si res zdaj pivo odprla ...se mi lušta za umret grem si tud jaz banditosa odpret. bom lažje zaspala.
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:43:16
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: liliana bolj pomembno je to, da je slaba mama tista, ki v prvem letu otrokovega življena gre kdaj požurat..... a ni razlika pustit otroka kdaj pa kdaj, ali pa žurat 7 dni? avtorico teme je tudi nepotrebno označevat za slabo mamo, saj ne vemo kako se obnaša do otroka vsakodnevno. pa dajmo definirat kaj je slaba mama! Ouuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:46:11
|
|
|
|
amaya
|
Ma ne spomnem se, da bi kdo dobesedno kdaj napisal, da je slaba mama...no vsaj jaz nisem...pač se ne strinjam s tem, kar je želela ali kar je naredila...in to je to...uh...piva prijamlje
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:48:05
|
|
|
|
zband
|
tašče so zakon... saj moja je
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:49:09
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya pač se ne strinjam s tem, kar je želela ali kar je naredila...in to je to zaradi tega si/smo označene kot fašistična družba- se strinjaš s tem?
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:52:05
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: amaya pač se ne strinjam s tem, kar je želela ali kar je naredila...in to je to zaradi tega si/smo označene kot fašistična družba- se strinjaš s tem? ja, popolnoma! mislim, da je debata čisto zašla...zato ji pa še sledim ...ker na koncu ugotovim, da je z mano nekaj narobe, in sicer: sem posesivna fašistična mati...brez življenja...
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 21:52:53
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ma ne spomnem se, da bi kdo dobesedno kdaj napisal, da je slaba mama...no vsaj jaz nisem...pač se ne strinjam s tem, kar je želela ali kar je naredila...in to je to...uh...piva prijamlje Jaz sem napisala, da je g od gnoja, pač v tistem trenutku sem na glas razmišljala..kaj čmo zdaj. ..in njen izhodni post je bil, kako ji tašča gre na živce..zakaj že? Ker je odbila večdnevno varstvo 4 mesečnega dojenčka zaradi materinega žuranja? To je bilo meni čisto dovolj.
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 22:00:28
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: liliana bolj pomembno je to, da je slaba mama tista, ki v prvem letu otrokovega življena gre kdaj požurat..... a ni razlika pustit otroka kdaj pa kdaj, ali pa žurat 7 dni? avtorico teme je tudi nepotrebno označevat za slabo mamo, saj ne vemo kako se obnaša do otroka vsakodnevno. pa dajmo definirat kaj je slaba mama! Jaz sem svojo hčer tudi pustila 5 dni (skupaj....za kakšnih par ur ali kako noč sem jo prej tudi že pustila brez mame) samo, ko je imela 13 mesecev......med drugim smo tudi žurali, ker zvečer pač včasih na kakšnih službenih srečanjih to počnemo......vendar se sploh nisem sekirala zaradi tega, ker je bil otrok brez mame 5 dni.....vedela sem, da je v dobrih rokah in za zdaj še nisem opazila kakih vidnih in trajnejših posledic na njej......če jo bo pa to motilo, ko bo nekoliko starejša, pa ji bom poskušala razložiti na lep in prijazen način, da sem jo imela vseeno rada, čeprav je kdaj pa kdaj sama z atijem ali pa pri babici prespala......
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 22:01:38
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ma ne spomnem se, da bi kdo dobesedno kdaj napisal, da je slaba mama...no vsaj jaz nisem...pač se ne strinjam s tem, kar je želela ali kar je naredila...in to je to...uh...piva prijamlje Jaz sem napisala, da je g od gnoja, pač v tistem trenutku sem na glas razmišljala..kaj čmo zdaj. ..in njen izhodni post je bil, kako ji tašča gre na živce..zakaj že? Ker je odbila večdnevno varstvo 4 mesečnega dojenčka zaradi materinega žuranja? To je bilo meni čisto dovolj. ja pa sej to ne pomeni, da je slaba mama
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 22:03:44
|
|
|
|
liliana
|
A to pomeni potem, da je moderna mama.....
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 22:06:45
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ma ne spomnem se, da bi kdo dobesedno kdaj napisal, da je slaba mama...no vsaj jaz nisem...pač se ne strinjam s tem, kar je želela ali kar je naredila...in to je to...uh...piva prijamlje Jaz sem napisala, da je g od gnoja, pač v tistem trenutku sem na glas razmišljala..kaj čmo zdaj. ..in njen izhodni post je bil, kako ji tašča gre na živce..zakaj že? Ker je odbila večdnevno varstvo 4 mesečnega dojenčka zaradi materinega žuranja? To je bilo meni čisto dovolj. ja pa sej to ne pomeni, da je slaba mama Evo vidiš kak si ti meni pametna. Točno tak, saj ne pomeni da je slaba mama...mater, pa saj je komaj prevzela ta laskavo titulo mame pred 4 mesci...mislim a se sploh lahko poimenuje ta ženska za mati..torej naslednja dilema-kdaj je mama MAMA????????
|
|
|
|
RE: Tašča mi gre na živce! 4.5.2009 22:07:10
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana A to pomeni potem, da je moderna mama..... verjetno
|
ime za fantkaPacotaKatero vam je najbolj všeč?
Matic (
51%)
Matija (
25%)
Matevž (
23%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!