Pia73
|
:rozica: Pa spet en pozdrav od mene! :rozica: Jaz sem si pa uredila, da bom malo kasneje nastopila porodniško. Kljub temu, da imam PDP 22.07.2005 (po M bi bil celo 18.07.2005) bom nastopila porodniško šele 04.07.2005 :bravo: Tega sem res vesela, saj sem prvega škratka rodila 8 dni po roku. In lahko urejam papirje 01.07.2005 sem se danes pozanimala. In če bo le šlo vse po sreči dobim še majsko plačo zraven, ki bo izplačana 10.06.2005 to mi je res v interesu saj so nam nekaj vmes malo plačo povišali pa se bo poznalo nekaj jurjev. Zakaj pa ne, če se da. Sicer pa sem jaz še kar v službi in sedaj imam eno na uvajanju. Pa je to kar utrujajoče, ker kot klop sedi zraven mene pa vse moram 3x povedat, ker opravljam neko malo specifično delo. Jaz pa že itak nisem neke učiteljske sorte. Saj še samo 2-3 tedne pa bo. :bravo: Čeprav je imel moj šef danes idejo, da malo sedaj ostanem doma, pa pol še mal pridem,.. :grrr: Jok brate, odpade,...... Sicer pa mene včasih tudi malo bolijo sramne kosti samo me pri prvi nosečnosti niso, pa ne vem kako je pol to pri porodu. Ampak ne bo panike veš Cipresa, to je res nič proti tistemu kar sledi., Ampak dobile bomo res najlepše darilo. :duda: Jaz na porodu nisem kričala, čeprav me je bilo kar strah, da bom, ko so pri nas na materinski šoli govorili čez ženske, ki kričijo,... Jaz pa pravim, da kar kriči, če ti tako paše; če Monika Seleš kriči, ko igra tenis pa ji nihče nič ne reče, pol pa menda lahko me kričimo pri rojevanu. Moj :modri: je zelo živahen in tega sem zelo, zelo vesela, saj če ga nekaj časa ne čutim me kar strah postane,....... Lepo se imejte moje julijke. Po mojem bom jaz ena zadnjih, ki se bom oglašala na teh naših nadaljevanjih saj imam PDP 22.07. pa če :duda: še malo zamudi,..... Čeprav jaz ne bi imela nič proti, če bi malo pohitel vsaj za kakih 14 dni,.... Tudi prvič sem si to želela pa mi ni bilo dano! Da bo le z :duda: vse v redu, pa bom že počakala na njegov čas. Aja kg najmanj +12 kg, obseg trebuha pa 108 cm,...... :((:((:((:((:(( za kg,........ Pa kaj čmo, bom kasneje o tem razmišljala,..... LP :nosecka: Pia73 in :duda: 29t 5/7
|